Şimdi Ara

Aion Club hakkında bilgisi olan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aion club nedir ? nasıl üye olunur ? cunku ne zaman katılmaya calıssam hata veriyor . teskkrler

• NCsoft zamanında Aion oynadı isen o zaman Aion Magazin vardı, ben buna benzettim. Belli süreler için belli paralar veriyorsun ve sana bu süreler içerisinde bu alana özel çeşitli itemler falan veriyorlar ki bu itemler genellikle remodel itemi ve ya emotion oluyor. Ve Aion hakkında çeşitli haberlerden seni haberdar ediyorlar, bir nevi e-dergi.

Gereksiz bir şey, para tuzağı ama ara sıra verdiği güzel remodel itemler için kısa süreli üyelikler alınabilir.

Henüz açılmadı galiba. Daha site tam güvenliğe oturmadı, her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
  • oww bilmemmi Aion Magazine :) dedigin gibi güzel bir para alma yöntemiydi hatta arkadaşlar vardi 12 aylık üyeliği alanlar felan felan..ben şey sanmıstım bunu bu gold paketler ilgili felan birsey onun icin yazdım . teşekkürler bu arada cevap için. birde arkadaş cidden bu serverlar durumlar fena..server full diyor sıraya bile koymuyor :/ işin acı tarafı baya baya kinah satan siteler girmiş gibi olaya...
  • ya vardıda bu kadar göz önünde değildi. en azından baya bayaa azaltmışlardı bu kişileri.abi bi girdim elyos tarafında adım atacak yer yok :D allahtan kanal değiştirmeyi bilen yok herhalde. herkes 1. de.. 4-5 boş kimse yok :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.