|
Airbus ve Boeing'in rakibi Çinli COMAC ilk ticari uçuşunu gerçekleştirdi
-
-
Rekabet iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakalım ne zaman Ajan ilan edilip ambargo uygulanacak :)
-
japonların iç hatlar için üretmek istediği 7 milyar dolarlık fiyasko projesi ardından bu uçuş gerçekten başarı denir.
-
bahsedilen ikiliye rakip olması için güneşe dört beş defa git gel yapması lazım. çinli herhangi bir şeye güvenim yok. ne mala ne hizmete.
-
İsmini değişik koysalardı keşke. Ama yine de iyidir.
-
darısı başimiza
-
aynen, çomağı hazırla
-
güvenlik yok diye uçuşa izin vermez abd sonra da ab ülkeleri ama asya kıtası kullanabilir.
-
fiyatı nedir acaba.
-
adamlara helal olsun yahu kalitesini rekabet etme şansını bilmem ama kendi içlerinde tamamen dış dünyadan bağımsız bir dünya kurdular.
Hemen hemen her ürünün alternatif çin versiyonu var bu teknolojiyi kopyalamak bile büyük bir başarı.
-
dünyaya satabilirler mi diye düşündüm ama çinde yaklaşık 9 bin yolcu uçağı var kendi firmalarına verse bile ciddi kazanç sağlar.
-
Çin'e politik olarak yakın Asya ülkelerine satabilirler (Kuzey kore, Vietnam vs.), fakat batı ülkeleri almaz. Ha şahsen Çin üretimi bir uçağa ben de güvenmem,
Boeing'de bile 737 Max'lerde çıkan problemi biliyoruz, gözden kaçan büyük hatalar olabiliyor. Çinlilerin düşük kalite kontrollü üretim felsefesinde
çok daha büyük problemler çıkacağı kesin gibi.
Havacılık sanayine girişmişken biz de yolcu uçağı sektörüne girebilirsek politik konumumuzdan dolayı daha büyük pazar imkanımız olabilir.
Çinlilerden çok daha kaliteli iş çıkaracağımıza da inanıyorum.
-
bir atasözü var" köpeği an çomağı hazırla" diye. Oradan firma ismi seçmediler tabi de
-
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
-
Hocam şu anda Çin kalitesi tartışılamaz o eskidenmiş Çin malı şu anda dünyanın en kaliteli ürünlerini üretiyorlar abd ve Avrupadan daha kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin milletinin sözü tatlı, ipek kumaşı yumuşak imiş. Tatlı sözle, yumuşak ipek kumaşla aldatıp uzak milleti öylece yaklaştırırmış. Yaklaştırıp, konduktan sonra, kötü şeyleri o zaman düşünürmüş. İyi bilgili insanı, iyi cesur insanı yürütmezmiş. Bir insan yanılsa kabilesine, milletine, akrabasına kadar barındırmaz imiş" deniliyor. Bu cümlenin ardından Türk milleti yine "Tatlı sözüne, yumuşak ipek kumaşına aldanıp çok çok, Türk milleti, öldün; Türk milleti, öleceksin!” diyere uyarıyor.
Bilge Kağan
-
yolcu uçağına girmek büyük bir risk bence hocam. yapılamaz değil. daha karmaşık şeyleri yapıyoruz ve yaptık savaş uçağı vs gibi. zaten f16 yapıyoruz f35 te görev aldık. kayseride a400m lerin bakımı bize ait. uçak motorları üretimine de başladık tusaş da
önemli olan bu uçağın yapımı için harcanacak milyar dolarlar ile yapılacak uçakları satabilecek miyiz? karşımızda boeing ve airbus gibi 2 sağlam firma var. boeing ten airbus tan çok daha kaliteli uçak üretebileceğimize inanıyorum bende. önemli olan dünyaya kabul ettirip satabilmek
-
Türk Hava Yolları kendi ürettiğimiz yolcu uçağımızla uçsa güzel sükse olur
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bakalım ne zaman Ajan ilan edilip ambargo uygulanacak :)
|
Rekabet iyidir
|
Benzer içerikler
- instagram görüldü kapatma
- deepfake yapma
- instagram yardım merkezi
- final cut pro fiyat
- youtube reklamsız izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X