Şimdi Ara

Ailenize yakalandığınız an yada anlar ¿ (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.457
Cevap
378
Favori
142.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnscrutability

Bir anıda ben paylaşayım

Lise yıllarında abazalığın tavan yaptığı yıllar her gün asılmadan rahat edemezdim Yine öyle bir günde arşivi açmışım stoyanın bir videosu vardı beni benden alıyordu her neyse açmışım izliyorum evde kimse yok annem her gün annanemlerin yanına gider aynı apartmanda oturuyoruz. Başladım işe artık ucuna geldiği anda yanıma peçete almadığımı farkettim etrafa sıçramasın diyede başını sıka sıka hızlı adımlarla lavaboya doğru gitmeye başladım tam o anda annem içeri girmezmi panikten donu çekmeye çalışırken başını bırakı verdim ve duvara attırmaya başladım o poyzisyonda yakalanınca öyle bi kızardım ki ateş bastı beni,annem arkasını dönerek oraları temizle deyip gitmişti. O gün bugündür halen daha yüzüne bakmaya utanırım abazalık kadar kötü bişey yok

Hahahha..Gerçek mi bu yaa??
  • quote:

Bir anıda ben paylaşayım

Lise yıllarında abazalığın tavan yaptığı yıllar her gün asılmadan rahat edemezdim Yine öyle bir günde arşivi açmışım stoyanın bir videosu vardı beni benden alıyordu her neyse açmışım izliyorum evde kimse yok annem her gün annanemlerin yanına gider aynı apartmanda oturuyoruz. Başladım işe artık ucuna geldiği anda yanıma peçete almadığımı farkettim etrafa sıçramasın diyede başını sıka sıka hızlı adımlarla lavaboya doğru gitmeye başladım tam o anda annem içeri girmezmi panikten donu çekmeye çalışırken başını bırakı verdim ve duvara attırmaya başladım o poyzisyonda yakalanınca öyle bi kızardım ki ateş bastı beni,annem arkasını dönerek oraları temizle deyip gitmişti. O gün bugündür halen daha yüzüne bakmaya utanırım abazalık kadar kötü bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Bir anıda ben paylaşayım

Hahahha..Gerçek mi bu yaa??

Evet hocam gerçek
  • Bende çanakkalede kız arkadasımın yanına gitmiştim evi ayarlamıstı ama ayarladıgı evde kız arkadasının ailesini eviydi işte o kızda bizim odamızda yatıyordu benim kız rahat durmaz bir çimdik falan bunla giriştik birbirimize ateş barut misali bi ara bu öle bi bagırmış ki odadaki kız duymus yatıyodu dipte mümkün değil duymaması eyvah dedik ayıp oldu bu kalkıp demez mi terlemeden sevişin kolay gelsin tarzından.Sonra sabah oldu bu benim kızın arkadasının kucuk kardesi benim hatunun sütyenini almıs oynuyo evde,zor bela ben almıstım elinden.Ha ne işi var derseniz ben cıkartmıstım batıyo diye,ev ev değil tımarhaneydi resmen.

edit:2inci hikayeminde özetini yazim

bigün ofisteyiz müşteri destekten birisi vardı cam dibinde otururdu geçen zorno açmış izliyor ama arka camdan yansıdıgının farkında değil,herkesi kordine ettim aynı anda bi baktık bu bi utandı zzers üyeligini iptal ettirdi artık o derece bi noktaya gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 31 Ağustos 2012; 3:49:17 >
  • 5 dakika önce telefona attığım videoları açık unutmuşum peder bey de telefonda İnternet'e girmek icin tuş kilidini açınca gerçekle yüzleşdi. Bunları şifreli dosyaya koy dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

5 dakika önce telefona attığım videoları açık unutmuşum peder bey de telefonda İnternet'e girmek icin tuş kilidini açınca gerçekle yüzleşdi. Bunları şifreli dosyaya koy dedi

Ne rahat babalar var yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheForeverGT

quote:

5 dakika önce telefona attığım videoları açık unutmuşum peder bey de telefonda İnternet'e girmek icin tuş kilidini açınca gerçekle yüzleşdi. Bunları şifreli dosyaya koy dedi

ne yapsın ? oğlu masturbasyon yapıyor diye dövsün mü?

gayet doğal bir şeydir masturbasyon hele ergenlik çağındaki insanlar için ki eminim ki babası bile yapıyordur evli olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

quote:

gayet doğal bir şeydir masturbasyon hele ergenlik çağındaki insanlar için ki eminim ki babası bile yapıyordur evli olmasına rağmen.

Söylemesi tuhaf videoları gizle gibisinden. Gormemezlikten gelebilir

• quote:

quote:

sanki onlar gencken yapmadılar
  • Birgün kızla eve geldik bizimkilerin eve gelmesin 2-2.5 saat var önce babam gelir. Neyse işe koyulduk biz tam işi bitiricez evin kapısının açılma sesi geldi. Bilgisayarda açıktı kıza dedim hemen giyin pc başına geç bende giyindim yatağa yattım uzanıyorum numarası fakat çavuş o kadar anlayışlı olmadı :( babam odaya girdi oğlum naber bu kim falan filan muhabbettinden sonra yatağın alt taraflarına doğru baktığını farkettim aradan 5 sn geçmeden neyse size kolay gelsin benim biraz işim var birşey almaya geldim dedi ve kapıyı kapatıp çıktı. Ne gördü lan ? diye yataktan aşağıya baktığımda ilk gördüğüm şey sütyen oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 31 Ağustos 2012; 16:03:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

quote:

quote:

Söylemesi tuhaf videoları gizle gibisinden. Gormemezlikten gelebilir

Babam düşündüğü şeyi saklamaz direk söyler yapısı böyle yani yerin dibine geçtim gormemezlikten gelseydi keske

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

1991- İlk marşa basma macerası.
    1992- Mahalle kızlarını evde toplayıp hamamcılık oynama ve arkadaşın babasına yakalanma.
    1993- Halı altında yakalanan erotik dergiler (20 küsür tane )
    1994- Soba bacası içinde yakalanan Seksi iskambil kartları.Babaya hesap verme faslı.
    1995- Genelev civarında dolaşırken amcaya yakalanmak.
    1996- Kömürlükte komşu kızı ile iş pişirirken pantolon-etek denen saçma icat yüzünden yakalanmak.
    1998- Askerlik esnasında masaj salonunda üsteğmen ile karşılaşmak.
    2002- İzmit'te iş üstündeyken kızın babasının eve ani gelişi ve usain bolt ile yarışacak kapasitede olduğumu anlamam.
    2005- Hatun ile yatakta iş üstüne finale giderken ani boyun tutulması ve gece nöbetci eczane arama macerası.
    2007- Finali içerde yapmak ancak kondom olmadığını farketmek ve geceyarısı ertesi gün hapı satan eczane aramak.
    2007- Adsl servisine gittiğim evin kapısının geç açılması ve açanların terli,saç baş dağınık ve tam giyinememiş olması.
    2008- Ankarada tanıştığım ve geceyi geçirdiğim 34 yaşında kadının anaanne olduğu öğrenmek.(Performans süper o ayrı )
    2009- 1 gecelik takıldığım bir hatunun daha sonra nette amatör videolarını görmek

Hangisini isterseniz

2009 amator

Sene 2009

Kadıköy Shaft barda tanıştığım oldukça hoş ve güzel bir hatun vardı.Mail ve msn adreslermizi alıp vermiştik.Bir akşam kadıköy barlar sokağında buluştuk.Oturduk birlikte yemek yedik sohbet ettik.Müthiş etkilenmiştim hatundan.Hem güzel hemde böyle evlenilecek bir hatundu.Gece bir barda finali yaptıktan sonra yanlız yaşayan arkadaşımın evinde davet ettim.Kabul etti geldi.Evdeki arkadaşımla tanıştırdım vs..Evdede 1-2 alkolden sonra biz bir odaya geçtik ve operasyona başladık
    Sabah olunca hatun kalkmış kahvaltı hazırlamıştı.Çok hoşuma gitmişti bu haraket.Neyse kahvaltı kahve faslında sonra kızı evine bıraktım arkadaşın yanına döndüm.
    "Olm kız harika bayıldım valla.Ben bununla ciddi düşünürüm vs" muhabbetleri yapıyorduk elemanla.Daha sonra arkadaş"Moruk sağlam bir amatör video sitesi buldum" dedi.
    Aç bakalım neler varmış hesabı açtık siteyi.1-2 video izledikten sonra o lanet videoyu açtık
    Açtık ve bakakaldık.Videoda dün akşamki hatun eleman biri ile performans sergiliyordu..Böyle mal gibi kalmıştık..Eleman beni teselli edecek ama bir yandanda gülmemek için kendini zor tutuyor Neyse moralim falan çok bozulmuştu.Sevindiğim yan uzun süreli bir ilişki olmamasıydı.Sonra kahkahalar ile gülmeye başladık..Hala aklımıza geldikçe güleriz..Kızı bir daha aramadım.

Buda bonus olsun

2011 - Çalıştığım firmanın ofis çaycısının nette zorno filmine rastlamak

2008 2011 lutfen

• Up up devam hadiii

• Benim değilde babamın başına gelen bir hikaye var.babam 14-15 yaşlarindayken babasinin arabasini kaçirmış ve artistlik yapim derken duvara toslamiş arabanin ön taraf tamamen göçmüş.o sirada tesadüfen dedemde bir arkadaşiyla ordan geçiyormuş olayi görünce içindekinin babam oldugunu anlamayip arabalari boyle kucuk cocuklara veriyolar diye sovmeye baslamis sonradan arabanin icindeki kisinin babam oldugunu görmüş ve olaylar gelişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

Hergün gusül abdesti almak zorunda olduğumdan banyoya girerim ve bir gün babam kızdı.Hergün duş alıyorsun senin yüzünden su parası çok geliyor yaptığın işi azalt dedi ve yerin dibine girdim.

• Valla yeni yeni alevlendiğim dönemler gençler her gece zitelerdeyim tabi akıyorum , sırf izlerken odaya dalan kişi sayesinde REFLEKSLERİM gelişti Bigün takılıyorum odaya dalmasınınmı annem gözüm aynı noktaya bakarak tam 15 dakıka hareketsiz kalmıştım çaktırmamaya çalıştı ama 2 gün salonda yemek yememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetisler19

l önce banyoda asılıyordum babam gördü bagırmaya basladı bu asılıyor diye babamın agzını kapatdım sonra dedeme yanına gitti serefsiz banyoda bir asılıyor görmen lazım dedi allahtan annem yoktu

sebebsizce güldüm.

• Tuvalette işimi görüyorum neyse tam patlama anına geldim spermler çıktı ucundan ışık hızıyla annem girdi içeri, birden elimi ayağımı çektim 30 saniye küvete bomboş baktım.
    Mıçtım sıvamadan olmaz diye 'Akşam yemekte ne var?' diye sordum ama bunu sorarken akıyordu tabi o ayrı
  • Yeni bir zorno film indirmiştim.O sıralarda bilgisayar salonda annem babam televizyona bakıyor.Zorno filmlerin başında genelde sessiz bir intro olur.Bende ufaktan izleyeyim dedim.(Kulaklık takılı pcye)

Bir açtım açmaz olaydım.Kadın bir bağırıyor sanki bi yerini kesiyorlar.Ses gelince 2 side bana baktı.Ben de ışık hızıyla klavyedeki ses kapatma tuşuna yumruk attım.Kıpkırmızı oldum.Bi 10 dk hiç ses çıkmadı kimseden.
  • 14 yaşında felanım o zamanlar. Evde misafir var. Oturma odasında oturuyorum. Hangi akla hizmet bilinmez kapı açıkken sen elini malum yere götür. Tabi tavan yaptı indirmede indiremiyorsun bende asıldım yattı balık yan gider. Kapının önünden babam geçti 1 saniye durdu bana baktı ben ona baktım hiçbirşey olmamış gibi devam etti gitti. Bence anladı ama çaktırmadı

Bir kerede bilgisayarda "...kişmek nedir? " kelimelerini googleye yazmıştım. 14 yaşında bu şeyleri araştırıyorum. Tabi ben daha önce arattığın birşeyin, baş harfini yazdığında o arattığın şeyin çıktığını bilmiyordum Babamda bir gün SABAH gazetesine bakacak. Nete girdi S yazdı. Sonrası vahim. Google boşluğun altında, "S...kismek nedir?" sorusu var. Bana ciddi baktı. Bu ne? Bilmem ben görmedim, girmedim öyle biseye. Bana yalan söyleme lan seni annene söylemeyeceğim ama sakın bir daha görmeyeyim böyle birşey. Tamam
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.