Şimdi Ara

AİON TÜRKÇE YAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaslar Sizin Bildiğiniz Gibi Aion Eylül Ayında Türkçe Yama Geliyor...Bu Gercekten Cok Sevindirici Bir Haber Oldu Benim İçin...Oyunu İlk Kez Bugün Oynama Sansım Oldu Bence Tek Kelimeyle Süper Bir Oyun Diyebilirim Grafikler Skiller Karakterler Hepsi Ayrı Ayrı Cok Güzel...Gerçekten Denenmesi Gereken Bir Oyun Olduğunu Düşünüyorum...Fakat Duyduğuma Göre Gold Pack Denen Parayla Alınan Bir Özellik Varmıs Sanırım Oyunun En Kötü Yanlarından Biri...Benim Gibi Oyuna Pek Fazla Para Yatırmayan Oyuncuların Daha Zorluk Çekiceği Ortada...Sizden Ricam Oyunu Uzun Süre Oynamıs Bilen Kardeslerimden Gold Packin Ne Tür Bir Özelliği Vardır Oyunculara Ne Tür Katkı Sağlar...Gold Packi Alamayanların Neyi Kısıtlanıyo...Bunları Öğrenmek İstiyorum....Simdiden Tesekkür Ederim...

• Oyun GP'siz oynanmaz desek yeridir baya bir kısıtlama getiriyor ama GP oyun parası ile de satılıyor illa siteden alacan diye bir şey yok.
  • Anladım Baya Bi Kısıtlama Geliyo Heralde...
  • Gerçekten Cok Tesekkür Ederim...Tahminimden Cok Kısıtlama Var Parası Olan İçin İdeal Bir Oyuna Benziyo..
  • aylık 20tl falan geliyor en az iki yada 1 defa alman yeterli sonrasında oyun parası ile alabilirsin. İlk başta almaz ise leveling de sıkıntı yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 20 Ağustos 2013; 0:08:40 >
  • Anladım Oyun Parası İlede Alına Biliyosa Gercekten Güzel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikler herkeze merhaba; Aion Gold Pack (GP) hakkında kısa olarak sorunuzu cevaplamaya çalışacağım. Şimdi GP olmadan trade pazar işlemleri yapamayız, craft için toplama yapmamız gerekir onu sadece günde 150 toplama olarak yapabiliriz, Dungeonlara giriş süreleri var normal oyuncu 6 saatte bir giriyorsa GP olan oyuncu 3 saatte bir girer, Aynı şekilde diğer süreli yada günde 1 kez faydalanabileceğimiz imkanları 2 yada 3 katına çıkarır GP. Şimdi GP almadan bu oyun oynanamaz arkadaşlar diyorsanız şöyle söyleyebilirim oynanır ama çok zorlanırsınız ne yapacağız bu durumda? 30-40 lvl yada daha yüksek bir lvle kadar GP ihtiyacınız olmayacak görevleri yaparken zaten nasıl lvl aldığınızı anlamıyacaksınız bunun yanındada GP ile çok işiniz olmayacağı için 40 lvle kadar GP ihtiyacımız yok. Peki 40 lvlden sonra ne olacak derseniz benim ve arkadaşlarımın yaptığı gibi 100 aion coinsi yani 9,99 euro 25 tl ye denk gelir ondan bir kere alıp 99 aion coinsine bir GP alacaksınız. (önemli not; hangi karakteri oynacaksanız GP onun için geçerli olacaktır. Account için geçerli değil Karakter için geçerlidir.) Aldığınız bu GP ile oyunun herşeyinden yararlanacaksınız 1 ay sonra normalde 1 aya kalmaz Açık Artırma evinden Gold Packler oyun parası ile satılmaktadır. Servera göre değişir bu miktar 65-85 m oyun parası arasındadır. Zaten 1 kere para verip diğer GP lerinizi oyun içinden temin edebilirsiniz. Sizi uyarmalıyımki diyelim ilk GP almadınız 85 m oyun parası biriktirdiniz gideyim Açık artırmadan gerçek para vermeden alayım derseniz yanılırsınız GP 'niz olmadığı için Açık Artırmayıda kullanamazsınız.
    Aion hakkında genel olarak bahsetmem gerekirse; Aion şu anda piyasada iyi olan Tera,Rift,Wow,Cabal gibi oyunların çok çok üstünde oynanışa ve güzelliğe sahip olan bir oyun. Oyunun haritasını gezmeye başlayım deseniz yinede gitmediğiniz bir yığın yer kalacaktır. Pvp olarak pvpler genelde ortak pvp alanında yada belli lvl aralığında karşı ırkın mapına geçme olarak yapılır. Bunun dışında 2 ırkın bir boss için çarpıştığı alanlar kale savaşları arena savaşlarıda mevcuttur. Aion size istemediğiniz kadar PVE ve PVP deneyimi yaşatacaktır. Hile hurda vs.. lere gelecek olursak ben hiç rastlamadım rastlayan arkadaşlar varmış birşey diyemiyorum genelde emekle item yapanlar GP yada real para demiyorum Emekle item yapanlar pvpde üstte olabilirler. Oyun oyunculuk + iteme dayanmaktadır. Daha anlatabileceklerim olabilir aklıma bu kadar gelmekte yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• gomel06 G kullanıcısına yanıt
    Gp hakkında yanlış bilgilendirme yapmışssın. Basılan GP tüm accountu kapsar ve hesap içindeki tüm karakterleri etkiler, hangi serverda olursa olsun gold üyelik hepsine işler ve rewardlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidd -- 23 Eylül 2013; 14:44:06 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.