Şimdi Ara

Airpods Pro 1649 TL | Airpods 2 839 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
5
Favori
30.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Airpods 2 yetiyor şuan için bence gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alan arkadaşlara sorum şu olacak iphone 7 256gb kullanıyorum sizce bu kulaklığa bu fiyatı vermeye değer mi fiyat performansa 100 üzerinden kaç verirdiniz lütfen samimi olun cevapları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

iphone 7 kullanman ile sorunun amacini cozemedim
    Sanırım arkadaş model yükseldikçe kulaklıktan gelen ses kalitesi artıyor sanıyor.

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

iphone 7 kullanman ile sorunun amacini cozemedim
    modeli es geçelim o halde siz airpods pro kullanıcısımısınız ? eğer öyleyse f/p olarak bu ürün sizce nasıl tüm incelemeleri izledim fakat sizede sormak istiyorum

Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

Sanırım arkadaş model yükseldikçe kulaklıktan gelen ses kalitesi artıyor sanıyor.

Alıntıları Göster
    tabiki öyle saçma bir şey düşünmüyorum ama iphone bilirsiniz ki apple ürünleriyle daha uyumlu çalışır o yüzden iphone 7 yi söyledim 246gb söylememin sebebi cihazımda binlerce flac parça ve yüzlerce film dizi var istanbulda yaşıyorum ve metro vapur tramvay gibi araçları çok kullanıyorum evimde de profesyonel high end bir stereo sistem mevcut müzik ve ses benim için çok önemli ayrıca telefon konuşmaları da çok yapıyorum tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda 1.5 k gibi yüksek meblaları böyle bir cihaza vermeye değer mi sizce memnuniyetiniz nasıl fiyat/performans olarak 100 üzerinden kaç verirsiniz samimi şekilde sadece onu merak diyorum saygılarımla...

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü henüz elime almadım ama fakat webtekno hariç kötü yorum görmedim. Onlarınki de saçma sapan yorumlar. 10-15 ünlü-ünsüz yabancı youtube videosu izledim hepsi baya övüyodu. Yarın elime geçecek tekrar yazarım. Hazırda airpods 1 kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 25 Kasım 2019; 0:31:42 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

tabiki öyle saçma bir şey düşünmüyorum ama iphone bilirsiniz ki apple ürünleriyle daha uyumlu çalışır o yüzden iphone 7 yi söyledim 246gb söylememin sebebi cihazımda binlerce flac parça ve yüzlerce film dizi var istanbulda yaşıyorum ve metro vapur tramvay gibi araçları çok kullanıyorum evimde de profesyonel high end bir stereo sistem mevcut müzik ve ses benim için çok önemli ayrıca telefon konuşmaları da çok yapıyorum tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda 1.5 k gibi yüksek meblaları böyle bir cihaza vermeye değer mi sizce memnuniyetiniz nasıl fiyat/performans olarak 100 üzerinden kaç verirsiniz samimi şekilde sadece onu merak diyorum saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Ürünü daha elimize almadık hocam gelince editlerim. Yukarıda inceleme yapan arkadaşlar vardı

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Hocam ben airpods 1 kullanıyodum sattım,şimdi yeni bir tane alma düşüncem var hazır indirimlerde varken.Lakin benim airpods kullanma sebebim sadece airpods kulaklıkların kulagıma tam oturmasındandı, bu proda klasik kulak şeklini bozmus sonuna silikon eklemiş apple, sadece ondan çekincem var. 2. nesil 1050 lira almaya değer mi ? Yoksa o kadar para vermişken pro'mu alayım cok kararsız kaldım.

• PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    1. nesil olan kulağına tam oturmadıysa 2. nesilde de aynı problemi yaşarsın hocam ama pro alırsan silikon kısım kulak içine girdiği için oturma problemi yaşamama ihtimalin daha yüksek.
    Hocam airpods 2 alsanız onun yerine daha iyi.

• JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış okumuşsunuz aksine 1. nesil kullandım kulağıma tam oturuyordu samsungun vs. diğer firmaların silikonlu kulaklıkları kulağıma girmiyor enteresan bir şekilde.

• iar İ kullanıcısına yanıt
    m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/apple/airpods-pro-bluetooth-kulaklik-mwp22tu-a-apple-turkiye-garantili-p-32898932

Alternatif. Trendyol 1687 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 25 Kasım 2019; 12:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iar

Fiyat 1900 olmuş. Bugün gidip alacaktım kısmet değilmiş
    Arayın sorun isterseniz şansınızı deneyin :)

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Hocam ben airpods 1 kullanıyodum sattım,şimdi yeni bir tane alma düşüncem var hazır indirimlerde varken.Lakin benim airpods kullanma sebebim sadece airpods kulaklıkların kulagıma tam oturmasındandı, bu proda klasik kulak şeklini bozmus sonuna silikon eklemiş apple, sadece ondan çekincem var. 2. nesil 1050 lira almaya değer mi ? Yoksa o kadar para vermişken pro'mu alayım cok kararsız kaldım.
    Benim de silikonlu kulaklıklar kulağımdan çıkıyor airdots aldım kardeşime vermek zorunda kaldım demek ki yanlız değilmişim

• Airpods Pro 1649 TL | Airpods 2  839 TL
    Airpods Pro 1649 TL | Airpods 2  839 TL
    Airpods Pro 1649 TL | Airpods 2  839 TL

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.