Şimdi Ara

aırtıes aır 5340 150mbps kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar almayı düşünüyom kullanan varsa yorumlarını bekliyom alan arkadaşlarım çok memnun ama ben yene foruma sormaktan yanayım

• ben yaklaşık 10 gün önce aldım,, hem tv hem ses sistemi hemde bilgisayar aynı anda çalıştırıyorum,, herhangi bir sorun yaşamadım,,daha önceki modemimde aynı markaydı.. gayet memnunum,, Syg
  • dün aldım bende çokta memnunum çok kaliteli modem :)
  • ben de dün aldım bu ürünü mükenmel bi modem tavsiye edrim
  • bende bugun bu modeme baktim ama oda ne kol gibi mubarek ben daha ufak tefek bisey bekliyordum
  • arkadaşlar bu modemın üzerinde wifi kapatma tuşu varmı bazı modemler sadece wifi kapatma oluyor kapatıp sadece masa üstü bilgisayar da kullanılma devam ediyor bu tuş bu modemde varmı acaba ?
  • Wlan kapatma tusu yok. web sayfasindan kapatabilirsin sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar

Modem i wireless kullanıp ara verdiğimde yani internet e belirli bir süre çıkmadığımda;Adsl bağlantısı kopuyor yani adsl ışığı sönüyor ve hiç yanmıyor internet e çıkamıyorum.line kablolarını çıkarıp takıyorum yine fayda etmedi.airties rt 206 yı taktım çat internetteyim.5450 de kullanılmadığında niye adsl ışığı bağlantısı out olur,çözemedim.
  • teşekkurler.
  • bende dün aldım daha önce tt net modmi vardı o bozuldu bence gayet güzel bir ürün çekim gücü çok iyi fiat da fene değil..
  • Arkadaşlar modemin USB girişi varmı? Varise harici disk, flash disk vs. bağlanabiliyor mu ?

Aydınlatırsanız çok sevinirim

Teşekkürler
  • usb yok bu modelde 5452 ve 5450 modelinde mevcut. onlarada disk yazıcı baglayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

usb yok bu modelde 5452 ve 5450 modelinde mevcut. onlarada disk yazıcı baglayabiliyorsun.

Teşekkür Ederim
  • arkadaşlar yukardaki yorumlarda modeme tv ses sistemi falan bağladım diyen olmuş, kullanım amacı nedir tv modeme bağlanınca ne oluyor, yada ses sistemi? Aynı modemden ben de aldım da ondan merak ediyorum. Yeni teknolojilerden de haberim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar yukardaki yorumlarda modeme tv ses sistemi falan bağladım diyen olmuş, kullanım amacı nedir tv modeme bağlanınca ne oluyor, yada ses sistemi? Aynı modemden ben de aldım da ondan merak ediyorum. Yeni teknolojilerden de haberim yok.

"dlna" deniyor o sisteme kablosuz internet özelliği olan tüm cihazlara bağlanabiliyorsun. bilgisayardaki müzikleri müzik setinden dinleyebiliyorsun, bilgisayarındaki filmleri televizyonundan izleyebiliyorsun
    ama dediğim gibi dlna özelliğinin olması lazım cihazlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydrake -- 25 Temmuz 2011; 0:11:18 >
  • müzik sistemim yok ama tv me baktım onda da dediğiniz özellik yokmuş olsaydı çok hoş olurdu gerçekten. sağolun cevap için.
  • beyler Airties 5340 kullananlardan jdownloader için reconnection betiği arıyorum, yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

beyler Airties 5340 kullananlardan jdownloader için reconnection betiği arıyorum, yardımınızı bekliyorum.

otomatik betik oluştur sorunsuz resetliyor
  • hocam betik oluşturma yerine geliyorum. tarayıcıdan kendisi bi adrese giriyor ve biraz beklettikten sonra sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor rica etsem kendi betiğinizi yollarmısınız pm yoluyla ?
  • [[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
    Host: %%%routerip%%%
    Keep-Alive: 300
    Connection: keep-alive
    Referer: http://%%%routerip%%%/loginmain.html
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
    Content-Length: 48

redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM

[[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]
    [[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
    Host: %%%routerip%%%
    Keep-Alive: 300
    Connection: keep-alive
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8
    X-Requested-With: XMLHttpRequest
    Referer: http://%%%routerip%%%/tools/wait_reboot.html?status_modem=restart_modem

<xmlrequest version="1.0.0"><command inst="sysmgr-0"><key>reboot</key><value/></command></xmlrequest>

[[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]
    [[[/HSRC]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 2 Ağustos 2011; 17:32:07 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.