Şimdi Ara

Airsoft tabanca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese airsoft tabancası aldım
    poligun store - airsoft silah, airsoft tabanca, outdoor giyim, av ve kamp malzemeleri
    We Glock 17 Gen4 Siyah + Green Gas + 0.20gr BB + Taşıma Çantası + Balistik Gözlük Avantaj Paketi
    https://www.poligunstore.com/we-glock-17-gen-4-green-gas-0.20gr-bb

ürün bu deltasays kodu ve havale yapınca 7 ye mi ne geliyodu her şey emin değilim ama tek silah almak isterseniz 6.5-6 arasıydı aynı indirimlerle ben bir de ekstra şarjör almak istiyordum fakat 1800-2000 lira olduğunu gördüm zaten tek silah alınca içinden haliyle şarjör çıkıyor yani 1 silah ve şarjör almış oluyorsunuz aynı paraya 3 şarjör alabiliyorsunuz hemen hemen iki şarjörü taraf tarafa çıkarınca 1 boş silah 2 şarjöre eşit geliyor çok alakasız geldi bu fiyat dağılımı türkiyede gelişmemiş bi hobi olduğundan dolayı alternatifleri de yok o şarjöre 2000 lira vermek zorundayım ama çok pahalı oluyor bilen anlayan arkadaşlar varsa akıl vermenize ihityacım var şarjörsüz çok keyifsiz olcak 25 mermi at sonra boncuk doldur 2 dolduruşta gaz doldur çekilcek çile değil ilk silahım çok yeniyim bu işte cevaplarınızı bekliyorum sağolun şimdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crosman airsoft uzi
    3 yıl önce açıldı
    Airsoft tabanca seçimi
    9 yıl önce açıldı
    Havalı tabanca alınır.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.