Şimdi Ara

Aion 4.8 ve Aç Gözlü Gameforge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aion 4.8 ile birlikte yeni dungeonlar yeni mapler yeni itemler vs vs herşey çok güzel. Gerçekten bu patch, oyuna ön yargı ile bakmayan çoğu playeri geri çağırır nitelikte. Ancak işin garip bir tarafı var. Şöyleki; Oyuna sıfırdan başlayan birininin item yapması ve para kasması mucizeye bağlı. Neden ?

1-Pvp için başlangıç itemi olan BM set yapmak yeni başlayan playerler için ap set yapmak kadar zor. Zamanında her hafta 1000 tane kastığın BM'ninde şuanki absürt eventde büyük ödül gibi, 1 tane şeklinde sandıktan çıkmasıda, ayrı bir saçmalık.
    2- Event olayına gelincede server ilk başladığında böyle bir event çıkmıştı. Ozamanlar event için bir çok 30 lvl kasmıştım. Şuan her gün 30 tane sandık açıyorum. Kazandığım ne mi ? event boyunca ortalama 300 sandık açtım. toplasanız en fazla kazandığım 200m dir. yani tek bir hesap ile oynayan birinin bu eventdan 100m kazanması şuan mucizelere bağlı.
    3-Yine, yeni başlayan bir player nasıl ap kasacak ? BM yapamıyor, muhtemelen arena itemi yapacak. Bu itemlerle gg grouplarada girmesi imkansız. random goruplara girmek durumunda. Şuan Jmr ve runatoryum gibi pvp zindanlarında yenilince verilen ap 1 ike 1.5k arası. ap set için istediği toplam ap ise 3.000.000 üstünde. Buda ayrı bir saçmalık
    4-Yine eskiden katalam ve yer altında mob keserek kinah farlamak mümkündü. Şuan moblardan hiç birşey çıkmıyor. Mob farmlayarak kinah kasmak yine mucizelere bağlı.
    5-Aion şuan ki durumu ile, yeni başlayan bir player, eğer aion coin çekip kinaha çevirmediği taktirde, 4.7 de başlayan oyuncuların sadece eğlence kaynağı olur. Aç gözlü gameforge şuanki hali ile yeni başlayan playerlara şunu şöylemekte; aion coin çek, kinaha çevir, kinahla posta eki ile kendine item gönder. Oyun win to pay yani öde ve kazana doğru hızla ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 12 Ekim 2015; 11:16:16 >

• Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oldu oyun. ben 2015 ocak ayında başladım. 5-6 ay boyunca cleric ile uğraştım. İlk zamanlar oyunu bilmediğim için 65 olmam 1 ay sürdü. Uzun bir süre kahrun için uğraştım. Ondan sonra üst kale zindanlarını event yaptılar ve 250 ye yakın sera ve 2m yakın ap kastım. Şu an düşünüyorum. Oyuna yeni başlayan biri olsam ne yaparım diye. Lethal lejyonunda olmamın avantajı her gün swb yapmak oldu. Günlük 4 sera ve 70k falan ap gelior. Yeni başlayan birinin swb girmesi imkansız. Bm set yapmakda imkansız olmuş. Antika desen oda aynı olacak. Şu an oyuna yeni başlamak saçmalıktır. Bide server birleşiyor. Yeni başlayan birisi 2 yıldız seti almak için onur punanını 6 ayda zor kasar. Oyunu bıraktım, dönmeyi düşünüyorum bazen, ama hile kapanmadığı sürece dönmeyeceğim.
  • farm olayında tamamen haklısınız, ve malesef internette araştırdığım kadarıyla katalam underground'ın dropları manual olarak düşürülmüş. normalde yaratıklar kesildikçe almanız gerekenler gelmeyecek yani. gameforge bildiğin dandik esnaf refleksleriyle yönetiyor oyunu, bir yandan oyunu toparlayan ncsoft bir yandan içine eden gameforge :D
  • Benim aiondaki 4. senem bence bundan 4 sene önceki yeniden başlayan birisiyle şimdi yeniden başlayan birisini karşılaştırırım şimdiki hali bana daha kolay geliyor açıkçası. GF'lik bir durum değil bu event takvimi var NA'nın 1 ay gerisinden geliyor orada hangi event oluyorsa GF de onu yapıyor.
    Oyunun yeni başlayanlara geçtiği kıyak çok büyük bana göre , AioN hiçbir zaman eski oyuncularını önemsemedi hep yeni oyuncuların peşinden koştu. Yaptığı eventlardan bunu anlayabilirsin.
    Hileden veryansın edipte hilecilerle pt kuranlar var birde onlarda ayrı bir komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

aynen öyle oldu oyun. ben 2015 ocak ayında başladım. 5-6 ay boyunca cleric ile uğraştım. İlk zamanlar oyunu bilmediğim için 65 olmam 1 ay sürdü. Uzun bir süre kahrun için uğraştım. Ondan sonra üst kale zindanlarını event yaptılar ve 250 ye yakın sera ve 2m yakın ap kastım. Şu an düşünüyorum. Oyuna yeni başlayan biri olsam ne yaparım diye. Lethal lejyonunda olmamın avantajı her gün swb yapmak oldu. Günlük 4 sera ve 70k falan ap gelior. Yeni başlayan birinin swb girmesi imkansız. Bm set yapmakda imkansız olmuş. Antika desen oda aynı olacak. Şu an oyuna yeni başlamak saçmalıktır. Bide server birleşiyor. Yeni başlayan birisi 2 yıldız seti almak için onur punanını 6 ayda zor kasar. Oyunu bıraktım, dönmeyi düşünüyorum bazen, ama hile kapanmadığı sürece dönmeyeceğim.

Aslında baktığın zaman, ap set yapmak basit. sadece dailyler ile seti yapabiliosun. Ama seti almak için istediği ap yi kasmak tamamen legiondakilerin merhametine kalmış bir durum. Biz legionca hergün swb yapıyoruz. her swb de 1-2 tane araya itemsiz arkadaşları sıkıştırıyoruz. Yoksa bu arkadaşların Jmr, runatoryum ve arenada sürekli dayak manyağı olarak ap kasması imkansız. Eskiden bm görevleri yapıp bunları shugoya bozdurup yada key farmlayarak yine ap kasılıyordu. Şuan yeni başlayan bir oyuncunun ap seti almak için gerekli olan honour ve ap yi kasması tamamen birlikte oynadığı oyuncuların merhamatine kalmış bir şey. Böyle absurt bir durumda oyun. En azından jmr ve runatoryum gibi ap kaynağı zindanlar kaybedince bir 10k kadar ap vermesi gerekir. Bu şekilde bir player kimsenin ayağına bağ olmadan kendini ezik hissetmeden 2 ayda setini alır. Diğer şekilde çoğu kişi isyan bayrağını çekip oyunu bırakacaktır. Şuan oyunun hali itemin varsa daha iyi item yaparsın, yoksa eğlencenin kaynağı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 12 Ekim 2015; 12:48:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

farm olayında tamamen haklısınız, ve malesef internette araştırdığım kadarıyla katalam underground'ın dropları manual olarak düşürülmüş. normalde yaratıklar kesildikçe almanız gerekenler gelmeyecek yani. gameforge bildiğin dandik esnaf refleksleriyle yönetiyor oyunu, bir yandan oyunu toparlayan ncsoft bir yandan içine eden gameforge :D

aynen öyle, dün 500 kadar mob kestim. canım sıkılıyordu kafa dağıtmak birazda kinah farlamak adına. Sonuç ne biliomusun ? 1 tane crit 19 ve saçma sapan bir kaç flux. hepsini satsam 10m belki çıkar belki çıkmaz. ben böyle saçma bir drop rate görmedim. İlk kez farmyapmıyorum. drop rate abartısız %500 kadar düşülmüş durumda. Sırf beni coin çekip shoptan bişeyler satıp kinah yapmaya zorluyor. İnamıyorumki bir 500 daha mob kessem birşey çıksın.

• bakın arkadaşlar bazı şeyleri yanlış değerlendiriyorsunuz. ap set veya bm set mevzuzunda gameforge'un bir sorumluluğu yok, oyunun yeni hali bu ve aslına bakarsanız eskisine kıyasla oldukça kolaylaştırılmış durumda. bm'nin nasıl kasılacağını tam kavrayamadıysanız bununla ilgili bildiklerimi paylaşabilirim.

ap kasılması ile ilgili yorumlarınızda çok doğru değil çünkü bunun sorumlusu da gameforge değil oyunun yapımcısı ncsoft. oyun son bir kaç yıldır pvp yönünden oldukça fazla eleştiri aldı ve sonucunda böyle bir müdahale yapıldı, beğenirsiniz beğenmezsiniz sizin bileceğiniz birşey elbette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bakın arkadaşlar bazı şeyleri yanlış değerlendiriyorsunuz. ap set veya bm set mevzuzunda gameforge'un bir sorumluluğu yok, oyunun yeni hali bu ve aslına bakarsanız eskisine kıyasla oldukça kolaylaştırılmış durumda. bm'nin nasıl kasılacağını tam kavrayamadıysanız bununla ilgili bildiklerimi paylaşabilirim.

ap kasılması ile ilgili yorumlarınızda çok doğru değil çünkü bunun sorumlusu da gameforge değil oyunun yapımcısı ncsoft. oyun son bir kaç yıldır pvp yönünden oldukça fazla eleştiri aldı ve sonucunda böyle bir müdahale yapıldı, beğenirsiniz beğenmezsiniz sizin bileceğiniz birşey elbette.

Bm konusunda bilgilerini paylaşmanı isterim. çünkü legionda bm yapacak çok fazla arkadaş var. üstlerinde mithril itemlerle geziyorlar.

• Ya ne BM si Yapsın TF , Rentus , AC setlerinden birisini AP set alana kadar onları kullansın bm den main set olmaz hiçbir zaman 4.5 zamanındaydı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 12 Ekim 2015; 13:56:52 >
  • https://forums.aiononline.com/ adresinden alıntı yapıyorum.

Ophidan Bridge // Jormungand Bridge // Jmr köprüsü

Yeni Jormungand köprüsü oldukça kolaylaştırıldı, mobları temizleyerek yapılan her tur 10-15 dakika sürüyor ve tur başına 18 bm kazandırıyor. haftada 5 kere yapılabiliyor.
    Toplam = 90 bm

Danuar Sanctuary // Refuge of The Rune Tribe
    saçma sapan mobları es geçerek 5-10 dk içinde bir turu yapabilirsiniz. tur başına 15 bm kazanırsınız, haftada 5 kere yapılabiliyor.
    Toplam = 75 bm

Linkgate Foundry // Baruna Resarch Laboratory
    Tur başına 12 bm kazandırır, 1 anahtar ile en hızlı şekilde 5 dakikanızı alır. amerika'da günde 2 tur yapılabiliyormuş, bizde günde bir tur yapılabiliyor.
    Toplam = 84 bm

Occupied Rentus Base // Rentus Base Heroic Mode
    Günlük quest ve içeride named+bosslardan topladıklarınızla tur başına 15 bm kazanabiliyorsunuz.
    Toplam = 105 bm

Levinshor weekly / Akaron Haftalıklar
    Grup olmadan yapmak pek tavsiye edilmiyor çünkü malumunuz garnizon ele geçirmek biraz zor ve çıkan moblarda pek kolay sayılmaz.

Toplam = 60 bm

Günlük Questler = pvp'ye dayalı ekstralar, kazanacağınız rakam size göre değişir.

Haftalık toplam bm = günlük questler hariç genel toplam 414
    not: jmr ve rune tribe 5 kere yapılabiliyor diye yabancı rehberde yazıyordu. bizde 4 tü bu rakamlar galiba. bu yüzden bizim toplam bm rakamı birazcık düşebilir :)

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Ya ne BM si aşkına Yapsın TF , Rentus , AC setlerinden birisini AP set alana kadar onları kullansın bm den main set olmaz hiçbir zaman 4.5 zamanındaydı o.

bence de bm set yerine bu tarz pve setlerine yönelmek daha mantıklı ama bm takıları hala oldukça kullanışlı. en azından bunun için bile kasılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 27 Ekim 2021; 10:9:42 >

• quote:

Paylaşımın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.