Şimdi Ara

airties 5341tt port sorunu gene aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Forum Donanımhaber ailesine Selamun Aleyküm.
    Ben Airties Rt 5341TT modemimden eskiden port açabiliyordum.
    Sonra bir gün 192.168.2.1 adresinde nat/port Yönlendirme açılmamaya başladı. Son günlerde isim ve şifreyi girince bile açılmadı.
    Biraz araştırdım. Asistans indir fabrika ayarlarına geri döndür dediler yaptım.
    Port yönlendirmeden yine girince açılmadı. Arkadaşlarımla server acıp oyun oynayamıyorum. Hatta Apachi Server bile kuramıyorum.
    Bu port sorunu yüzünden Yazmakta olduğum WeB sayfası hayal oldu yarıda kaldı.
    Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_savasci -- 17 Şubat 2014; 22:39:47 >

• chrome den denedin mi?ie arayuze ulasmada bazen sorun cikariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrı tarayıcılarda ayrı aletlerde (ie,mozilla,gc + laptop,tel,pc,tablet) tek tek denedim olmadı. ama en iyi olan İnternet Explorer bile girmedi.
  • Arkadaşlar sorun hala aynı 1 port bile açamadım. Port yönlendirme/Yeni tuşuna basınca tekerlek dönüyor ama ikide bir crash veriyor. Network assistance indirdim yine olmadı yardım edicek olan???
  • yardım edecek yokmu?
  • Modemdeki reset tuşuna basarak mı aldınız fabrika ayarlarına? Öyle değilse bir de reset tuşuyla sıfırlayın modemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Evet sıfırlayıp aldım. Tam sorun çözüldü dedim yine port yönlendirmeye girerken donmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum güncel yazılımı varsa onu güncelle yoksa sana mecidiyeköy yolu göründü airties in merkezine gidip standart yazılım yüklettir
    tt nin yazılımları çok salak olmadık yerde hata veriyor ve çoğu özellikleri kapatılmış olarak geliyor
    ttnet modemlerin uzaktan kontrol etmek uğruna performansını düşürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 18 Şubat 2014; 0:09:29 >
  • Airtesi ara müşteri temsilcisi yardımcı oluyor

• denedim aramayı sacma salak seyler.
  • son_savasci S kullanıcısına yanıt
    Dostum, başka bilgisayarda modemin arayüzüne girip ayar yapmayı dene. Bilgisayarında yüklü olan programlardan kaynaklı olabilir bu sorun.

Eğer başka bilgisayarda deneyemem dersen, bilgisayarı kapatıp, cep telefonu veya tablet ile modemin arayüzüne girip, işlem yapmayı deneyebilirsin.
  • Kardeşim bırak başka pcyi leptobu tableti. Nokia c3 ten bile girmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.