Şimdi Ara

Airties kablosuz modem kullananlar bakın lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende airties rt 211 mevcut ve usb wireless ile pc de kullanıyorum.

Modemi 125 mbs diye aldım,usb wireless de aynı hızı destekliyor.

Bilgisayarda bağlantı 125 mbs olarak gözüküyor.

Bir resimle bu durumu paylaşmak istiyorum.

Bu durumla karşılaşan başka kiimse var mı?

Airties kablosuz modem kullananlar bakın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 10 Kasım 2007; 21:19:14 >

• ben

yalnız notebook a kablosuz interneti ulaştıramadım sabahtan beri uğraşıyorum..
  • Önce kablo ile bağlı iken boş bir internet sayfası aç.
    192.168.2.1 yaz ve enterle,airtires ana sayfasına gir
    şifreye tamam de ve açılan sayfada adsl ayarlarına tıkla,orada vc1 isimli yeri tıklayarak aç,telekomdan aldığın kullanıcı adını ve 10 rakamlı bir şifre yaz ve kaydete basarak çık.
    kablosuz ayarları tıkla ve orada kablosuz ag ayarlarını aç,kablosuz agı etkinleştir içini tıkla,altında kablosuz ag adına bir isim yaz,kablosuza baglanırken o isim görünecek.kanal adını 6 olarak ayarla,G++ yeri doldur kaydet ,ve tekrar kablosuzu tıkla yani buraya geldiğin yere gel,orada ssıd altında yazdığın ismi görecen,tekrar kablosuz ag güvenligini tıkla,oradakablosuz güvenlik seviyesiniwep olarak işaretle,onay modunu açık yap,şifre ilk bölümüne daha önce yazdığın şifreyi yaz ve kaydete basarak çık,artık kablosuz olarak baglanmaya sıra geldi.kabloyu çıkart ve ag baglantılarını aç,orada kablosuz baglantıları görüntüle de.senin kablosuz baglantıya yazdığın isim görünecektir,bağlan de ve isim ve şifreye aynı girmiş olduğun 10 rakamlı şifreni gir.alt ve üst aynı olacak.hadi hayırlı olsun...
    olmazsa kendi sitesinden 7/24 telinden yardım alabilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router veya Modem Tavsiyeleriniz
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.