Şimdi Ara

Ailemin Beklentisi Çok Yüksek :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dertten muzdarip olanlar illa ki vardır. Ben aile derken çekirdek aileden bahsetmiyorum. Babamın sınavı salladığı yok, annem de beklentim yüksek değil senden diyor ama diğer akrabalar. Hele dedem ve ananem benden çok şeyler bekliyorlar. Durumumuz da olmadığı için dersane parasını dedemler falan veriyor. Bu durum beni strese sokmaya başladı. Yani ne bileyim evet çalışıyorum ama asla istediğim tempoya ulaşamadım. İyice moralim bozulmaya başladı. Örneğin bugün 9.30 da kalktım, saat 11'de behzat hocadan ders dinledim 2 gibi bitti. Sonra duş aldım biraz yemek yedim ^^ yaptım falan derken saat 5 te uzandım 6 da kalktım.. 150 soru kimyadan çözdüm. 15 tane geo çözdüm. şimdi yine behzat hocadan dersi bitiricem. Her akşam diyorum ki yarın iyice kastırmam lazım falan ama yapamıyorum. Hele dedemin beklentisi olunca üzerime yük biniyor. sonuçta yaşlı insanlar ve onları mutlu etmek için tek şansım bu. bana hem maddi hem manevi destek oluyorlar..

içimi dökmek istedim belki benim gibi olanlar vardır.

• Herkeste işler tıkırında mı la
  • Benim ailemin de cok yuksek normal tip degilde hacettepe tip olacakmis birde ben tip istemiyorum mudurunun kizi kazamis adam hacettepe tip diyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlu olacaginiz meslegi secin 45 sene kafanizi duvarlara vurmayin

• Babam ilk 2k ben. Derece + türkiyede okumicam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladhtc

Benim ailemin de cok yuksek normal tip degilde hacettepe tip olacakmis birde ben tip istemiyorum mudurunun kizi kazamis adam hacettepe tip diyor :/

Hocam senin durumun daha kötü, allah yardım etsin.
  • Amin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen sen kimsede sorun yok sanıyorsun heralde yine allaha sukurler olsun baskıyı üstünden atıp rahatlaman lazım en kötü kpss cart curt zaten sende o sorumluluk var en kötüsü bile aileni tatmin eder merak etme deden de muhtemelen ilk okul filan terktir doğal olarak senden bir boğaziçi filan beklemez heralde :D
  • ben ygs de 20k oldum gecen sene babam millete cerrahpasaya gonderecez kesin diyordu banada diyordu o civarlarda yurtları arastır kesin gidiyosun.imkansız falan diyordum yok oyle sey diyordu sonuc mf3 18k

• yaşlıları mutlu etmek kolaydır deden sana hacattepe kazan demiyordur.Onların gözünde hacettepe tıp la 2 yıllık tohumculuk eşdeğerdir.Onlar torunum üniversite kazandı derler nereyi kazandığını önemsemezler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.