Bildirim
Airties Air 5443 hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Değil.
Airties in fiber (vdsl) uyumlu modemleri air 5650, 5750 ve 5760. -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Değil.
Airties in fiber (vdsl) uyumlu modemleri air 5650, 5750 ve 5760.
biraz hort olacak ama VDSL desteklemeyen bir modeme ne diye 300 mbit yazarlar ki, bende de var destekliyor mu acaba diye araştırıyordum. Dünyanın hangi ülkesinde 300 mbit adsl hizmet sunuyorlar merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Değil.
Airties in fiber (vdsl) uyumlu modemleri air 5650, 5750 ve 5760.
biraz hort olacak ama VDSL desteklemeyen bir modeme ne diye 300 mbit yazarlar ki, bende de var destekliyor mu acaba diye araştırıyordum. Dünyanın hangi ülkesinde 300 mbit adsl hizmet sunuyorlar merak ettim.
300 mbit olarak belirtilen hız kablosuz ağ hızıdır, lokal olarak kablosuz ağa bağlı cihazlar arasında mesafeye ve alıcıların wifi teknolojisine bağlı olarak 300 mbitlik bir bant genişliği desteklenir. Tabi bu değer kağıt üstünde belirtilmiş bir değerdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X