Şimdi Ara

Aion NA hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aion NA hakkında ne düşünüyorsunuz? 60 lvl zamanında uzun süre 60 sorc ve cleric oynadım fakat 65 lvl geldiği zaman arkadaşlarım oyunu bıraktığı için ben de bıraktım ve karakterim banlandı, banı da bir daha açılmadı. Gameforge'dan memnun olduğumu söyleyemem o yüzden NCsoft bünyesindeki NA'da oynamayı düşünüyorum.Oyun haritaları çok kalabalık, üstelik fast track serverları bile bir hayli kalabalık, ping durumuna baktım maksimum 300'leri buluyor. Arada koca okyanus var Amerika ile ama ping değerleri öyle çok korkutacak seviyede de değil. Tek sıkıntı sin gibi seri vurması gereken veya seri olunması gereken sınıflar ile sıkıntı yaratır, bir de oyunda türk sanırım hiç yok. Sizce NA başlanır mı? Bu arada Zubaba ve Anuhart,Nexus'a da girip baktım, ilk haritada bir Allah'ın kuluna rastlayamadım. Oralarda inanılmaz yalnızlık çekilir ve oynanmaz bu saatten sonra. Yani ya NA'da oynayacam ya da hiç başlamayacam. O yüzden bir de sizin fikirlerinizi bir sorayım dedi. İyi günelr herkese.

• bak dostum perentoda cleric oynuyorum ve ping 60-90 arası oynuyorum ki orta düzeyde oynanabilirlik var sen 300 pingle kıpırdayamazsın kesilirsin okadar kalabalıkta ise hemde o pingle skili at git çay doldur gel anca atar :))miller 20-45 pingle oynuyor hatta bazılarının pingim var dedigi bile oluyor :))) gelelim yanlızlıga sen ufak lvllerde ne yapacaksınki arkadası kas 65 lvl ondan sonra bol bol insan görürsün hatta gınağa gelirsin küçük lvllerde gerek yok tek kişilik dungeon ve bol bol görev var dostum hiç Na ile ugraşma saygılar
  • Milletin iyice itemlenip yol almış olması seni zorlamaz ise, oyun tecrüben olduğunu da söylüyorsun, kalabalık oyuncu kitlesine ve yüksek rekabete sahip olan EU daki alman sunucularını tavsiye ederim. Ben bizzat gidip oynamadım ama oynayan arkadaşlarımın tecrübesi bu yönde. Ben Anuhart da oynuyorum. Arkadaş çevrem sayesinde oynamaktan sıkılmıyor aksine oynamaya doymuyorum. Demek istediğim kafa dengi bir ekibin varsa o boş dediğin sunucular seni hiç sıkmaz. Yok ben tek başlar gün geçtikce ekibimi toplarım dersen alman sunucularını tavsiye ederim.
    NA için fikrimi sorarsan, oyunda en büyük pasta savaşlarda oluyor ve savaşlardaki ping değerleri malum. Aion un yeni görüşü de her zaman PVP,PVP,PVP. Her harita pvpye açık, zindanlara gidilen yollar bile pvp ye açık. Pvp zırhlarını pve zırhlarıyla kıyaslayınca eski yamada bayağı bir fark varken artık fark yok gibi. Bu kadar pvp ağırlıklı ortamda oyundan tat alamazsın.

• cevaplar için sağolun, bir daha geri dönmemek üzere aion konusunu kapattım. sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## Travian Hakkında ##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.