Şimdi Ara

AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
51.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluemannn

Titanum backup uygulamasınıda detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bir türlü çalıştıramadım root access : failed diyor . busybox lazım dedi onu da yükledim oda değişik bir hata veriyor açılırken Pro versiyonumu olması lazım acaba ?

cihazın rootlu olması lazım rootlu bir rom yükle istersen.
  • quote:

Titanum backup uygulamasınıda detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bir türlü çalıştıramadım root access : failed diyor . busybox lazım dedi onu da yükledim oda değişik bir hata veriyor açılırken Pro versiyonumu olması lazım acaba ?

Root yaptın mı? Busybox yüklemene gerek yoktu. Pro ile Free versiyon arasında pek bir fark yok (pro da tüm seçenekler açık, ayrıca uygulama başına 1 den fazla backup seçeneği var, Free versiyonda bunlar yok sadece), Free de tüm ihtiyaçlarını karşılar. Ama sen sanırım ya Root yapmadın ya da yaptın ama eksik veya hatalı yaptın, olmamış. Baştan yapman gerekir o halde.

Bu arada dün akşam evdeki laptopumun ekranı kırıldı, ortadan ikiye ayrılmış bir defter gibi iki parça oldu malesef :( . O yüzden tamir ettirene kadar paylaşımlarım biraz aksayabilir, iş yerinden bakmam da biraz sıkıntılı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Asphalt 6: Marketten 1 $ a alabilirsiniz. Kurduktan sonra hd versiyonunu açıp data dosyasını indirin Wifi ile (yaklaşık 400 mb). Sorunsuz çalışıyor.

Modern Combat 3: En iyi FPS oyunlarından birisi, aldığım gün binbir güçlükle uyumlu spk dosyasını bulup Wifi ile data dosyasını indirmiştim (yaklaşık 1,5gb), ama sonra cihazı fazla kurcalamam sonucu sistemi çökertince hepsi gitti. Apk dosyası uyumlu gibiydi, data dosyasını da indirmiştim ama silinmeden önce oyunu açmaya çalıştığımda cihazınızla uyumsuz demişti, garip. Uygun ve çalışan versiyonu bulmak biraz uğraştıracak gibi. Hiç olmadı alırım marketten apk sini, altı üstü 7 $.

hocam bu oyunları veya programları black market kurarak ücretsiz indirmeyi denediniz mi?boşuna para vermesin insanlar

Ben illaki gidin para verip alın demiyorum zaten, yazdıklarım tamamen şahsi fikirlerim, nereden isterseniz alabilirsiniz, karar sizin. Ben beğendiğim ve değer gördüğüm uygulamalara para vermekten çekinmem açıkçası. Sonuçta bu uygulamayı yapmak için harcanmış ciddi bir emek söz konusu. Ama nereden bulursanız bulun uyumlu apk dosyası olmasına dikkat edin. BlackMarket'ten normal uygulamaların ayar çekilmiş versiyonlarını bulabilirsiniz, sıkıntı yaratmaz. Ama işte oyun konusu farklı, BlackMarket genel bir ortam, oyunu hangi cihaz için istediğinizi bilemez, zaten büyük oyunların çoğu yok. Ama onları da birçok forum veya siteden bulabilirsiniz, yeterki Mali GPU uyumlu olsun. Komiktir, Modern Combat 3 oyununu çok uğraştığım halde uyumlusunu bulamayıp Store'dan satın aldım, 1,5 gb lik data dosyasını da indirdim. Ama oyun çalışmıyor :) Meğerse S2 lerde bu oyun çalışmıyormuş, Gameloft ile bayağı sıcak yazışmalar yaşayacağız galiba.

Alıntıları Göster
    Root yapmadım evet birazdan deneyeceğim. Peki bu paylaştığınız root dosyası bizim rom a özel mi yoksa genel her tablet için root yapabilecek bir dosya mı ? ROM yükledim diyelim tekrar mı root etmem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@xman -- 24 Temmuz 2012; 15:50:41 >

• Dexia arkadaşım ellerine kollarına sağlık. İlk defa tablet- android kullananlar için ilaç gibi oldu. Çok teşekkürler. Bu arada bir arkadaş ekran koruyucu'dan bahsetmiş. alım satım konuları diğer başlıkta ama burada paylaşayım dedim. Link koymak yasak deniyor ama birçok diğer başlıklarda herkes paylaşıyor. Umarım hatalı birşey yapmıyoruz. Ben bu ürünü, ayrıca OTG kablosu ve klavyeli bir case aldım. Gelmesini bekliyoruz. http://www.dinodirect.com/7-7-screen-protector-protective-film-ainol-aurura-mofi-ainol-aurora-elf-paladin-tornado-ramos-onda-teclast-window.html

• 0705 F&L yükledim ben de, memnunum şimdilik. root'lu geliyor, gereksiz programlardan arındırılmış, root explorer ve haliyle superuser yüklü. dokunmatik ekran ve wireless'ta da sorun yok. bu aradada benim tablet seri numarası SN:B NOVO7AURORAII1206 diye başlayanlardan.
  • ROM yapınca hangi verileri kaybederiz, yedekleme işlemini nasıl yapmak gerek(nelerin yedeğini almamız gerekiyor)
  • Bu pc ye harici disk takılabiliyor mu ?
    1080p mkv dosyalarını tablet pcde izleyebiliyor muyuz ? Alt yazı problemleri çıkabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortakey

Bu pc ye harici disk takılabiliyor mu ?
    1080p mkv dosyalarını tablet pcde izleyebiliyor muyuz ? Alt yazı problemleri çıkabiliyor mu ?

Elbette HDMI ile bağlantı yapıp izleyebilirsin, ben denemedim, uygun panel ekran TV sahibi olmadığım için. Ama yapanlar var biliyorum. Bu arada video izleme için MXPlayer kullanın arkadaşlar, en iyi video programıdır, her türlü alt yazıyı ve video formatını tanır ve sorunsuz oynatır, ücretsiz bir uygulama.

Yukarıda arkadaşın biri ekran koruyucu sormuştu, 7" olan tüm ekran koruyucu filmler uyar diye biliyorum, çünkü bizim tablette hiçbir girinti çıkıntı yok, dümdüz dikdörtgen al yapıştır, illa Aurora2 için aramaya gerek yok. Ama şuna dikkat etmek lazım, 7" de olsa bazı markalara özel filmler var, ekran düzenleri bambaşka olan, ne bileyim kamerası farklı yerdedi veya ekranda düğmesi vardır falan, bunlar için özel yapılmış filmer sırıtır özel kesilmiş yerleri varsa. Ama üzerinde hiçbir deliği, özel kesilmiş girintisi falan yoksa, bizim ekran gibi dümdüz dikdörtgen ise sorunsuz uyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexia -- 24 Temmuz 2012; 17:20:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

Elbette HDMI ile bağlantı yapıp izleyebilirsin, ben denemedim, uygun panel ekran TV sahibi olmadığım için. Ama yapanlar var biliyorum. Bu arada video izleme için MXPlayer kullanın arkadaşlar, en iyi video programıdır, her türlü alt yazıyı ve video formatını tanır ve sorunsuz oynatır, ücretsiz bir uygulama.

Yukarıda arkadaşın biri ekran koruyucu sormuştu, 7" olan tüm ekran koruyucu filmler uyar diye biliyorum, çünkü bizim tablette hiçbir girinti çıkıntı yok, dümdüz dikdörtgen al yapıştır, illa Aurora2 için aramaya gerek yok.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

500gb güç beslemesiz hd sorunsuz çalışıyor, ayrıca portatif klavyeyi de takınca direk tanıdı.

quote:

ROM yapınca hangi verileri kaybederiz, yedekleme işlemini nasıl yapmak gerek(nelerin yedeğini almamız gerekiyor)

wipe data, wipe media vs yapınca harici sd dışında her şey gider, programları da yedeklemeniz lazım yeniden ku
  • tabletim geldi ama 1300 mhz neden boyle nasil duzelir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

tabletim geldi ama 1300 mhz neden boyle nasil duzelir acaba?

ayarlardan işlemci ayarını performansa getir birde öyle dene
  • quote:

quote:

oyleykende oyle yeni kernelden dolayı sanırım:D
    değiştirebiliyormuyuz kerneli? veya böyle dahamı iYi?
  • ben tv de izlemek istemiyorumda , yani tablet pc de izleyebilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

quote:

500gb güç beslemesiz hd sorunsuz çalışıyor, ayrıca portatif klavyeyi de takınca direk tanıdı.

quote:

ROM yapınca hangi verileri kaybederiz, yedekleme işlemini nasıl yapmak gerek(nelerin yedeğini almamız gerekiyor)

wipe data, wipe media vs yapınca harici sd dışında her şey gider, programları da yedeklemeniz lazım yeniden ku

evet wipe seçeneklerinin hepsini denedim olmadı bende Aggro0705 romu yükledim onda sorun olmadı. fakat bu kez de evdeki pc tableti tanımıyor ne dahili ne harici sd kartı görüyor işyerinde bağladım tableti ikisinide gördü acaba sorun ne olabilir win 7 kurulu ikisinde de...

ekran koruyucu alacaklar limangoda glaxy tab P1000(boyuları bizim tablet ile aynı) ekran koruyucusu 7 TL den satışta ben 3 adet sipariş verdim yedek durmasında fayda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet wipe seçeneklerinin hepsini denedim olmadı bende Aggro0705 romu yükledim onda sorun olmadı. fakat bu kez de evdeki pc tableti tanımıyor ne dahili ne harici sd kartı görüyor işyerinde bağladım tableti ikisinide gördü acaba sorun ne olabilir win 7 kurulu ikisinde de...

ekran koruyucu alacaklar limangoda glaxy tab P1000(boyuları bizim tablet ile aynı) ekran koruyucusu 7 TL den satışta ben 3 adet sipariş verdim yedek durmasında fayda var.

limangoda ekran koruyucuyu bulamadım. kampanya mı bitti acaba ben mi göremedim?

edit:buldum geç de olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 25 Temmuz 2012; 12:09:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zaman sipariş verdiniz? link

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar P1000'in kamerası farklı yerde olduğu için ekran koruyucularda alakasız bir delikle karşılaşma ihtimaliniz olabilir :(
    Aurora ile Aurora II nin ekran boyutu aynı mı acaba bilen varmı , uygun fiyatlı ürünler var ebay de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

oyleykende oyle yeni kernelden dolayı sanırım:D
    değiştirebiliyormuyuz kerneli? veya böyle dahamı iYi?

kernel değiştirmek çok basit eski boot.img dosyasını değiştir şimdikiyle birde build probtan işlemci saat hızının performans kısmını 15000000 yap yeter ama en son kernel %90 daha iyi oluyor genelde, 1.32ghzde 1.5ghzden fazla puan alıyor testlerde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.