Şimdi Ara

ailemle sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır babamla konuşmuyorum. kendisi yıllarca beni bütün işlerinde kullandı yani ben olmasam onun haytı duruyodu. bütün bunlara rağmen bir defa bile oğlum allah razı olsun veya teşekkür ederim demedi. sinirden kafayı yiycem. ciddi ciddi onu gördüğüm zaman sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum

• Ani den konusmamanın sebebi bumu yoksa bi olay mı oldu
  • o beğenmediğin babanın bokuna muhtaç insanlar var biraz kıymetini bil... o bilmiyorsa Allah biliyor.
  • bir yerden sonra patladım. şimdiye kadar bir kere bile güzel bir şey söylemedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlukaya54

1 aydır babamla konuşmuyorum. kendisi yıllarca beni bütün işlerinde kullandı yani ben olmasam onun haytı duruyodu. bütün bunlara rağmen bir defa bile oğlum allah razı olsun veya teşekkür ederim demedi. sinirden kafayı yiycem. ciddi ciddi onu gördüğüm zaman sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum

Yıllarca seni ne işinde kullandı merak ediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

o beğenmediğin babanın bokuna muhtaç insanlar var biraz kıymetini bil... o bilmiyorsa Allah biliyor.

Her baba iyi değil ne yazık ki
  • quote:

1 aydır babamla konuşmuyorum. kendisi yıllarca beni bütün işlerinde kullandı yani ben olmasam onun haytı duruyodu. bütün bunlara rağmen bir defa bile oğlum allah razı olsun veya teşekkür ederim demedi. sinirden kafayı yiycem. ciddi ciddi onu gördüğüm zaman sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum

Seni bu yaşa kadar getirmiş daha ne istiyorsun ve beni bütün işlerinde kullandı diyorsun sen kendin için çalışıyorsun kime minnet ediyon ki oda çocukları için çalışıyor buna emin ol neyin teşekkürünü istiyorsun ki...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim ev yaptık daha o zaman liseye gidiyordum hergün sabah akşam gidip inşaatı sulardım, ramazanda sadece ikimiz kalırdık evin bütün işlerini ben yapardım, bayram temizliğini bile ben yapardım, mesela ekmek almaya gittğimde niye erken gittin vaya niye geç gittin diye üstüme gelirdi. evde yaptığım temizliği bile beğenmezdi . bu onun çok temiz olduğu anlamında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Seni bu yaşa kadar getirmiş daha ne istiyorsun ve beni bütün işlerinde kullandı diyorsun sen kendin için çalışıyorsun kime minnet ediyon ki oda çocukları için çalışıyor buna emin ol neyin teşekkürünü istiyorsun ki...?

Dogru nokta orn benim babamda bana hep sover bagırır ama genede sever beni anlarım yani zaten adam sevmese niye baksın zorundamı sana bakmaya averir cocuk esitgemenin onune olur biter , insanlar cocuklarının ellerini kırıp dilendiriyor en azından bununla yetin ha cok sinir oluyorsan ver kendini derslerine kazan uni. bitir ayrıl evden bir ise gir bu kadar yani burda kimse baska bir cevap veya baska bir sonuc elde edemez boyle bir konuda

• eşşe kadar olmuşum günlerce cebimde parasız gönderdi beni. ne yapıcan parayı dedi hep. benim hiç bir arkadaşımın babası böyle yapmıyodu özellikle takip ediyordum
  • bu sene zaten üniversiteyi kazandım . istanbul üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğinde okuyorun zaten . illa tıp a gideceksin dedi bende tıp ı kazanamadım diye bana sonuçlar açıklanırken 1 ay trip yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.