Bildirim
Airfel condence mi baymak luna avant mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iki kombide 3 eşanjörlü yarı yoğ, eski teknoloji ve piyasadan kaldırılacak modeller. iki kombi de 3 eşanjör, hidroblok grupları pirinçtir yani birbirine benzeyen cihazlar 5 yıl garanti olduğu için bence airfel bir adım önde
ama olur da değiştirme şansınız varsa aynı fiyat diliminde baymak lambert lpy ve baymak dolcevita dpy öneririm. premix yani tam yoğ modellerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim firma ile bir irtibata geçeyim Saolun
Aynı fiyata alarko suf 24 teklif ettiler ne dersiniz acabaquote:
Orijinalden alıntı: disintegration
iki kombide 3 eşanjörlü yarı yoğ, eski teknoloji ve piyasadan kaldırılacak modeller. iki kombi de 3 eşanjör, hidroblok grupları pirinçtir yani birbirine benzeyen cihazlar 5 yıl garanti olduğu için bence airfel bir adım önde
ama olur da değiştirme şansınız varsa aynı fiyat diliminde baymak lambert lpy ve baymak dolcevita dpy öneririm. premix yani tam yoğ modellerdir
bilinmeyen az satılan bir model ama premix yoğ olması avantaj
Alarko baymak ve airfel e göre marka değeri daha fazla olan bir firma kötü cihaz yapmaz diye tahmin ediyorum. fiyat olarakta diğer 2 kombiye nazaran yaklaşık 1000 tl fazla. Çok teşekkür ederim tercihimi alarkodan yana yapacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X