Şimdi Ara

AINOL AURORA 2 TEKNİK SORUNLAR & İNCELEMELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
51.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _kej_

Burası gerçekten iyi oldu diğer konuda alım satımdan geçilmiyor.

hay ağzına sağlık.bu arada Dexia ellerin dert görmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 23 Temmuz 2012; 13:01:40 >
  • Bu salak alet son iki seferdir "Checking for SD errors" hatası verip hiçbir şekilde verileri kurtaramıyorum.

Fat 32 ve 64 k olarak iki defa uzun süreli format atmam rağmen en fazla üçgün içinde "Checking for SD errors" hatası veriyor. ilk 1-2-3-4 hatada da 3-5 dk bekledikten sonra baslıyor fakat 5. hatadan sonra asla açılmıyor.

Bu bence rom la falan düzelecek birşey değil gibi.
  • android işe yarar programlar

PROGRAM
    ACCOUNTS
    ADVANCED TASK KİLLER
    ALARM&TİMER
    ANALOG GLOCK FERFECİR
    ANDROİDZİP
    APN ON/OFF WİNGET BARNACLE WİFİ TETHER
    BAROMETER AND WEATHER
    BLUETOOTH FİLE TRANSFER
    BROWSER AT&T
    CALCULATOR
    CALENDAR CAMCORDER EFLATUN RENK
    CAMERA
    CAMERA 360
    COLOR FLASHLİGHT
    COMPASS
    CONTACTS DİALER
    DOCUMENTS TO GO
    DOWNLOADS YEŞİL RENK
    EMAİL
    ES FİLE EXPLORER
    FİLES FLİPCLOCK BLACK OUT
    GALLERY
    GMAİL
    GOOGLE SEARCH
    HOUR FACE ++
    İMATHEMATİCS MARKET
    MESSAGİNG
    METEOR DROİD
    MOBİLE HOTSPOT
    MSN TALK PRO
    MUSİC MUSİC STORE
    MISİCAL PRO
    MY PAPAER PLANE2
    NAMAZ VAKTİ
    NEWS
    NEWS & WEATHER NİGHT STAND ++
    MOTO PHONE PORTAL ++
    PHOTOSPEAK ++
    REPLİGO READER
    ROCK PLAYER ++
    SCANBİZCARDS SENSE ANALOG CLOCK DARK
    SMART RULES PRO
    TALK
    TASK
    VOİCE SEARCH
    WEBTOP CONNECTOR
    WİRELLES TETHER
    YOUTUBE GENEL AURA
    AURA DOWNLOADER
    LATİTUDE
    QURAN ANDROİD
    RNUROKUMA
    SQLİTE EDİTÖR
    SUPER USER

OYUN
    ANGRY BİRDS
    ANGRY BİRDS RİO
    AİR CONTROLLER
    AİR HOCKEY SPEDD
    AİR ATTACK HD
    BACKBREAKER THD BACKSTAB
    BEJEWELED --
    BONSAİ BLAST
    BROTHERS İN ARMS 2 HD
    BURN THE ROPE
    CLUMPSBALL DEAT WORM
    DOODLE GRUP
    FASTBALL 2
    FRUİT NİNJA THD
    GOF2 THD
    GT RACİNG HD GUN BROS
    HUNGRY SHARK
    HUNGRY SHARK 2
    İNT SNOOKER
    JAGEN
    MONTEZUMA NİNJA BREAKOUT
    NOVA
    PAPER TOSS
    PES2011
    PLANTS VS ZOMBİES
    POOL BREAK PRO POTTERY
    QUADRATUM
    RESCO BUBBLES
    RİPTİDE GP
    RUNSTAR
    SAMURAİ II VENGEANCE SNİPERVSSNİPER
    SPİDER MAN
    SQUİBBLE
    SUPER TUMBLE
    TALKİNG TOM ++
    TOM CLANCY'S HAWX VADERVOİCE
    X-FORMULA ++
    ZOMBİEBOOTH GPS COPİLOT LİVE
    FLİGHTRADAR24 PRO

GPS STATUS
    İGO
    MAPS
    NAVİGATİON PLACES
    SATELLİTE AR
    SMART COMPASS 3D MATRİX II RELOEDED
    ADOBE FLASH PLAYER
    ADV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Tabiki paylaşırım arkadaşlar, zevkle, sıkıntı olmuyor diyorsanız sorun yok. Varsa da konuşulur halledilir zaten. Akşam eve gidince önemli ve ücretsiz birkaç uygulamayı yükler linkini eklerim ilk mesaja.

@Dexia hocam öncelikle emeğin ve verdiğin bilgiler için tşkler. Çok faydalı paylaşımlarda bulunuyorsun. Bundan sonra sürekli burayı takip edeceğiz artık, benim soruma gelince henüz ROM yüklemedim ama bir çok oyun uygulama vs. yükledim ROM yüklemeden önce bunların yedeğini nasıl alıcaz. geri yüklerken nasıl yükleyeceğiz bu konuda da bizi aydınlatırsan sevinirim.
  • Çok teşekkürler harika bir paylaşım emeğinize sağlık , GÜNCEL OYUN LİSTESİ yapabilirmisiniz acaba , sorunsuz çalışan oyunların adlarını paylaşalım .
  • Arkadaslar google play de up turkce market uygulamasi var. Programlarin ve oyunlarin turkce aciklamalari var ve ayrica google play de tablete uyumsuz gorunen programlari rahatca indirebiliyorum bir deneyin isterseniz. Facebook twitter gibi programlari oradan indirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

quote:

Tabiki paylaşırım arkadaşlar, zevkle, sıkıntı olmuyor diyorsanız sorun yok. Varsa da konuşulur halledilir zaten. Akşam eve gidince önemli ve ücretsiz birkaç uygulamayı yükler linkini eklerim ilk mesaja.

@Dexia hocam öncelikle emeğin ve verdiğin bilgiler için tşkler. Çok faydalı paylaşımlarda bulunuyorsun. Bundan sonra sürekli burayı takip edeceğiz artık, benim soruma gelince henüz ROM yüklemedim ama bir çok oyun uygulama vs. yükledim ROM yüklemeden önce bunların yedeğini nasıl alıcaz. geri yüklerken nasıl yükleyeceğiz bu konuda da bizi aydınlatırsan sevinirim.

Blueman, o iş için TitaniumBackup kullanacaksın. Akşam eve gidince bunu da eklerim ilk mesaja.

İpsizuçurtma, şahsen denediğim bütün oyunları ilk mesajdaki listeye ekledim, yenileri çıktıkça da ekleyeceğim. Tabi tüm çalışan oyunlar bu kadar değil, bütün cihazlarda çalışan küçük boyutlu, 3D olmayan oyunları eklemedim, onlar zaten her halukarda çalışıyor. Burada yalnızca denediğim 3D ve HD oyunları paylaşmak istedim, çünkü en çok merak edilenler bunlar.

• Sonunda "arkadaşlar en ucuz nereden alırım, siz nereden aldınız" mesajlarından kurtulduk ya.
    Gına geldi artık. Konunun yarısından fazlası zaten bunlarla doldu.

Bu arada uyumlu değil diyen uygulamaları nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili bir ipucu vereyim.
    Ben şöyle yapıyorum: Mesela Twitter ve Facebook uygulamaları uyumlu değil diye yüklenmedi. Ben de Telefonumda yüklü olan AppControl adlı uygulama ile (
    curvefish.com
    AppControl « CurveFish
    http://curvefish.com/apps/appcontrol.htm
    ) yine telefonumda yüklü olan bu uygulamaların apk dosyalarını sd karta atıp o sd karttı da tablete takarak öyle yükledim. Zaten vazgeçilmezlerim arasında bulunan ve neredeyse 2 senedir kullandığım AppControl adlı uygulama, çok kullanışlıdır. Her Rom yüklediğimde yeniden marketten herşeyi indirmek zorunda kalmıyorum. Aldığım apk'lardan yüklüyorum.

• Arkadaşlar bir sorum olacak;

Şimdi cihazda Türkce rom yok, İndirdiğimiz veya mevcut Türkce uygulamaları Türkce olarak çalıştıracak mı?

Birde Tüm 7" Tabletlerin ekran genişliği v.s v.s aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Arkadaşlar bir sorum olacak;

Şimdi cihazda Türkce rom yok, İndirdiğimiz veya mevcut Türkce uygulamaları Türkce olarak çalıştıracak mı?

Elbette, Türkçe karakter sıkıntısı yok,, rahat rahat kullanabilirsin. Ekran boyutları yaklaşık aynıdır ama kasa boyutları farkeder.
  • quote:

quote:

Elbette, Türkçe karakter sıkıntısı yok,, rahat rahat kullanabilirsin. Ekran boyutları yaklaşık aynıdır ama kasa boyutları farkeder.

Sağol hocam, Ekran koruyucu alacağım, fakat aldğım yerde ainol markaya göre yokmuş da.

• quote:

quote:

quote:

Sağol hocam, Ekran koruyucu alacağım, fakat aldğım yerde ainol markaya göre yokmuş da.

P1000E UYGUN ALABİLİRSİN HERALDE P1000 E UYGUN ANTİGLARE VAR BENDE GELSİN OLUYORMU BAKARIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

quote:

P1000E UYGUN ALABİLİRSİN HERALDE P1000 E UYGUN ANTİGLARE VAR BENDE GELSİN OLUYORMU BAKARIM.

Tam marka ve modeli belirtebilirmisiniz.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

quote:

Tam marka ve modeli belirtebilirmisiniz.?

galaxy p1000 7'' samsung

• süper konu teşekkürler...
  • şimdi harika bir konu oldu işte teşekkürler
  • Eline sağlık Dexia öncelikle...

hemen konuya teknik bir katkı yapayım :)

google Sesli arama sıkıntısı çeken 0705 F&L rom kullanan bir arkadaş eski voice search programını titanium backup ile kaldırıp, aşağıda ki sayfadan voice search ı kurmuş, çalışıyor demiş;

sayfa linki
  • benim cihazim bu hafta elime gececek gelince ne kadar sure sarj edeyim veya gerek varmi. Birde hangi rom daha iyi kullanan arkadaslar hangisini onerir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 dolana kadar :))

rom olarak ben "F&L 0705 Official Repack" kurdum, sıkıntısız sayılabilir...
  • Titanum backup uygulamasınıda detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bir türlü çalıştıramadım root access : failed diyor . busybox lazım dedi onu da yükledim oda değişik bir hata veriyor açılırken Pro versiyonumu olması lazım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.