Şimdi Ara

Airdots pro şarj sistemi nasıl çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 1-2 ay önce aldım kulaklığı. Gayet memnunum. Şarj açısından kafama bir-iki soru takıldı.

    1-) Diyelim ki kulaklığı 30 dk kullandım ve kutusuna geri koydum. Kulaklıkların şarjı tam bitmeden kutu sayesinde şarj olmaya başlıyacaklar. Kulaklığın şarjı tam bitmeden kutunun sürekli şarj etmesi ve bunun sürekli tekrarlanması pilin verimliliği açısından problem oluşturmuyor mu?

    2-) Kutuyu şarj etmek istediğimde kulaklıklarda içinde olması gerekiyor sanırım. Mantıken baktığımızda adaptör vasıtasıyla kutu şarj olurken ,aynı zamanda kutu da kulaklıkları şarj etmeye çalışıyor. Bu da verimlilik açısından bir sorun değil midir?

    Şimdiden teşekkürler,



  • Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Kulaklıklar şarj olurken telefonlara nazaran çok daha az iletimden geçerler ve kulaklıktaki bataryalar sabit enerji alım ve iletime sahiptir bu nedenle eğer telefona nazaran aynı aklite batarya kullanılırsa kulaklıkların bataryaları çok daha uzun ömürlü olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

    Benim airdots proyu full sarj ediyorum. 15dk 2 saat nekadar kullanırsam kullanayım kutunun sarji 3 5gun durdumu kendi kendine bitiyor. Aldığımdan beri böyle. Cyn İletişim n11den aldım geri de gönderdim arıza giderdik dediler ama yok sonuç aynı. Ne yapmak gerekir acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.