Şimdi Ara

airties kablosuz modem rt-205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • airties kablosuz modemim war.Fakat tam şifresini ayarlarından değiştirirken gitti,sayfa görüntülenemiyor oldu ve bi türlü daha ayarlara giremedimm ve tam da şifreyi değiştirirken oldu.Şifrenin değişip değişmediğinide bilemiyorum.Ama bğyğk ihtimal değişmemiştir.Çnkü onaylanmadan olmaz zaten.Daha sonra kablosuz ağın bağlantısı gerçekleşmiyor.Kablosuz bağlantısını gerçekleştiremiyorum.Ağ adresi alıyor diyor ve öyle kalıyor.Nasıl çözebilirim,resetleme ve kapatıp açmaya denedim ama olmadı.

öNerilerinizi bekliyorum.

• modemin rest düğmesine 30 sn kadar basarsan(gerçek süreyi kullanma klavuzunda bulabilirsin) modem fabrika ayarlarına geri döner.

kullanıcı adı ayarlarınıda başatan yaparsın. sorunun çözülmüş olur.
  • Bu modemden bende kullanıyorum.Şifre değişti ama değiştirmiş oldum yeni şifreyi giriyorum olmuyor.Modeme reset çekmeden(Fabrika Ayarlarına geri döndürmeden) nasıl girebilirim veya yeni şifreyi nasıl tanımlayabilirim.Saygılarımlaaa.Tşkler
  • arkadaşlar bu durum bende de oluyo arasıra, ben resetlemeden düzeltemedim bi yolunu bulursanız biz de öğrenmiş oluruz
  • SelamınAleykum ;

Arkadaşlar siz kesinlikle arayüze kablosuz olarak bağlanıp ayar yapmayı deniyorsunuz. Bu durumları yaşamamak için yapmanız gereken arayüzden ayar yapıp kayıt işlemi yapacaksanız muhakkak ethernet kablosunu araya takmak yane ayar yaparken kablolu bağlanmak. Çünkü siz ayar yapıp kaydet dediğinizde modem kendini yeniden başlatır. Daha sonrada kablosuzdan zor görür hatta AirTies larda kesin görmüyor. Kablolu bağlanın ve ayarları yapın sorun olmaz...

SAYGILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.