Şimdi Ara

AirPods 2. Nesil 1200/1250₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kulaklığımın case i bozulduğu için mağazaları gezdim 1600₺ idi çoğunda AirPods 2. Nesil . D&R da 1200 ₺ kablolu şarjlı modeli Migros’ta 1250₺ olarak gördüm zam gelmeden ihtiyacı olanlar değerlendire bilir. Mağazalar da sadece internet alışverişinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagimli Adam -- 15 Ekim 2020; 20:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sokrat68 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam zam gelmeden alın diyor zam zaten gelmedimi?
    2 gün önce 900 yazdığımda göre takip etmiyormuyum sizce?
    Burası sıcak fırsatlarsa 1250 tl airpods sıcakmı?
    Airpods akakçe yazıp nerde nekadar alacak adam zaten görür değilmi bunu bşr ürün alacak adam zaten bunu bilmeyen adamın burda ne işi var?
    Bir Allahın kulu teşekkür ederim aldıö diyecekmi bu konuda hayır sıcak fırsatların iyice suyu çıktı

Dostum adam paylaşmış alırsın almazsın o senin sorunun. Kendini bu kadar kasıp, milleti de kastırma. Böyle cevaplar yüzünden kimse doğru dürüst sıcak paylaşım yapmıyor.

Asıl böyle konular yüzünden benim sıcak fırsatlara giresim gelmiyor daha dün 900 tlye appleden alınma açılmamış kutu airpods aldım sahibinden sitesinde 900 e eğitim kampanyasından gelen tonla sıfır airpods ilanı var kaldıki illaki 1000 tl altı yine gelecek sıcak fırsat takip eden adam bunu bilir hocam burayı takip eden adamların amacı sinekten yağ çıkarmak zaten şurda açılan 10 konudan 9 u böyle boş konular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 16 Ekim 2020; 8:45:52 >
  • Şu an için 850-800 bandında sıfır kapalı kutu bulunabiliyor. Okula dönüş kampanyasından hediye olarak alanlar hâlâ satıyor.

All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
    Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable.
    The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Şu an için 850-800 bandında sıfır kapalı kutu bulunabiliyor. Okula dönüş kampanyasından hediye olarak alanlar hâlâ satıyor.

Ben arıyorum. Bu fiyatlara nerde bulabilirim acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.