Şimdi Ara

Aim'in bozulması hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazen rakibi gördüğüm anda yapıştırıp maçlardan 25-30 skorla çıkarken, başka bir gün önümdeki hareketsiz adamı vuramaz oluyorum.

3 supremeli rakip takıma karşı 27 skor aldığımda oldu, LE takıma karşı 10 skor aldığımda oldu.

Böyle aimi dağılan ve toparlama yöntemi bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek sens-dpi ile mi oynuyorsun aynısını bende yaşıyordum, düşük dpi-sense e geçince bu sorunu daha az yaşamaya başladım. Çünkü bazı günler o kadar sensle başa çıkamıyodum şuan 800dpi 2 sensle ynuyorum hala az değil ama benim için iyi şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0at -- 19 Şubat 2017; 10:48:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0at

Yüksek sens-dpi ile mi oynuyorsun aynısını bende yaşıyordum, düşük dpi-sense e geçince bu sorunu daha az yaşamaya başladım. Çünkü bazı günler o kadar sensle başa çıkamıyodum şuan 800dpi 2 sensle ynuyorum hala az değil ama benim için iyi şuan.

dpi400 sens2.5 çözünürlük 4:3 1024*768

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün maça girmeden 100 - 150 bot kes aimbotz'de daha az yaşamaya başlarsın.
  • Oynayış tarzın o sensitivitye hala yüksek geliyor olabilir. Biraz daha düşürmeyi dene ve bol bol pratik yap. Tâ ki kusursuzlaşana kadar. İlk başta sens'i 2,4'e, sonra 2,3'e, derken 2'ye kadar bi düşürmeyi dene bakalım sorun ortadan kalkacak mı. Ama öyle hemen sonuç bekleme bi süre kullandıktan sonra sonucu kendin irdelersin.
  • Sens'i olabildiğince düşürmen gerekiyor. Bunun içinde bolca maç atman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fear ın konusu nedir??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sens düşürme olayı bi hikaye. cevabına gelecek olursak çok fazla. şöyle diyeyim.

1- server kalitesi
    2- kafanın boşluğu ( bu şu bakımdan , stres altındaysan vs daha kötü oynarsın doğal olarak. ya da arkanda ses falan varsa )
    3- oturdugun yer. ( ben şu müdür koltuklarından getirdim bir tane. emin ol her şey değişti. ne adam vurabiliyorum ne mouse u eskisi gibi çevirebiliyorum. sende de öyle olabilir. mesela önceki koltugumda sağda oturunca adam vurabiliyordum hafif sola gidince reflekslerim daha kötü oluyordu. psikolojiksel heralde sende de olabilir. )
    4- ne kadar ısındığın ve rakipler.

bunlara dikkat edeceksin. sonrası kendiliğinden geliyor.
    oyuna ne kadar konsantre olduğun önemli yani özetle. profesyonel takımlar bile bu yüzden zirvedeyken diplere gidebiliyor. nip ve fnatic gibi.
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    Stres yapmadan rahat oynayınca çok iyi oynuyorum. Özellikle yorgun olarak gece deathmatch girdiğimde çok iyi oynuyorum. Ama rekabetçi girince işler değişiyor çünkü istemsiz şekilde "ya vuramazsam" psikolojisi yüzünden vuramıyoruz
  • ø kullanıcısına yanıt
    Eğer mouse ivmelenmesi kapalı ise sens ayarın çok yüksek. 400 dpi oynuyorsan 2.0 senste oynaman daha iyi olur.
  • Sağolun beyler hepsini göz önünde bulunduracağım

@Fireindahole hocam banada müdür koltuğu file sırtlı bel destekli diye kakaladılar, tamam normal put gibi oturunca rahat ama fareye hakim olamaz oldum, bozuk sprayler, spontane gelişen çatışmalarda istediğim gibi dönememe vs. monitör ve fareye eskisi gibi halim olamıyorum, eski tip sabit 4 ayaklı sandalyelerden rahat bir şey bulup alacağım herhalde

fnatic mevzusu gerçekten böyle oldu, antreman modunda rahat final oynayan takım gelenden geçenden tokat yer oldu, adamlar eskisi gibi enerjik ve konsantre değiller

şimdi bu oyunu pro olarak oynamıyorum ama sevdiğim ve zaman geçirebildiğim oyunu olabildiğine iyi oynamak istiyorum o yüzden böyle konu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 19 Şubat 2017; 17:27:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Sağolun beyler hepsini göz önünde bulunduracağım

@Fireindahole hocam banada müdür koltuğu file sırtlı bel destekli diye kakaladılar, tamam normal put gibi oturunca rahat ama fareye hakim olamaz oldum, bozuk sprayler, spontane gelişen çatışmalarda istediğim gibi dönememe vs. monitör ve fareye eskisi gibi halim olamıyorum, eski tip sabit 4 ayaklı sandalyelerden rahat bir şey bulup alacağım herhalde

fnatic mevzusu gerçekten böyle oldu, antreman modunda rahat final oynayan takım gelenden geçenden tokat yer oldu, adamlar eskisi gibi enerjik ve konsantre değiller

şimdi bu oyunu pro olarak oynamıyorum ama sevdiğim ve zaman geçirebildiğim oyunu olabildiğine iyi oynamak istiyorum o yüzden böyle konu açtım

aynen dostum bende de aynısı oldu. simple ın oturuşu gibi oturuyorum. çünkü monitörü sola çekince sağ elim biraz çarprazlama kalıyor bu da mouse hakimiyetimi düşürüyor. sandalyayi sağa çekince pc nin girdiği yere takılıyor koltuk gitmiyor. biraz geriye çekiyorum sandalyeyi kendim öne geliyorum bu sefer de belim ağrıyor oyuna konsantre olamıyorum. radara hakimiyet kuramıyorum pozisyonları düzgün alamıyorum vs :D

benim de ya düzgün bi masa ya da 4 bacaklı sabit bir rahat sandalye bulmam lazım. bulursanız öyle bir sandalya mesaj atın bana.

• kesinlikle tilt olmaya bağlı mesela bende öyle oluyor taba baktığımda kill ve ölüm aynı ise sinir oluyorum bazen tab basmadığımda daha iyi oynuyorum takımdakilerin iyi olması kötü olmasına bakmayınca daha iyi oynuyorsun yani bende öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: leagle95

kesinlikle tilt olmaya bağlı mesela bende öyle oluyor taba baktığımda kill ve ölüm aynı ise sinir oluyorum bazen tab basmadığımda daha iyi oynuyorum takımdakilerin iyi olması kötü olmasına bakmayınca daha iyi oynuyorsun yani bende öyle

buda bir faktör

çok vurunca salma, az vurunca kasma durumu oluyor :D
  • Emin ol sorun sens vs değil tabiki etkisi vardır ama xantares in ivmelemenle açık eligenin yüksek sens ve dpı yla oynadığını düşünürsek ki hepsi iyi oyuncudur bence olay sens ve dpi değil. cs go böyle bi oyun günü gününü tutmuyor en ufak focus kaybında oyundan soğutuyor insanı resmen bilimsel açıklaması gereken bi konu haline geldi.Çok fazla pro lig maçları izliyorum orada bile banko maçı alır dediğin takım önceki gün mükemmel oynadığı map ta ertesi gün hiç ummadığın takım karşısında yerle bir oluyor map faktörü çok fazla etkiliyor o konuda tamam ama aynı map tede hiç bir zaman istikrar yok.Bir gün vay be dediğin oyuncu ertesi gün hatta 1 saat sonraki maçta bile aynı performansı gösteremiyor.Warface de klan oalrak ESL şampiyonluğumuz vardı mesela o oyunda iyi oynayan hep iyiydi kolay kolay değişmezdi K/D oranımız her maçta ortalama aynı kalırdı hiç bi zamanda berbat oynadım dediğimi hatırlamıyorum ama cs go da bu böyle değil maalesef dediğin gibi bazen önündeki adamı bile vurmakta zorluk çekiyorsun aim in berbat oluyor.Dediğim gibi bilim bu işe bi el atsın valve bizi kekliyoda olabilir..:D

• quote:

Orijinalden alıntı: megaoyun

Emin ol sorun sens vs değil tabiki etkisi vardır ama xantares in ivmelemenle açık eligenin yüksek sens ve dpı yla oynadığını düşünürsek ki hepsi iyi oyuncudur bence olay sens ve dpi değil. cs go böyle bi oyun günü gününü tutmuyor en ufak focus kaybında oyundan soğutuyor insanı resmen bilimsel açıklaması gereken bi konu haline geldi.Çok fazla pro lig maçları izliyorum orada bile banko maçı alır dediğin takım önceki gün mükemmel oynadığı map ta ertesi gün hiç ummadığın takım karşısında yerle bir oluyor map faktörü çok fazla etkiliyor o konuda tamam ama aynı map tede hiç bir zaman istikrar yok.Bir gün vay be dediğin oyuncu ertesi gün hatta 1 saat sonraki maçta bile aynı performansı gösteremiyor.Warface de klan oalrak ESL şampiyonluğumuz vardı mesela o oyunda iyi oynayan hep iyiydi kolay kolay değişmezdi K/D oranımız her maçta ortalama aynı kalırdı hiç bi zamanda berbat oynadım dediğimi hatırlamıyorum ama cs go da bu böyle değil maalesef dediğin gibi bazen önündeki adamı bile vurmakta zorluk çekiyorsun aim in berbat oluyor.Dediğim gibi bilim bu işe bi el atsın valve bizi kekliyoda olabilir..:D

Böyle bir şey virtusa olmuştu, snax ve pasha önündeki adamı vuramıyordu. Hep o futursuzca hs attığım performansımda kalsam çok güzel şeyler olacak ama en fazla 3-5 maç sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Şubat 2017; 15:31:25 >

• ø kullanıcısına yanıt
    Zaten her gün veya 4 oyundan 3'ünde stabil oynasan bir yerlere gelmiş olurdun. Çalışmak en önemli faktör ama bir taraftan da yetenek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Zaten her gün veya 4 oyundan 3'ünde stabil oynasan bir yerlere gelmiş olurdun. Çalışmak en önemli faktör ama bir taraftan da yetenek lazım.

O aimin efsane olduğu anları stabil hale getirsem yeter diyordum, meğer bütün csgo alemi bunun çözümünü arıyormuş.

Çözümünü bulanlar pro oldular zaten.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ayar değiştirme hangisine alıştıysan o ayarlarda oynamaya devam et bir gün 30 bir gün 10 vuruyorsan ayarlarla alakası yok. 3 yıldır aynı ayarları kullanıyorum son 2-3 aydır resmen patatesim oyuna sanki yeni başlamış gibi bir halim var her gün sens değişiyorum cfg de bir ton ayar deniyorum çözemedim bu gidişle bırakıcam oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Ayar değiştirme hangisine alıştıysan o ayarlarda oynamaya devam et bir gün 30 bir gün 10 vuruyorsan ayarlarla alakası yok. 3 yıldır aynı ayarları kullanıyorum son 2-3 aydır resmen patatesim oyuna sanki yeni başlamış gibi bir halim var her gün sens değişiyorum cfg de bir ton ayar deniyorum çözemedim bu gidişle bırakıcam oyunu

Bende sabitleyemiyorum, crosshair bazen gözüme büyük ve ağır görünüyor bazen çok ufak görünüyor, bazen inceltip bazen kalınlaştırıyorum, bazen elim kalkmıyor sensi değiştiriyorum, silah gözüme batıyor viewmodeli değiştiriyorum vs. vs.

Kendim için iyi ayarları bulup sabitleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Şubat 2017; 16:30:3 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.