Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasin Gold üyeliğin fiyatıyla ilgili bi bilgi var mı ?
  • sitede yazıyor zaten 9eu gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • gold üyelik fiyati 9.99€

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

linkden sahip olunacak özelliklerede bakabilirsiniz
  • Şu an için süreç geç işliyor çünkü yapılması gerekenler listesi oldukça kabarık, Keyler elime ulaşınca paylaşımda bulunacağım.. Key alabilecek şuan için 12 lejyon görünüyor ve unutmayın bu kapalı bir beta şirket herkese gold paket kazandırmak istemese gerek :=)

Yapılacaklar listesini buldum da şöyle sıralanmış :)

*Yeni forum hazır olacak , beta forum bitmiş olacak
    *Kendi takımım ve NC elemanlarıyla bir toplantı yapılacak, bazı ileri seviye oyuncuların önerileri de bu masa da olacak
    *Beta aşamasında ( özellikle performans ve stabilite testleri ) hazırlıklar yapılacak
    *Oyun içi etkiliklerin Beta sürümde denenmesi
    *Lejyonlar ile oyun önerileri hakkında mesajlaşma yapıyorum ( şuan 12 ve daha fazla olmalı )
    *Oyuncuların yararlanabilmeleri için fan site programları hazırlanıyor.
    *Sosyal medyalar hazırlanıyor

Ek olarak : Oyunu, 26 Ocak tarihine kadar download etmelisiniz. Mevcut " Aion Client" ile giriş yapılacak fakat ufak bir dosya olan " Gameforge4D " launcher indirilmesi gerekmektedir.

Aion F2P 26 Ocak -  16 Şubat CBT

Download edebilmek için :http://www.aionfreetoplay.com/website/betapreload/
    Dosya boyutu : 99MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 20 Ocak 2012; 16:18:37 >

• CD sıfırlayıcı scroll bu ne abi benim oyunu bırakmam çokta olmadı bu ne zaman geldi şimdi bu cb katılan ve karakter açanların nick ve lvl olayı ob sanırım silinecek değil mi ? cb katılmanın tek yararı şimdlik toplamda 45 günü bulacak gold paket alma şansı hadi bakalım hayırlısı beklemeye koyulduk Be Happy'den keyde gelirse bir ortama bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

gold üyelik fiyati 9.99€

quote:

Orijinalden alıntı: Fistan

sitede yazıyor zaten 9eu gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Gözümden kaçmış sağolun. fiyat iyi görünüyor şuan için. şimdi item mall da ne satıcaklarını öğrenip ona göre başlayıp başlamama kararını vermek kaldı.

Bir de umarız şu rift i eski haline getirirler. bunu da bi mail atıp iletmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

gold üyelik fiyati 9.99€

quote:

Gözümden kaçmış sağolun. fiyat iyi görünüyor şuan için. şimdi item mall da ne satıcaklarını öğrenip ona göre başlayıp başlamama kararını vermek kaldı.

Bir de umarız şu rift i eski haline getirirler. bunu da bi mail atıp iletmek lazım

Hüseyin eğer geri dönersen çok sevinirim kardeşim.. Item Mall olayını daha önce ki konularda sorduk aldığımız cevap şuydu : NcSoft şuan ne satıyorsa bizde aynısını satacağız, Oyuncular arasından dengesizlik oluşturacak değerde item ların satışları olmayacak.

Ek olarak : Key Pazartesi elime ulaşacak.
    quote:

Hi Yasin,

Great, as soon as I receive the keys, I will give you the list and you can
    give them to your members :).
    The keys are being expected on Monday.

Kind regards and a nice weekend,
    ~BV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 20 Ocak 2012; 18:19:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

gold üyelik fiyati 9.99€

quote:

Hüseyin eğer geri dönersen çok sevinirim kardeşim.. Item Mall olayını daha önce ki konularda sorduk aldığımız cevap şuydu : NcSoft şuan ne satıyorsa bizde aynısını satacağız, Oyuncular arasından dengesizlik oluşturacak değerde item ların satışları olmayacak.

İnşallah yasinim. Dönücem dönmesine de şu Ales'le ÜDS'yi atlatana kadar günde taş çatlasın 1 yada 2 saat online olucam. Şimdi clienti indiriyorum key gelirse ilk günden bi 30 lv yapıp ilk ayın gold üyeliğini çıkarmak iyi olur Emrah, Murat, memet filanda başlicak yeni serverda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 20 Ocak 2012; 18:22:01 >

• Merhaba arkadaşlar ;

Çok sayıda özel mesaj aldım bu konuyla alakalı , bilindiği üzere Pazartesi keyler elime ulaşacak .. Su koyuvermek gibi düşünülmesin fakat hali hazırda lejyonum ile paylaşım sonrası burada ki arkadaşlara key dağıtacağım. Bu yüzden herkes key alacak diye bir kaide yoktur..

Lütfen key almak istiyorsanız :http://www.aionfreetoplay.com/website/newsletter/ bu adrese mail adresinizi kayıt ettirin.

Kimsenin dışarıda kalmasını istemem..

İyi geceler.
  • Merhabalar bir süredir takip ediyorum sizi gameforge için çok uğraşıyorsunuz milletin sorularını cevaplıyorsunuz filan teşekkür ederm onlar için ben eski serverdanm perentoda tempim vardı foreverturk ve en son osmanliydi guildim iki arkadasm daha baslıyacak dolayısıyla biz 3 tane beta key istesek çok mu istemiş oluruz ?
  • merhaba banada 1 tane beta key lazım verirseniz cok iyi olur tskler.
  • adam› s›k boğaz etmeyin:) zaten gelecek say› belli diyor. 3-5 arkadaşı olsa onlara verip sonra talep eden arkadaşlara verecektir. Bence önce bana sonra ahmete mehmete demek çok garip bir durum. Sebil değil ki bu herkese 3'er 3'er versin. En güzeli verdiği linke tıklayın şansını deneyin. Burdanda bir adet talebinizi iletin. Şansınız varsa çıkar key. Yoksada işin ucunda ölüm yok betadan sonra oynarsınız.
  • gameforge un yayınladığı downloader da trojan uyarısı alan bir benmiyim :)
  • Ben trojana rastlamadım.
  • Oyun hazır bekliyor, bir beta key birde 26 ocağı beklemek kaldı. İnşallah betaya seçilirim. Bu arada galiba instanceler için mecbur gold üyelik almak zorunda kalacağız.

Instanceler Starter Veteran GOLD
    Sulfur Tree Nest 70 70 12
    Siel's Left Wing Chamber 70 70 12
    Siel's Right WIng Chamber 70 70 12
    Draupnir Cave 22 22 4
    Steel Rake 22 22 3
    Indratu Fortress 22 22 4
    Adma Fortress 46 46 3
    Theobomos Lab 46 46 3
    Dredgion 22 22 2
    Arena of Chaos 46 46 0
    Arena of Discipline 46 46 0
    Dark Poeta 70 70 10
    Udas Temple 70 70 6
    Lower Udas Temple 70 70 6
    Taloc's Hollow 70 70 46
    Beshmundir Temple 70 70 12
    Empyrian Crucible (Group) 70 70 22
    Crucible Challenge (Solo) 118 118 22
    Chantra Dredgion 22 22 2
    Asteria Chamber 118 118 13
    Chamber of Roah 118 118 13
    Krotan Chamber 118 118 14
    Kysis Chamber 118 118 14
    Miren Chamber 118 118 14
    Abyssal Splinter 118 118 46
    Esoterrace 118 118 22
    Padmarashka's Cave 168 168 168

Kaynak:http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

• Arkadaşlar özel mesaj yoluyla çok sayıda genel saygı kurallarını aşan mesajlar alıyorum, kimseyi ifşa etmek istemem ama argo terimler kullanarak key elde edemezsiniz. Çok üzgünüm bazılarına sinirden cevap verme gereği bile duymadım..

Lütfen üslubumuzu koruyalım.

Kaldı ki key almak bu kadar zor değil lütfen sizde çaba gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 21 Ocak 2012; 20:27:47 >
  • Kimseye key verme dostum sen varsa böyle argolu mesajlarla key isteme olayı boşver kendi legion ve oyun içinde tanıdıklarına yolla ben zaten hesabımı açtım 1 ay arada bir girip çıkacam oyun içinden key verecek birini bulurum belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Kimseye key verme dostum sen varsa böyle argolu mesajlarla key isteme olayı boşver kendi legion ve oyun içinde tanıdıklarına yolla ben zaten hesabımı açtım 1 ay arada bir girip çıkacam oyun içinden key verecek birini bulurum belki.

hocam bir kişi argo konuştu diye kimse key almasın mı yani?diğer yollardan nasıl key elde edeceğimi de anlamış değilim zaten arkadaşın yollamasını bekliyorum
  • İnsanlık olmus ya bı key ıcın sevıyesızlık yapanlarıda gorduk ya baska da bıse demıyorum .. onalr adına kusura bakma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Kimseye key verme dostum sen varsa böyle argolu mesajlarla key isteme olayı boşver kendi legion ve oyun içinde tanıdıklarına yolla ben zaten hesabımı açtım 1 ay arada bir girip çıkacam oyun içinden key verecek birini bulurum belki.

hocam bir kişi argo konuştu diye kimse key almasın mı yani?diğer yollardan nasıl key elde edeceğimi de anlamış değilim zaten arkadaşın yollamasını bekliyorum

Aşşağıda ki linke tıkla ve e-mail adresini yolla. Eğer şansın var ise betaya seçilirsin.

http://www.aionfreetoplay.com/website/newsletter/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.