Şimdi Ara

Airfel condence mi baymak luna avant mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özür dilerim bu 2 kombi den birini seçmem gerekiyor kampanya dahilinde. Siz olsanız hangisini seçersiniz. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki kombide 3 eşanjörlü yarı yoğ, eski teknoloji ve piyasadan kaldırılacak modeller. iki kombi de 3 eşanjör, hidroblok grupları pirinçtir yani birbirine benzeyen cihazlar 5 yıl garanti olduğu için bence airfel bir adım önde
    ama olur da değiştirme şansınız varsa aynı fiyat diliminde baymak lambert lpy ve baymak dolcevita dpy öneririm. premix yani tam yoğ modellerdir

• Çok teşekkür ederim firma ile bir irtibata geçeyim Saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

iki kombide 3 eşanjörlü yarı yoğ, eski teknoloji ve piyasadan kaldırılacak modeller. iki kombi de 3 eşanjör, hidroblok grupları pirinçtir yani birbirine benzeyen cihazlar 5 yıl garanti olduğu için bence airfel bir adım önde
    ama olur da değiştirme şansınız varsa aynı fiyat diliminde baymak lambert lpy ve baymak dolcevita dpy öneririm. premix yani tam yoğ modellerdir
    Aynı fiyata alarko suf 24 teklif ettiler ne dersiniz acaba

• flyer kullanıcısına yanıt
    bilinmeyen az satılan bir model ama premix yoğ olması avantaj

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Alarko baymak ve airfel e göre marka değeri daha fazla olan bir firma kötü cihaz yapmaz diye tahmin ediyorum. fiyat olarakta diğer 2 kombiye nazaran yaklaşık 1000 tl fazla. Çok teşekkür ederim tercihimi alarkodan yana yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.