arkadaşlar bi ay önce düz vites 307 xt aldım aldığımdan beri araçla giderken airbag sinyali veriyo yol bilgisayarında aldığım adama sordum park sensörü taktırdım o sırada oldu dedi eletirik kabloları ile ilgili bi sorun kesinlikle airbag patlak falan değil dedi aldığım adamı tanımıyorum ama gerçekten çok güvenilir temiz bi adamdı kesinlikle yalan söyleyeceğini sanmıyorum yani umarım öyledir bizim mahallede bi oto elektirikcisi var ona götürecektim fakat bsi beyin sorununu gördüm korktum şimdi durduk yere masraf çıkmasın diye sizce ne yapmam lazım beyinle ilgili başka hiç bi sorun yok sadece airbag yazısı yazıyor durmadan anahtarla airbag kilidini kapattım sönmedi ne yapmam lazım biri yardım ederse çok sevinirim
Geçen benim de yandı.Bilgisayara bağlayıp sildik,bir problem olmadı.
Eğer son zamanlarda koltuğu oynattıysanız belki kablosu yerinden çıkmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Geçen benim de yandı.Bilgisayara bağlayıp sildik,bir problem olmadı.
Eğer son zamanlarda koltuğu oynattıysanız belki kablosu yerinden çıkmıştır.
hocam alalı bi ay oldu aldığımdan beri yanıyordu benle alakası yok ama adam şöför koltuğunun arkasındaki paspasın altına bak kabloları görürsün dedi baktım ortada baya bi karışmış kablolar var umarım onla ilgili bi sorundur airbagde sorun yoktur
Bende daha önce Astra Cd vardı onda da sık sık yanardı airbag lambası.Koltuğun altından olurdu genelde.Onu ayarlayıp bilgisayara bağlatıyordum sorun çözülüyordu.Hep aynı yere yaptırdığım için ücret te almazdı..
Büyük ihtimalle koltuk altındaki kablolardan olmuştur. Koltuğun altına bir şey yerleştirdi isen çıkarıp paspas vesaireyi düzeltip kablolara bir göz gezdirir isen düzeltirsin diye düşünüyorum.