Şimdi Ara

airtes rt 205 kablosuz modem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar airtes rt 205 modemlerde şifreleme türünde wpa/web seçeneği var mı. amaç androidli bi telefonla bağlanmak. normalde rt 206 modem kullanıyorum ama onda öyle seçenek yok.

Orijinalden alıntı: Cagsan

arkadaşlar airtes rt 205 modemlerde şifreleme türünde wpa/web seçeneği var mı. amaç androidli bi telefonla bağlanmak. normalde rt 206 modem kullanıyorum ama onda öyle seçenek yok.

slm.
    wpa/web daha önce hiç duymadım. bi yanlışın olmasın. ?

rt-206'da ve benim bugüne kadar gördüğüm bütün wifi cihazlarda wep, wpa, wpa-2
    şifreleme var wpa/web senden duydum ?

ayrıca android cihazlarda aldığım duyumlara göre şifrelemeyi wpa ve kanalını 11 yapman
    ayrıca g bandına alman sorunu çözüyormuş bir dene istersen.

kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: Cagsan

arkadaşlar airtes rt 205 modemlerde şifreleme türünde wpa/web seçeneği var mı. amaç androidli bi telefonla bağlanmak. normalde rt 206 modem kullanıyorum ama onda öyle seçenek yok.

slm.
    wpa/web daha önce hiç duymadım. bi yanlışın olmasın. ?

rt-206'da ve benim bugüne kadar gördüğüm bütün wifi cihazlarda wep, wpa, wpa-2
    şifreleme var wpa/web senden duydum ?

ayrıca android cihazlarda aldığım duyumlara göre şifrelemeyi wpa ve kanalını 11 yapman
    ayrıca g bandına alman sorunu çözüyormuş bir dene istersen.

kolay gelsin.

teşekkürler dediğinizi denicem şimdi. bu sorunu çözemediğim için sony ericsson a mail atmıştım bana gelen çözüm buydu

• 206 nın hangi versiyonunu kullanıyorsun. V1 V2 V3 V4. v1 eski yaziliminda sadece wep ve wpa vardı. Sımdı hepsinde wep veya wpa/wpa2 secenegi vardır. Oncelikli wpa2 yi secersin olmazsa wep sifrelemeyi denersin. Eger telefonda ekstra olarak wpa2 wpa secenegini degistirebiliyorsan modemde wpa/wpa2 yi sectikden sonra telefonunda wpa psk(kisisel) tkip secenegi ile aynı sifreyle baglanmayi denersin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.