Şimdi Ara

air alert 4 ile ilgili sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum bir çok basketbolcu duymuştur air alert 4ü. benim birkaç sorum var. air alert 4 e başlayalı 3 hafta oldu ve ziplamam (3-4 cm uzayan boyumla beraber) 15 cm civari arttı. programı uygulamadan önce tavana parmaklarımı zar zor vururken şimdi iyice ısınınca neredeyse bilegimi vurabiliyorum. ama air alertin yeterli olmayacağını düşünüyorum. çünkü smaç vurabilmek için çemberi en az 20 santim geçmeli parmaklar. programı bitirdikten sonra tekrar baslamami mi onerirsiniz yoksa başka alternatiflere mi basvurayim? bi de sormak istediğim başka birşey var; bende parantez bacaklilik var. sizce air alerte devam etmemde bi sakınca var mi ? ilerde bi sakatlık oluşturabilir mi ? şimdiden teşekkürler..

boy : 1.83
    kilo : 70
    sicramam : 45-55 cm arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada yaş 16

• up up up

• Karın bölgeni geliştirmeye bak özellikle ayakları dikerek veya 90 derece bükerek mekik çekmeye çalış.Adonis denen bölgenin ve karın kaslarının cidden zıplamaya çok etkisi var.Bunun dışında merdiven idmanları yapabilirsin.
  • tabi ki oyle. bu yuzden gunde en az 15-20 dk karin egzersizi yapmaya calisiyorum. tepsiyi yerlestirdim icine baklavalari dizmek kaldi diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.