Şimdi Ara

Aileme yük mü oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 12.sinifim bu sene temel liseye gecmistim iyi bir temel lise oldugundan parasida yuksek yol parasi falanda derken baya yük oldum surekli o kadar para verdik bisey olamazsan falan diyorlar kendimi cok suçlu hissediyorum netlerimde pek iç açıci degil artik harclik istemeye utaniyorum gecende otobus kartima yuklicek param kalmadi para istedim daha gecen gun verdik diye laf ettiler bu sene iyi bir yer kazanamazsam napicam ben?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha vakit var otutup çalışacaksın başka çıkış yolu yok be dostum en iyisi bu senin için
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Ben tip okumak istiyorum fakat toderin ikincisi 27 bin geldi yani artik imkansiz gibi mezuna kalmamada izin vermeyeceklerini soylediler moralim cok bozuk

• Calisip elinden geleni yap ben de yük oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godsu kullanıcısına yanıt
    Sicaklarla birlikte calisma istegim gitti cok konu eksigim oldugu icin konu calisasim hic gelmyor

• başlarım Tödere usta konu eksıklerını kapat 12 isen artık okula gıdılmez vaktın olur anlayacağın top yıne sende elınden geleni yapta bırak ozaman olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 13 Mayıs 2018; 22:0:36 >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Temel lisedeyim ya konular daha bitmedi ve devamsizliklari cok onemsiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pişman olmamak için son eksik konularına asıl. Olmuyorsa da mezuna kal sonuçta bu senin geleceğin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Calisamamaktan korkuyorum annemle babamin arasi baya kotu bu sene evde surekli kavga vardi seneye de devam edecegi kesin

• Aile hic bir zaman cocugunu yuk olarak gormez senden istedikleri sadece calisip hayatini kazanman sen salincada onlar diyecek bir sey arıyor daha 47 gun var hic bir sey biymis degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman elinden ne geliyorsa yap, kendini zorla 40 gün adam gibi sadece derslere odaklan eğer bir yıl daha evde ders çalışmak istemiyorsan. Başka çare yok dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Calismayi deneyecegim arkadaslar tesekkur ederim destekleriniz icin keske ailemizi secmek elimizde olsaydi ama yapcak bisey yok

• öyle düşünme kardeş onlar senin iyiliğin için diyorlar kimse evladını hor görmez sen elinden geleni yap gerisi Allah kerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.