Arkadaşlar an itibariyle 60 level olmuş bulunmaktayım btde 1 arkadaşla sürekli kasarak kolaylıkla 60 olduk neyse. Şimdi öncelikle oyun hakkında pek bilgim yok yani bu zamana kadar sikke itemlarıyla ayaktaydı (assasinim bu arada) karakter şimdi üzerimde 55 level görevden gelen set ve ateş testi madalyalarıyla alınan kılıç var diğer eldede thor serverının anketten verdigi hançer var. Fakat şimdi 60 oldum dedigim gibi nerde kolaylıkla 65 olabilirim ? Ve en iyi pvp itemlarını nasıl yapabilirim en iyi olması şart degil aslında sadece bilgi edinmek için soruyorum suan ama başlangıc 60 level pvp itemlarını ne şekilde temin edebilirim ? Ve bulundugum levelda neler yapmam gerek ? Önemli bir şey var mı siz daha iyi bilirsiniz tecrübeli olanlarınız şimdi yapmayıpta sonradan pişman olmak istemeyecegim neler var ? Gibi gider bu sorular şimdilik böyle başlayalım yavaştan başınızı daha çok ağrıtacam
sen thor serverındamısın yahu. asmo'musun elyos mu?
HardToBeAGod
kullanıcısına yanıt
Öncelikli tavsiyem, başka bir chara başla. Türkiye' den oynuyorsan pingler yüzünden asa bildiğin eziyet. pvp itemleri dizmeden weaving istemeyen başka bir builde geç. ping yüksek olursa weaving olmaz. weaving=damage. weaving olmadan asa ölü bir char.
İlla asa oynuycam diyorsan ise, gelkmaros, kata, üst abys radilerinin tamamına devamlı git. Dredlerin tamamına git. Raidlerden cera medalyon ve gp gelir, dredlerden gp. Cera medaller ile pvp itemi yaparsın. gpler ile rank.
Kaç lvlde açılıyor hatırlamıyorum ama tfye gidebilirsin. Bir çok boss var, güzel exp gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Nephiss
sen thor serverındamısın yahu. asmo'musun elyos mu?
Geç geri dönüş için özür diliyorum hocam bazı sebeplerden dolay bakamadım foruma evet thor serverındayım şu ana kadar gayet memnunum da serverdan biraz ingilizce ile rahat anlaşıyorsunuz ve cogu yardımsever insanlar.Thorda assas 60 level asmoyum demin garip bir olay yaşadım pandede gezerken bir adamla tanıştım soru sormustum falan sohbet ettik laf lafı açtı derken gold pack olmadıgını öğrendi bu adam durduk yere ticaretten 50m verdi bana gp almam için(thorda 50m gpler :O) başta kabul etmesemde zorla verdi sonra verirsin zaten para bol dedi asıl olay şuki benim bu adama acilen parasını vermem lazım şuanki levelda nasıl hızlıca para kasarım ? Bugün uzun süre online olacagım için oturup kinah kasmayı düşünüyorum.. Neyse ana konudan cok uzaklaştık Asmoyum hocam ben neden sormuştunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: mystere
Öncelikli tavsiyem, başka bir chara başla. Türkiye' den oynuyorsan pingler yüzünden asa bildiğin eziyet. pvp itemleri dizmeden weaving istemeyen başka bir builde geç. ping yüksek olursa weaving olmaz. weaving=damage. weaving olmadan asa ölü bir char.
İlla asa oynuycam diyorsan ise, gelkmaros, kata, üst abys radilerinin tamamına devamlı git. Dredlerin tamamına git. Raidlerden cera medalyon ve gp gelir, dredlerden gp. Cera medaller ile pvp itemi yaparsın. gpler ile rank.
Kaç lvlde açılıyor hatırlamıyorum ama tfye gidebilirsin. Bir çok boss var, güzel exp gelir.
Cevabınız için teşekkür ediyorum öncelikle. Şimdi başka bir char kas diyorsunuzda açacagım yeni char yine assas olur yani çok eğlenceli cok güzel bir karakter yani kolay kolay karakter değişikligine gitmek istemiyorum yani dediginiz gibi illede assas ^^ Yanlız hocam tavsiyeleriniz güzel hoş fakat oyunu pek bilmedigim için dediginiz maplere nasıl gidecegim konusunda bi fikrim yok katayı biliyorum oraya gittim bugün bayada elyos kestim hehe ^^ üst abys raidlerden kastınız nedir biraz acarsanız burayı cok makbule geçer ayrıca dredgionada sürekli giriyorum geldikçe. Fakat raid olayını tam anlaymadım nedir bu raid yenir mi içilirmi bunuda biraz açarsanız cok güzel olur aslında tekrar teşekkür ederim ^^.
Raid en kısa tanımla kale savaşları demek. Kata raid dediğim Sillus, Bassen ve Prades savaşları. Üst abysde reshantanın üstü. Sadece ortadaki kaleler gp+cera veriyor, Kysis, Miren, Krotan. Ha birde divine fortress var. Orta abysde, o da cera+gp veriyor.
Ayrıca oynadığın server Alman serveri, adamların serverları kendi ülkelerinde. Pingleri çok düşük. Şimdi kestiklerin seni aldatmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: HardToBeAGod
quote:
Orijinalden alıntı: mystere
Cevabınız için teşekkür ediyorum öncelikle. Şimdi başka bir char kas diyorsunuzda açacagım yeni char yine assas olur yani çok eğlenceli cok güzel bir karakter yani kolay kolay karakter değişikligine gitmek istemiyorum yani dediginiz gibi illede assas ^^ Yanlız hocam tavsiyeleriniz güzel hoş fakat oyunu pek bilmedigim için dediginiz maplere nasıl gidecegim konusunda bi fikrim yok katayı biliyorum oraya gittim bugün bayada elyos kestim hehe ^^ üst abys raidlerden kastınız nedir biraz acarsanız burayı cok makbule geçer ayrıca dredgionada sürekli giriyorum geldikçe. Fakat raid olayını tam anlaymadım nedir bu raid yenir mi içilirmi bunuda biraz açarsanız cok güzel olur aslında tekrar teşekkür ederim ^^.
mystere'nin söylediklerinin hepsi doğru. asas'la iyi pingin yoksa çok sıkıntı çekersin. pingin genelde 70-120 civarında olacaktır, oynadığın serverdaki vatandaşlar ise 5-10 ping ile oyun oynuyorlar. asas çok güzel bir class ama iyi ping olmadan skill bile vurulmuyor, krize girme sonra.
ayrıca serverına şaşırdım, oyunu bilmeden zart diye alman serverına girmek cesaret ister, sıkıntılı bir işe girmişsin :D bu arada thor elyosta 6 arkadaş takılıyoruz biz, bu yüzden sormuştum tarafını. neyse aklını çelmeyeyim şimdi :)