Şimdi Ara

AirTies Air 5440 Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi forumlar dilerim benim airties 5440 modemim var ve bu modem için yeni Firmware çıkmış. ben bu Firmware i yaparsam bi sorun olur mu? olurda bi sorunla karşılaşırsam eski Firmware e nasıl dönerim.

Not: modemde yüklü olan Firmware versiyonu ==> 1.2.0.11
    27.06.2011 tarihinde çıkan Firmware versiyon ==> 1.2.0.12

• Herhangi bir sıkıntı yasamıyorsan yukleme yapma bence daha ileride yine cikartirlar 3 5 firmware daha

Eski firmware donemezsin onunla devam edersin. Servise goturmen gerekir.
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dostum...
  • hayir ben guncelleme yaptim geri dönulebiliyor o konuda sikintin olmasin daima en guncel kalmaya bak bu anakart degil istediigin gibi gönül rahhatligi ile güncelleye bilirsin ;-)

eski surume nasil dönulcek onuda anlatayim

http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%205440&s=5&ci=104&i=2&cat1=Kablosuz+%C3%9Cr%C3%BCnler+&cat2=Kablosuz+DSL+Modem%2FA%C4%9F+Ge%C3%A7itler&dil=tr

ana sitesinden eski surumunu bul

misal ;
    ÖNCEKI VERSIYON
    Model Versiyon Son Güncelleme Tarihi Açıklama İndir
    Air 5440 1.2.0.11 07.01.2011

indirdigin dosyayi masa ustune kaydet

modemin icine gir veya airties programından gir

ordan sonra ARAÇLAR vardir onu tıkla Yazılım Güncellemesi gir

ustte Otomatik güncelleme vardir

alttaki Elle güncelleme yerinde gözat vardir Dosya Seç ordaki butonu sec ana sitesindeki indirdigimiz eski surumu goster yukle

korkmayin versiyon guncellerken elektirik gitsede birsey olmaz dual bios var iciniz rahat etsin bu konuda kolay gelsin

• Tekrardan guncelle bakalim basladiginda cek elektrik kablosunu tekrardan tak bakalım cihaz geri geliyormu? Denedinmi?

normalde geri eski surume dönmemesi gerekir donuyorsa yazılım açığı vardır yada başka birsey

Son firmware airtouch ozelligi icin çıkmış. İsine yarayan varsa günceller

Son olarak yazılım guncellendiginde cihazın web sayfasından veya arkasından reset atılıp yeniden kurulması gerekir yeni yazılımın sağlıklı birsekilde calışması icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 10 Temmuz 2011; 16:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Tekrardan guncelle bakalim basladiginda cek elektrik kablosunu tekrardan tak bakalım cihaz geri geliyormu? Denedinmi?

normalde geri eski surume dönmemesi gerekir donuyorsa yazılım açığı vardır yada başka birsey

Son olarak yazılım guncellendiginde cihazın web sayfasından veya arkasından reset atılıp yeniden kurulması gerekir yeni yazılımın sağlıklı birsekilde calışması icin.

Fabrika ayarlarına alırsan bal gibide ilk geldiği firmware gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

quote:

Tekrardan guncelle bakalim basladiginda cek elektrik kablosunu tekrardan tak bakalım cihaz geri geliyormu? Denedinmi?

Sen airties modem kullandinmi hic?

Saka gibi yazmissin. cihazi resetleyince neden ilk yazilama geri donsun sacma olmazmı sence? Kaldiki donmuyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Air 5442
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

quote:

Sen airties modem kullandinmi hic?

Saka gibi yazmissin. cihazi resetleyince neden ilk yazilama geri donsun sacma olmazmı sence? Kaldiki donmuyor zaten.

Şu anda Airties rt111 kullanıyorum dostum

• elimden bine yakın rt serisi 100 e yakın air serisi gecti sadece 205 lerde oluyor 2.5.2 ve 2.4.7 de 111 de zaten yazılım cıkalı kac sene gecti sen gunceli yukleyip rtesetleyip eski demissin. yada resetle bakalim 1.0.4 veya 1.0.8 geliyormu? yoksa 1.0.13 de cakili kaliyormusun gorelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 14 Temmuz 2011; 0:25:40 >
  • Birde unuttum 205lerdede eski firmwareyi yuklemen gerekiyor resetle yine eskiye gelmiyor. Dediginiz gibi olsa ttnet kilidi olanlar kilidi olanlar kilidi kaldirmak icin forum forum gezmek zorunda kalmazdi.
  • aynı konudan devam etmek istedim üstadlar.

Ben yaklaşık 5 aydır ps3 ile bağlantı yapmadım. bende de aynı modem var. Multi oyunlarda sürekli düşme yaşıyorum. Ama bağlantı devam ediyor fakat sadece oyunda düşme yaşıyorum. sıkıntım bu. Acaba bu problem güncelleme yaparsam düzelir mi. Çünkü 3-4 ay öncesinde böyle düşmeler yaşamıyordum.

Saygılar.
  • Yazilimi guncelle sonra resetleyip tekrardan kur kablosuzda surekli dusme oluyorsa son bir yol denenebilir. ps3 de sifrelemeyi otomatik wpa2 olarak algılıyordur onu ayarlarından wpa yi secip o sekilde baglanabilirsin.
    Bazi modellerde online oyunlara baglanamama sorunu vardi elle ps3 ip verince duzeliyordu deneyeilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraking34

aynı konudan devam etmek istedim üstadlar.

Ben yaklaşık 5 aydır ps3 ile bağlantı yapmadım. bende de aynı modem var. Multi oyunlarda sürekli düşme yaşıyorum. Ama bağlantı devam ediyor fakat sadece oyunda düşme yaşıyorum. sıkıntım bu. Acaba bu problem güncelleme yaparsam düzelir mi. Çünkü 3-4 ay öncesinde böyle düşmeler yaşamıyordum.

Saygılar.

Selamlar,

Dostum bir düzelme oldu mu ps3 teki online oyunlardaki düşmelerde, ona göre bende almayı düşünüyorum nedir son durum acaba?
  • Burayada yazayim ps3 icin modem web sayfasindan upnp port yonlendirme kapatildiginda sorun cozumlenebiliryor.
  • hocam ben modemi alalı bir ay oldu zaten o son sürüm (...12) yüklü. Bir sorun yok şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_006

öncelikle herkese iyi forumlar dilerim benim airties 5440 modemim var ve bu modem için yeni Firmware çıkmış. ben bu Firmware i yaparsam bi sorun olur mu? olurda bi sorunla karşılaşırsam eski Firmware e nasıl dönerim.

Not: modemde yüklü olan Firmware versiyonu ==> 1.2.0.11
    27.06.2011 tarihinde çıkan Firmware versiyon ==> 1.2.0.12

firmware hakkında bilgim yok ama rica etsem 5440 ın çekim gücünden bahsedermisiniz.bende almayı düşünüyorum şu anda araştırma yapıyorum.ayrıca wlanı kullanıcam uzak mesafede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.