Şimdi Ara

air alert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_46 -- 10 Aralık 2021; 21:55:3 >

• bende var.. court controller isimli özel gözlükle beraber geliyor.. bu gözlük yeri görmeyi engellediği için top sürmeyi geliştiriyor.. Air Alert in 16 haftalık programı var bu bittirkten sonra Air Alert Advanced olayı var 6 hafta da bu sürüyor.. 35 cm e kadar olan zıplamayı 15 cm daha arttırabiliyor bu 2. program ancak çok daha zor.. Air Alert kullanacak kişilerin öncelikle dizlerinin çok sağlam olması gerekiyor.. Dizinden sakatlananlar varsa uzak dursunlar.. Benim dizlerimin ikiside sorunlu 4 hafta yapabildim en fazla daha sonrasını dizlerim kaldırmadı ve bırakmak zrunda kaldım.. Arkadaşlarımdan birisi 10 haftayı gördü panyaya değemeyen çocuk ters smaç basar hale geldi ancak menisküsü olduğu için o da devam edemedi..
  • 16 hafta bittikten sonra 1 ay hiç çalışmamalısın zıplama ağırlık falan bacaklarını dinlendireceksin.. daha sonra 6 haftalık bi Adv. dönemi war onda 5 kere üst üste yapacaksın onun farklı bir workout tablosu var.. normal programda 10 dakkada bitirdiğin bir gün bu programda yarım saatin üzerine çıkacaktır.. 6.haftada 5-6 cm ise tam verimli yapamıyorsun diyebilirim kişiden kişiye göre değişir ama 2 haftada yaklaşık 5 cm attı bende arkadaşlarda da o civarda.. bu arada Air Alert yaparken ağırlık basma.. hem bacaklar zorlanır hemde hantallaştırır seni yavaşlarsın..
  • bende 88 liyim boy 1.87 ama kilo olayı yok bende 65 kiloyuz ama dizler kaldırmıyor bünyeyi :) advanced de tekrarlar *step ups-leap ups-burnouts-leap ups-burnouts-thrust up* bu şekilde üstüste 5 kere ve her bir leap up ta çıkabildiğin en yükseğe kadar çıkman gerek burada.. eğer AA yaptığın gün basketbol oynarsan zıplamanı bacakların yorgun olacağı için tam hissedemezsin.. mesela cuma günü yaptıktan sonra h. sonu dinlen pzt günü git adam akıllı ısın oyna daha iyi zıplarsın.. idmanlar varkende yapabilirsin sabah kalkar 8-9 gibi yaparsın idmana kadar dinlenmiş olursun.. leg press, squat fln çok çalıştıysan zaten iyi zıplıyorsundur o yüzden de az etki etmiş olabilir..
  • adamlar garantisini veriyorlar.. hatta paranı geri bile veriyorlar.. 8 inch i geçersin rahat rahat daha uzun zaman var önünde.. ilkokul 3 te sol dizime lavabo düştü çatladı dr 1 ay kadar koşma falan dedi 10 gün sonra maç yaptım bende çocuk aklı dinlemiyor tabi o günden beri sürekli dizlik fln kullanıyorum lise 2 ye geldiğimde 1 saat basketbol oyndıktan sonra iki dizimde şişip morarıyor 2 gün geçmiyordu.. o zamandan sonra bnm zıplamam iyice düştü AA die bişeyin varlığından haberdar oldum sonra geçen yaz alıp başladım 2 hafta geçti basketbol oynarken bileğimin üzerine ters bi düşüş yaptım dr da yan bağları çok zedelemişin koparsan daha iyiydi dedi 3-4 ay kadar yürürken topalladım sonra tekrar başladım 3 hafta yaptım 4. ye başlayamadım 1 ay ara verdim gaza getirdim kendimi bi güzel tekrar başladım 4. haftada çrş günü leap up yaparken dizler gitti benim bırakmak zorunda kaldım tekrar.. yaz sonu takrar başlamayı denicem.. eskiden bir takımım vardı lgs ayağına antremanlara gitmedim bir sene atıldım sonrada kendimi sokaklarda buldum ;) çok kasmam gerekiyor artık smaç basabilmek için onada dizlerden korktuğum için sıcak bakmıyorum..

• sağol.. bi ara pm ile msn adresini ver sana bikaç fotoğraf çekip yollıyım workout chart ile ilgili.. 9-10 arkadaşa verdim bunlardan 5 tanesi başlamıştı sene içinde şu anda yapıyolarmı bilemem ama düzenli yapan herkes faydasını görüyor..
    20 yıl önce açıldı
    Red alert 2 ciler buraya
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • air alert videosunda soyluyo onu bekle bi bakip geleyim
  • arkadaslar bu programın sakatlık cıkarmasından korkyorm dizlerimde.sosis benim dizimle ilgili bi problemim yok ama air alert bi zarar getirirmi.dizlerin zarar görmemesi icin iyice ısınıyorm.bide zıplama teknigi aslıgında verilen(7.sayfada) air alerte bi akabilirmisn?oradaki program dogrumu?bide advanced yok ende yollayabilcek olan warmı.
  • TheDodO şöle bi baktım şöle özetliyim 2 set 20 tekrar.. 20 kere zıplican 2-3 dakka falan ara vericen sonra tekrar bi 20 zıplican o şekil (sorunun sanırım buydu).. dizlerinle bi sorunun yoksa çalışabilirsin sakatlık çıkarmaz ancak bacakların daha çok zorlandığı çift haftalarda mesela salı çrş yaptın prş dizlerin çok ağrıyor onu cmt yapabilirsin.. pm at msn adresini adv.yollıyım.. air alert i yaptığın gün oynaman tavsiye edilmez ancak illa ben sorunluyum arkadaş oynarım diyorsan o sana kalmış sadece tam verim alamazsın oyunundan..
    Love Comes Again..
  • SezaiAgbi arada renk katıyor ortama yaw :) bende gelişeceğim kadar gelişebileceğimi sanıyordum bu seneye kadar.. her zaman oynadığım kişilerin arasında gayet iyi görüryordum kendimi teke tek yapardık en iyi olanla 11-9 ya ben yenerdim ya o falan kafa kafaya giderdi 2 ay kadar benden çok daha iyilerle oynadım sürekli halada elimden geldiğince gidiyorum ama artık adamı 11-1 11-2 gibi skorlarla yenmeye başladım.. öğrenmenin ve gelişmenin yaşı yoktur diyorum :)
  • tatlıya göre değişir.. eğer soğuk yenmesi gerekiyorsa ve yeni yapıldıysa beklemek gerek.. ancak bi ev baklavası mesela sıcak soğuk farketmez dalarım :)
  • olur olur.sıkma canını 15. haftaya cok war daha.ben daha 3 teyim
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.