Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kablosuz ayar alttaki gibi ayarlı, gayet iyi çekiyor. Sizin ayarlar nasıl paylaşır mısınız

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

Aynısı, sadece kanalı 1,6,ve 11 olarak değiştirdim, sonuç aynı. arada tek dişe düşüyor arada tamamen kayboluyor. modemi alalı 1 hafta oldu..kabloluda hız 21-22, modemin yanına gidince kablosuz hız 23'e kadar çıkıyor. ancak 10 metre uzaklaşınca çekmiyor.Aynısı, sadece kanalı 1,6,ve 11 olarak değiştirdim, sonuç aynı. arada tek dişe düşüyor arada tamamen kayboluyor. modemi alalı 1 hafta oldu..kabloluda hız 21-22, modemin yanına gidince kablosuz hız 23'e kadar çıkıyor. ancak 10 metre uzaklaşınca çekmiyor.

• Diğer kanallarıda deneyin bendede 5650 var 6 metre ve 2 duvar var bulunduğum yere modemin arka tarafı bakmasına rağmen rağmen ipad full çekiyor.arada 3 ten fazla duvar varsa çekmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 18 Aralık 2013; 3:13:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

Diğer kanallarıda deneyin bendede 5650 var 6 metre ve 2 duvar var bulunduğum yere modemin arka tarafı bakmasına rağmen rağmen ipad full çekiyor.arada 3 ten fazla duvar varsa çekmeyebilir.

sorun laptopta imiş, vatana teslim ettim garantiden gitti. 5650'yi boşuna kötülemişiz.!!
  • Bittorrent performansı nasıl?
    TTnet kilit koymuş, şuan kullanamıyorum ama çözüm bulur isem çok işime yarayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

Bittorrent performansı nasıl?
    TTnet kilit koymuş, şuan kullanamıyorum ama çözüm bulur isem çok işime yarayacak..

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

Bittorrent performansı nasıl?

modemi dün aldım ve kurulumunu yaptım..ttnet,in hediyesi olan modem..
    seçeneklerden ttnet ten başka bir net sağlayıcı seçeneği vardı onu seçerek kurulumu yaptım ve turknet şifrelerimi girdim,şu an sorun yok kulanmaktayım,,sorunun buysa bilgin olsun,,kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Hocam Merhaba,

Evimde AIR 5650 kullanıyorum. Arkasına 1 TB usb 2.0 disk bağladım.
    Torrent özelliği çok rahatlık sağlıyor. PC kapalıyken bile torrent yapmak çok keyifli.
    Ayrıca Smart TV ve tablet pc de dosyaları DLNA özelliği ile görüntüleyebiliyorum.
    Kapsama alanı konusunda her nekadar kullandığın yere göre değişkenlik gösterse de, AIR-4400 eklemek daha mantıklı olur. Asus'un da kapsama alanı farklı olmayacaktır yine tekrarlayıcıya ihtiyacın olacaktır.

merhaba..ttnet den alınan modem kulanıyorum..torrent özeliği bunda yokmuş diye bir yazı okudum..bu sorunu yeni yazılım yükleyerek cözebilirmiyiz..pc kapalıyken torrent yapmak gerçekten güzel,en azından elektirik tasarrufu sağlayacak..bilgisi olan paylaşabilirmi?

• Bizim sorunumuz da BitTorrenti kullanamamak. Modemi kullanıyorum ancak senin de belirttiğin gibi BitTorrent arayüzü kaldırılmış ve yazılım değişimini engelleyen bir kilit konulmuş. Şimdilik bir çözüm yok maalesef. Ancak sözleşme bittiğinde servise yaptırılabilir.

• Dediğin gibi TTNET yazılımlı modemlerde Torrent bulunmuyor malesef. Yazılımı değiştirmek de en azından şimdilik mümkün değilmiş. Fiyatı bazen 199 TL 'ye kadar düşüyor Teknosa gibi yerlerde.
  • Atsan atılmaz satsan satılmaz :) kaldı elimizde böyle.. sözleşmenin bitmesine de 6 ay var daha..
    Biter bitmez airties servisindeyim.
  • bu ürünü ben sanalpazardan 165 tl ye aldım,, ben yaptıramazmıyım.sonuçta sözleşme yok,,
  • airties firması ile telefonda görüştüm..bu ürünü resmi satışı olmadığını faturalı satışında yasal olmadığını,ttnet ile aralarında yapılan anlaşma gereği,hiç bir şekilde ürünün yazılımının değişemeyeceğini söylediler.
    ttnet den alınsa bile anlaşma bitsede yazılım yükleme yapılamayacağını söylediler..bu yüzden ttnet ile yapılan anlaşmalarda kullanıcıların bunları bilerek alması gerektiğini söylediler,,banada ürünü geri iade edin,yapılan iş yasal değil,yada böyle kullanmaya devam edin dediler..hadi bakalım,gelde sinirlenme...hatta bu modemin 11 yada 12 dedi,kablosuz bağlantıya müsaade ettiğinden bahsetti..
  • şimdide ürünü aldığım firma ile görüştüm ve iade etmek istediğimi söyledim,onlarda ürünü bize kargolayın paranızı hesabınıza iade edelim dediler..35-40 tl fark verip normal modem almak cok daha mantıklı ve özgürce bir adım olacak..
  • Böyle bir imkanın var ise süper. Aradaki farkı elektrik parasından çıkartırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edie -- 25 Aralık 2013; 17:44:04 >
  • edie E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın..219 tl cıvarı nette fiyatlar var..bildiğiniz daha uygun fıyatlı satış yapan yerler varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Yazın modem ararken bu tarz paylaşımların ihtiyacını çok hissetmiştim. Bu model de yeni, şuan da mağaza olarak sadece teknosa'larda var. Ayrıca TTnet fiber nete geçenlere bu modemden veriyor. Ben ADSL hattımda kullanıyorum. 10mbite kadar hız alıyorum.

Bu modemi almayı düşünenlere bir yardımım dokunursa ne mutlu.

Bu arada ben modemi bugün teknosa'dan platronics bluetooth kulaklık hediyesi ile 199TL'ye aldım.

Pingde duzelme oluyomu aldiktan sonra

• arkadaşlar net olarak açıklanmamış bilgiler var,benim gibi bu konularda yeni arkadaşlara yardımcı olacak sorularım var.
    1-hdd yi modeme bağlayınca ,cep telefonundan hdd nin içindeki dosyaları nasıl görüyoruz,veya pc den nasıl görüyoruz.
    2-eagret r6s media oynatıcım var.bu oynatıcıdan modeme ulaşıp hdd nin içindeki filimleri nasıl çalıştırıyoruz,bir program mı kulanmamız gerekiyor.
    3-şu an yok ama modemi değiştireceğim, torrent olayı nasıl oluyor,yani pc kapalıyken herhangi bir torrent sitesinden nasıl dosyalar indirebiliyoruz..
    bu konuda bılgisi olan lütfen yazsın..bu bilgiler bencede önemli ve konunun başınada yazılmalı..kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Yazın modem ararken bu tarz paylaşımların ihtiyacını çok hissetmiştim. Bu model de yeni, şuan da mağaza olarak sadece teknosa'larda var. Ayrıca TTnet fiber nete geçenlere bu modemden veriyor. Ben ADSL hattımda kullanıyorum. 10mbite kadar hız alıyorum.

Bu modemi almayı düşünenlere bir yardımım dokunursa ne mutlu.

Bu arada ben modemi bugün teknosa'dan platronics bluetooth kulaklık hediyesi ile 199TL'ye aldım.

Bende alicam internet hizini cihazlara esit dagitma varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

arkadaşlar net olarak açıklanmamış bilgiler var,benim gibi bu konularda yeni arkadaşlara yardımcı olacak sorularım var.
    1-hdd yi modeme bağlayınca ,cep telefonundan hdd nin içindeki dosyaları nasıl görüyoruz,veya pc den nasıl görüyoruz.
    2-eagret r6s media oynatıcım var.bu oynatıcıdan modeme ulaşıp hdd nin içindeki filimleri nasıl çalıştırıyoruz,bir program mı kulanmamız gerekiyor.
    3-şu an yok ama modemi değiştireceğim, torrent olayı nasıl oluyor,yani pc kapalıyken herhangi bir torrent sitesinden nasıl dosyalar indirebiliyoruz..
    bu konuda bılgisi olan lütfen yazsın..bu bilgiler bencede önemli ve konunun başınada yazılmalı..kolay gelsin.

cevaplayacak bir arkadaş yokmu..

teknosada fiyat 199 tl..
    ttnet ürünü geri yolladım,, yarın gidip teknosaya alayım,cok ıyı fıyat..

• Wi-fi durumunda 50mbs görünen hız, hız testinde 4mbs civarı görünüyor bu sizce normal mi? Mesafeden mi kaynaklanıyor acaba, modemin olduğu odada testte 24mbs i görüyor lakin 2 oda yanda hız içler acısı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.