Bildirim
airtes rt 205 kablosuz modem hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlış yere mi konu mu açtım acep
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cagsan
arkadaşlar airtes rt 205 modemlerde şifreleme türünde wpa/web seçeneği var mı. amaç androidli bi telefonla bağlanmak. normalde rt 206 modem kullanıyorum ama onda öyle seçenek yok.
slm.
wpa/web daha önce hiç duymadım. bi yanlışın olmasın. ?
rt-206'da ve benim bugüne kadar gördüğüm bütün wifi cihazlarda wep, wpa, wpa-2
şifreleme var wpa/web senden duydum ?
ayrıca android cihazlarda aldığım duyumlara göre şifrelemeyi wpa ve kanalını 11 yapman
ayrıca g bandına alman sorunu çözüyormuş bir dene istersen.
kolay gelsin._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
quote:
Orijinalden alıntı: Cagsan
arkadaşlar airtes rt 205 modemlerde şifreleme türünde wpa/web seçeneği var mı. amaç androidli bi telefonla bağlanmak. normalde rt 206 modem kullanıyorum ama onda öyle seçenek yok.
slm.
wpa/web daha önce hiç duymadım. bi yanlışın olmasın. ?
rt-206'da ve benim bugüne kadar gördüğüm bütün wifi cihazlarda wep, wpa, wpa-2
şifreleme var wpa/web senden duydum ?
ayrıca android cihazlarda aldığım duyumlara göre şifrelemeyi wpa ve kanalını 11 yapman
ayrıca g bandına alman sorunu çözüyormuş bir dene istersen.
kolay gelsin.
teşekkürler dediğinizi denicem şimdi. bu sorunu çözemediğim için sony ericsson a mail atmıştım bana gelen çözüm buydu_____________________________
-
206 nın hangi versiyonunu kullanıyorsun. V1 V2 V3 V4. v1 eski yaziliminda sadece wep ve wpa vardı. Sımdı hepsinde wep veya wpa/wpa2 secenegi vardır. Oncelikli wpa2 yi secersin olmazsa wep sifrelemeyi denersin. Eger telefonda ekstra olarak wpa2 wpa secenegini degistirebiliyorsan modemde wpa/wpa2 yi sectikden sonra telefonunda wpa psk(kisisel) tkip secenegi ile aynı sifreyle baglanmayi denersin. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler