Şimdi Ara

Ailemle kavga etmekten yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün neredeyse annemle kavga ediyorum ve o kadar saçma nedenlerdenki bana sürekli saçma sapan şeylerden kızıyor. Bazen ben de hata yapıyorum ama artık kafayı yeme durumuna geldim inanılmaz öfkeleniyorum gerçekten inanılmaz ama hep içime atıyorum etrafa yumruk atmak veya tekmelemek yerine hep içime atıyorum ve artık psikolojik olarak bittim sonunda o kadar yorgun ve bitkin hissediyorum ki kendimi... Su içmek için odadan bile çıkmıyorum kaç saattir yeter ki annemi görmeyeyim sürekli bir şeyden vuruyo neymiş sorumsuzmuşum neymiş abim benden daha iyiymiş o bunları yapmazmış. Sorumsuz dediği konu da konu olsa keşke burada açıklanacak kadar önemi bile yok sorumsuzluğun. Çok yazdım kusuruma bakmayın, kısacası artık beynim öldü, elimden gelse başka bir eve taşınırım ama kimsem yok. Eskiden en azından okula gidiyordum çok görüşmüyorduk ve kafamı arkadaşlarla dağıtıyordum ama artık sürekli evdeyim ve sürekli annemleyim. Biliyorum diyorsunuzdur şimdi derdin de dert olsa falan ama ben küçücük bir şeyi takan ve kafamda büyüten biriyimdir ve böyle şeyler çok canımı yakıyor ve yoruyor. Sadece içimi dökmek istedim varsa tavsiyeleriniz lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilbo Haggins -- 20 Nisan 2020; 11:34:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Keşke bilsem sanki kavga etmek için elinden geleni yapıyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins

Keşke bilsem sanki kavga etmek için elinden geleni yapıyor gibi
    Meslek sahibi ol kurtul ordan

• Klasik Türk ebeveynleri

Hem cocugu dunyaya getirirler hemde evden gidene kadar hayati zindan ederler sonra yaslaninca da evlad niye bize baahmiii

Aslinda annene acimali ve merhamet etmelisin kadinlar genelde mutsuz olduklarinda erkek evlatlarini kocalarini babalarini suclar ve surekli sikayet eder annenin ofkesi esasen sana değil hayatinin kötü olmasına istersen tatli dille bir konus anne derdin ne senin için ne yaparsam mutlu olursun vs diye sor anneni seviyorsan

Sevmiyorsan ayri eve gideceksin baska yolu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga etmekten yorulduysan ne yapacaksın biliyor musun, susacaksın ölü gibi olacaksın, derdini el kol kafa hareketleriyle anlatacaksin, mecbur olmadıkça kimseyle konusmayacaksin, bırak bağıran bağırsın sen konuşmayınca bir süre sonra vicdan muhasebesi yapıp seni anlamaya çalışırlar, yok anlamiyorlarsa zaten aranızda herhangi bir duygusal bağ kalmamıştır vakti gelince çıkar gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Nisan 2020; 14:5:18 >
  • Care yok dayanacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş sahibi ol ve evden ayrıl.

• Karantina kimseye yaramadı, cahillik ile savaşmak zordur kanka

• Yas kac 18 ve üstüysen evi terket
    Kutahyaya gel ben sana bakarim

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Bu dönemde asgari ücretle nasıl evden kurtulabilirim ki o da var :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.