< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagimli Adam -- 15 Ekim 2020; 20:42:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagimli Adam -- 15 Ekim 2020; 20:42:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum adam paylaşmış alırsın almazsın o senin sorunun. Kendini bu kadar kasıp, milleti de kastırma. Böyle cevaplar yüzünden kimse doğru dürüst sıcak paylaşım yapmıyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek bir şey biliyorum, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Sokrat ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 16 Ekim 2020; 8:45:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu an için 850-800 bandında sıfır kapalı kutu bulunabiliyor. Okula dönüş kampanyasından hediye olarak alanlar hâlâ satıyor. |
All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable. The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable. |
Ben arıyorum. Bu fiyatlara nerde bulabilirim acaba? |