Şimdi Ara

Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
521
Favori
1.529.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aman diyim aman,

Bizim müşteri temsilcileri yok sadece adı var. Ayrıca bende satıcıya mesaj yazmadan önce müşteri temsilcisine başvurmuştum. Oradaki temsilci satıcıya sorsanız daha iyi olur demişti :) O yüzden sordum.

Eğer satıcı yada taşıyıcı amazon değilse sonradan ücret çıkma ihtimali çok çok çok yüksek. Senya'da zaten satıcı ve gönderici senyaydı. Satıcı attığı cevapta zaten masraf çıkacağını söylemiş gördüğünüz üzere. Tr amazon temsilcisi = 0'dır benim gözümde.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle sebep o hocam. Eğer büyükşehirde bir yakınınız varsa oraya sipariş verin, iptal olmadığını göreceksiniz. Önceden böyle bir sorun yoktu bu yeni sanırım. Daha önceden Almanya'dan sipariş verdim ve geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezarim kullanıcısına yanıt

Benim siparişte iptal edildi Büyükşehirle ilgili olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen ürünü sipariş edip 15-20 gün deneyip iade edenler yüzünden böyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosori 4.7 kutusu duruyorsa amazonun kargo olarak gönderdiği kutunun ölçülerini gönderebilecek arkadaş varmı acaba

• 32x44x35 hocam ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 17 Mayıs 2022; 18:19:42 >
  • Cosori 4.7 iptal oluyor sürekli diğer büyük modeli aldım o direk çekti parayı

• 3.999 try.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• eminxconan E kullanıcısına yanıt

Valla hocam benim öyle oldu. henüz bir iptal yok. iki kere küçük şehire denedim anında iptal oldu. büyük şehire henüz iptal yok. benden 1 gün önce alanların ürünleri kargoya verilmiş bugün. yarın falan benimkide verilir gibi duruyor.

• sezarim kullanıcısına yanıt

espresso kahve makinası aldım satıcı yine amazon germany bu ürün iptal olmadı ama amazon germanynin sattığı hangi airfryeri denediysem hepsi iptal oldu

• uahmettt kullanıcısına yanıt
    DHL ürünü bir günde teslim etti. Gerçekten müthiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eminxconan E kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce ürün aldım bu adrese ve geldi. Ama airfryerda bu durumu yaşadım. Ondan diye iddia ettiğin yok. Eğer büyükşehir siparişim iptal olursa buraya yazarım.

• Beyler merhaba, aldığım fritözü henüz kullanmadan satmaya karar verdim. 3500TL istiyorum.

amazon
    GOURMETmaxx Dijital XXL sıcak hava fritözü 12 litre | yağsız kızartma, bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuar | paslanmaz çelik tasarım, 10 program ve zamanlayıcı fonksiyonu [1.800 Watt/beyaz]
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09KTYBDCV/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=AYSVGQQ89W56K&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 17 Mayıs 2022; 17:1:59 >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Ooo baya indirime girmiş :))

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt

damping yaptım :)

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Malum sitelere koydun mu

• Cosori 4.7 ile philips 9650 i kiyaslayabilecek olan var mi arkadaşlar 1500 lira farka değer mi özellikle sağlık konusunda ve pişirme kalitesinde belirgin fark var mi ? Cosoriyi iptal edip duruyorlar almaya da niyetim yoktu aslında da iyi yorumlar da görünce fiyat artmadan aliyim dedim. Piayback hocamın verdiği linkten philipsi siparis verdim de iptal edip cosori alip almama konusunda kararsızım.

Philips in artıları:daha buyuk hacim kızaklı sepet
    Cosorinin artıları: daha az elektrik tüketimi ve küçük boyut

Philpsin eksileri: duman olayı ve ürünün boyutu
    Cosorinin eksileri: servis ağı yok

Tercih sizin aradaki farka değer mi? Pişirme kalitesi açısından bir fark yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ltgdby -- 17 Mayıs 2022; 17:58:15 >
  • Cosori 4.7 litre alan arkadaşlar. Kutu içeriği kullanım kılavuzu, yemek kitabı dekan çıkmakta mıdır?

• onat kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam tahmin ettiğimden baya küçükmüş

Kendi adıma Philipse o para çok. Pişirme hacmi olarak neredeyse aynı. İkisi de sonuçta görevini görüyor. Garanti önemli ama pek bozulanıda görmedim bu cihazlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 17 Mayıs 2022; 18:33:28 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.