Şimdi Ara

Airtes RT 206 modemde şifre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aırtes RT 206 modemin driverini kurayım dedim ama kurulmuyor bilgisayarınızda takılı bir kablosuz yada kablolu ağ bulunamadı diyerek hata veriyor kurulumu yapmıyor. Bunu nasıl halledebilirim.

Birde modemin şifresini kaybettim onun için evdeki diğer cihazlarla Wifi ile internete giremiyorum bunu nasıl halletmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 21 Ekim 2012; 15:16:20 >

• Arkadaşlar yok mu bu konudan anlayan modime telefonumdan giremiyorum çünkü ifreyi unuttum.

Şifremi nasıl öğrenebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 21 Ekim 2012; 23:13:04 >
  • Bugün airtes modemin servis telefonunu aradım 30 tl aldılar bebenin bilebileceği şey için hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bugün airtes modemin servis telefonunu aradım 30 tl aldılar bebenin bilebileceği şey için hallettim.

benzer bi sorunda bende var.İnternete bağlanıyorum fakat modem ayayüzünü göremiyorum kablosuz yada kablolu ağ bulunamadı vs kalıyo hep nasıl çözdün acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Bugün airtes modemin servis telefonunu aradım 30 tl aldılar bebenin bilebileceği şey için hallettim.

benzer bi sorunda bende var.İnternete bağlanıyorum fakat modem ayayüzünü göremiyorum kablosuz yada kablolu ağ bulunamadı vs kalıyo hep nasıl çözdün acaba

198.1.1.. adresini söylediler oraya girdim şifrelerimi yazdım modemimin şifresi hemen karşıma çıktı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

198.1.1.. adresini söylediler oraya girdim şifrelerimi yazdım modemimin şifresi hemen karşıma çıktı.

eywallah kitapçıkta varmış zaten bilgi neyse halletmiş olduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AirTies modem resetleme aracı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.