Şimdi Ara

AION'a başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz ciddi ciddi başlamayı planlıyordum 1 yıldır, veteran üyelik falan alacaktım.
    Fakat bi baktım ki gameforge satın aldıktan ve oyun türkçe olduktan sonra konular hep 65 lv karakter ve kinah satışı.
    Ayrıca hile var diyorlar.

3 sorum var,

AION'a başlanır mı? Kalıcı olarak yani. En az 5-6 yıl oynamak isterim. Eğer başlanmaz diyorsanız oyun önerebilirsiniz.

Başlanırsa Zubaba'ya mı başlayayım yoksa önereceğiniz hile olmayan ve kaliteli oyuncu olan sw var mı?

PVP için hangi karakteri önerirsiniz? Assasin düşünüyorum ama yeni karakterler gelmiş, ozan mühendis falan.
    Mühendise yeni bi karakter daha geldiydi robotik bir şey adını unuttum.
    O karakterlerden biri mi yoksa Asas mı daha iyi sizce pvpde?

Teşekkürler

• 4-5 yıldır oynuyordum yaklaşık 1-2 önce bıraktım başlamanı tavsiye etmem

hile hatsafa da bot desen ortalık dolu bile sağlam arkadaşların yoksa itemler yapmak işkence
  • 4 senedir oynuyorum. Aion üstüne 20 tane mmorpg denedim hiç biri aion yerini doldurmadı. gördüğüm pvp si en iyi oyun. son zamanlarda hack olayından dolayı oyun kalitesi biraz düştü ama benim ümidim var bir çare bulcaklar. blade & soul veya cabal 2 çıkana kadar aion devam etmeyi düşünüyorum çümkü şuan daha iyisi yok. mesela arkadaş oyunu bırakalı 2 sene olmuş hala aion forumuna girip bakıo demek aion insanlarda derin izler bırakıyor :))

Peki yabancı serverlarda da var mı hile?

Cabal2yi ben de merakla bekliyorum Crytek grafik motoru olacakmış.
    Ama aion gibi olmuyor hiçbir oyun maalesef.

Hileye çözüm bulamazlarsa yapacak bir şey yok.

Blade & Soul, Cabal 2, Path of Exile.
    Bu 3ünden birine başlayacağım o zaman

pvp ye düşkünsün anladığım kadarıyla ve piyasada aionun pvp si kadar sağlam dinamik bir pvp yok

görsellik desen hat safhada

pvp de sin oynayacaksan ping olayının düşük olması lazım yoksa eziyet olsur chain skillerden dolayı

aslında en mantıklısı gir bütün classların pvp pve lerini izle sen hangisine yatkınsan onu oyna yada aç aklında olan classlardan 30-40 a kadar kas hangisine daha yatkın geldiysen onda devam et derim

Başlamanı isterim şahsen aion oyuncusu olarak aionun popilasyonunun artmasını isterim ki yeni şeylerde katsınlar oyuna gerçi her geçen gün yenilikler geliyor ama olsun doymuyor işte insan oğlu :)

iyi forumlar

Orijinalden alıntı: thatme

Zubabada başlarsan tabiki hileden yakınırsın sana tavsiyem thor da yada urtemde başlaman hem popilasyonu yüksek hemde zubabaya göre temiz

pvp ye düşkünsün anladığım kadarıyla ve piyasada aionun pvp si kadar sağlam dinamik bir pvp yok

görsellik desen hat safhada

pvp de sin oynayacaksan ping olayının düşük olması lazım yoksa eziyet olsur chain skillerden dolayı

aslında en mantıklısı gir bütün classların pvp pve lerini izle sen hangisine yatkınsan onu oyna yada aç aklında olan classlardan 30-40 a kadar kas hangisine daha yatkın geldiysen onda devam et derim

Başlamanı isterim şahsen aion oyuncusu olarak aionun popilasyonunun artmasını isterim ki yeni şeylerde katsınlar oyuna gerçi her geçen gün yenilikler geliyor ama olsun doymuyor işte insan oğlu :)

iyi forumlar

Keşke türkçe sw hiç açılmasaydı.

Thor'a bakarım, olmazsa dediğim gibi diğer oyunlara.
    Ama gerçekten aionun zevki ayrı ya.

Thor da başlarsam ping sorunu olur mu? Servera mı yoksa pcye mi bağlı ping?
    Bir de yeni karakterler mi daha iyi yoksa asas mı pvpde? 1vs1de soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a sıfırdan başlamak.
    11 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmi forumun nisan ayı topluluk raporunda Ahnalb ile görüşüldüğünü ve yakın zamanda hile kalkanının oyuna geleceği yazılıyor. Söylemiştim ama tekrar söylemek isterim. Yeni gelen kalkan kırılsa bile asas ve gunnerlerin animasyonsuz vurmaları kalkacak. Ne kadar hızlı vurursalar vursunlar ikinci zincire geçmek için oyunun buna müsade etmesini bekleyecekler. Asas ve gunnerların iş yapması artık sadece bilek gücüne bakacak. Şu an bile 2 3 parça ap itemine mr basınca bile resist vuran gunnerlar ileride çok gücsüz bir sınıf olarak kalacak.
  • hackshiled pek güvenmeyin kırılmasi 1 saat bulmuyor koruma kalkani hikaye

çoğu oyunda koruma programalri varda ne oluyor hileden geçilmiyor genede

ama aionda çok aşiri derece hile var oyunu bırakma sebebimde bu sebeblerden birisi

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Resmi forumun nisan ayı topluluk raporunda Ahnalb ile görüşüldüğünü ve yakın zamanda hile kalkanının oyuna geleceği yazılıyor. Söylemiştim ama tekrar söylemek isterim. Yeni gelen kalkan kırılsa bile asas ve gunnerlerin animasyonsuz vurmaları kalkacak. Ne kadar hızlı vurursalar vursunlar ikinci zincire geçmek için oyunun buna müsade etmesini bekleyecekler. Asas ve gunnerların iş yapması artık sadece bilek gücüne bakacak. Şu an bile 2 3 parça ap itemine mr basınca bile resist vuran gunnerlar ileride çok gücsüz bir sınıf olarak kalacak.

Zaten kalksın, asas dediğin çabukluğa ve zekaya bağlı olur sadece.
    Sence hile %100 kalkar mı?

Orijinalden alıntı: hillx

hackshiled pek güvenmeyin kırılmasi 1 saat bulmuyor koruma kalkani hikaye

çoğu oyunda koruma programalri varda ne oluyor hileden geçilmiyor genede

ama aionda çok aşiri derece hile var oyunu bırakma sebebimde bu sebeblerden birisi

Onu soruyorum bende. Son oynadığım gameforge oyunu Metin2ydi.
    Hile mevzusu başladığından beri hala ayağa kalkamadı oyun. Kalkmayacak da.

Abi bu gameforge'un her tuttuğu elinde kalıyor bu kadar para için oyun batıran saçma şirket görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rancodiey -- 10 Mayıs 2014; 12:50:58 >

ama yeni bir sistem gelişti hile ile oyunagirmeye çalişanlar otomatik süresiz ban aliyor

o sistemi getirip aktif ederlerse emin olun serverde oyuncu kalmaz niye dersen çoğu kişi kullaniyor

bunu GF getirirse bu sefer şirket para kazanamaz oyuncu kaybedip daha kötü batar bu kadar basit

şimdi HS getirecekler milleti kandiracaklar bukadar basit :)

12 yıldır online oyun tecrübene dayanarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillx -- 10 Mayıs 2014; 12:53:26 >

arkadaşlar hile hiç bir şekilde kalkmaz ne getirrisen getir

ama yeni bir sistem gelişti hile ile oyunagirmeye çalişanlar otomatik süresiz ban aliyor

o sistemi getirip aktif ederlerse emin olun serverde oyuncu kalmaz niye dersen çoğu kişi kullaniyor

bunu GF getirirse bu sefer şirket para kazanamaz oyuncu kaybedip daha kötü batar bu kadar basit

şimdi HS getirecekler milleti kandiracaklar bukadar basit :)

12 yıldır online oyun tecrübene dayanarak söylüyorum

NCSoft un kendine ait server'ı duruyor mu yoksa tamamen devretti mi?

dün zindan için twich kanalinda canli yayin yapildi jormundand köprüsü göstermek amacli

partide büyük general gladiator izliyordum SC ler bitti berserking skill bittiği halde adamda skiller çok hızlıydı glad kullananlar bilir skillerin nasıl olduğunu

büyük generaller bile hile hurda kullaniyorsa

bu oyun oynanmaz

buna örnek vermek isterim

dün zindan için twich kanalinda canli yayin yapildi jormundand köprüsü göstermek amacli

partide büyük general gladiator izliyordum SC ler bitti berserking skill bittiği halde adamda skiller çok hızlıydı glad kullananlar bilir skillerin nasıl olduğunu

büyük generaller bile hile hurda kullaniyorsa

bu oyun oynanmaz

Tamamdır, oyun önerin var mı?

ben tera başlamayi düşünüyorum şimdilik

Güzele benziyor
  • Ne kadar hile olsa da oynayacak pek bi oyun yok piyasada 5-6 ay ara verdim tekrar başladım. zubabayı denedik çok gazel bi server olduğunu farkedip tekrar perentoya döndük. eğer oyuna başlamayı düşünüyorsanız gerçekten tek başına oynanacak bi oyun değil. ekip olarak oynanırsa hile hurda vb. işiniz olmaz eğlencenize bakarsınız. 3 seneyi geçti aion oynuyorum çok fazla oyun denedim aion kadar eğlendiğim hiç bi oyun olmadı. kendi görüşlerimi bu şekilde belirteyim. hilede ölümsüzlük diye bişey yok animasyon hack var oda gunner asas vb attack scrolu kullanan charlara yarıyor. mmoninja yada aionscript diye aratıp denemek isterseniz deneyin(ücretliydi en son 30-40tl aylık) kendinizi tatmin ederseniz sıkıntı yok zaten oyunda ne için var :) üsteki arkadaşlara da diyeceğim oynayacağınız bütün oyunlarda hile olacak bunu siz fark etmeyeceksiniz yada geç fark edeceksiniz millet alıp başını gidince yine oyun arayışına gireceksiniz böle uzayıp gidecek.. eğer gerçekten oyun oynamak istiyorsanız ve eğleniyorsanız hile hurdanın önemi yok kendi eğlencenize bakın..
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo

• quote:

Orijinalden alıntı: ufujk

Ne kadar hile olsa da oynayacak pek bi oyun yok piyasada 5-6 ay ara verdim tekrar başladım. zubabayı denedik çok gazel bi server olduğunu farkedip tekrar perentoya döndük. eğer oyuna başlamayı düşünüyorsanız gerçekten tek başına oynanacak bi oyun değil. ekip olarak oynanırsa hile hurda vb. işiniz olmaz eğlencenize bakarsınız. 3 seneyi geçti aion oynuyorum çok fazla oyun denedim aion kadar eğlendiğim hiç bi oyun olmadı. kendi görüşlerimi bu şekilde belirteyim. hilede ölümsüzlük diye bişey yok animasyon hack var oda gunner asas vb attack scrolu kullanan charlara yarıyor. mmoninja yada aionscript diye aratıp denemek isterseniz deneyin(ücretliydi en son 30-40tl aylık) kendinizi tatmin ederseniz sıkıntı yok zaten oyunda ne için var :) üsteki arkadaşlara da diyeceğim oynayacağınız bütün oyunlarda hile olacak bunu siz fark etmeyeceksiniz yada geç fark edeceksiniz millet alıp başını gidince yine oyun arayışına gireceksiniz böle uzayıp gidecek.. eğer gerçekten oyun oynamak istiyorsanız ve eğleniyorsanız hile hurdanın önemi yok kendi eğlencenize bakın..

Yukarıda yazmışımdır büyük ihtimal, AION gerçekten başka. Büyük haritasının verdiği gerçekçilik olsun, PVP'deki dinamiklik, müzikleri, grafikleri..
    Cabal 2yi bekliyorum ama hiç umudum yok, hiçbir oyun diğerinin yerini tutamaz. Gerçi POE Diablonun yerini tuttu da o ayrı konu.
    Gerçekten başlayasım var, 1 ay sonra ciddi ciddi başlamak istiyorum iyi bir serverda, milletin gelişmiş olmasının önemi yok, 2 haftada 60-65 olunuyordu sanırsam.
    önereceğin server var mı? en iyisi perento mu?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.