Şimdi Ara

aileme batıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu sene universite kazanamadim calismaya karar verdim ancak akrabalarin ve ailemin önerisiyle bir sene daha universiteye hazırlanma kararı aldım . Buraya kadar güzel universiteye hazirlanacagımı ailemede belirttim buna rağmen annem bugun gelmiş Sen hani bi iş bulup calısacaktın diyor ( arkadaslar eldeki malzeme bu ben nasil kazanayim ki üniversiteyi) bu aralar maddi sıkıntılarda çekiyoruz biraz dersaneye eylülde başlıyorum para da vermeleri gerekecek . Yaparsın yaparsın diyen ailem su an moralimi alt üst etti köstek oluyorlar resmen . Onlardan zaten para isteyecek yüzüm yok sosyal aktivitem yok Bi cafeye gitsem arkadaşlarımla ice tea icemeyecek durumdayım. Birde hep asağılanıyorum biraz çalışkan olsaydın vs vs hep üstüme geliyorlar. Bıktım artık intiharı düşünmek bana zevk veriyor herseyden kurtulmak. Hayatta bir amacım da yok param da yok tüm asklarım karşılıksız. sıfırım sadece bi insanım keşke yapmasalarmis beni sanki bana sordular yaparken böyleyim ben ışte. Sadece anlatmak istedim. Piyango falan vursa anca kurtulurum alırım honda s 2000 imi basarım akdenize yobazlardan da kurtulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş kaç hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunduzalp

Yaş kaç hocam ?

18 olacağım kardeş

• Aynı durumlar. larr.. larrrr.. larrrrrr.. Moral vermeleri gereken yerde. Morol bozuyolar, sonrada niye kazanamadın diye bağrıyolar. YOOK Yaa..
  • Ben de kazanamayıp bir sene hazırlandım sonuç : Çevre Mühendisliği
  • eskiden ailemi çok severdim yalnız şu an çok itici geliyorlar keşke kendi ayaklarımın üstünde durabilecek bi insan olsaydım asosyalin teki olarak büyüdüm zaten
  • Ben de kazanamayıp bir sene hazırlandım sonuç : İktisat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Bende 24 yaşındayım. Lisede problem yaşamıştım 1 sene lise hayatıma ara verdim. Ozaman dükkanımız vardı orda takıldım okula gitmedim ertesi sene tekrar devam ettim. Bir şekilde liseyi bitirdim sonrasında üniversite düşünüyordum beni işe soktular tamam onada başladık çalışıyoruz falan baktımki çalış çalış bir bok olduğu yok kölelikten başka birşey değil. Yanlış hatırlamıyorsam işe başladıktan 2-3 hafta sonra babama gidip " ben üniversite okuyacağım" demiştim ama fayda etmedi bırakacağım dediğimde bin bir laf işittim öyle yada böyle senelerdir çalışıyorum. Kimseyi sallama sen derslere odaklan hayat senin ben pişmanım başkaları pişman olmasın..
  • İntihar et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunduzalp

Bende 24 yaşındayım. Lisede problem yaşamıştım 1 sene lise hayatıma ara verdim. Ozaman dükkanımız vardı orda takıldım okula gitmedim ertesi sene tekrar devam ettim. Bir şekilde liseyi bitirdim sonrasında üniversite düşünüyordum beni işe soktular tamam onada başladık çalışıyoruz falan baktımki çalış çalış bir bok olduğu yok kölelikten başka birşey değil. Yanlış hatırlamıyorsam işe başladıktan 2-3 hafta sonra babama gidip " ben üniversite okuyacağım" demiştim ama fayda etmedi bırakacağım dediğimde bin bir laf işittim öyle yada böyle senelerdir çalışıyorum. Kimseyi sallama sen derslere odaklan hayat senin ben pişmanım başkaları pişman olmasın..

sağolun hocam önerileriniz için
  • Bakalim bu sene bir daha deneyecegim benim sonuc İnsallah hayirli olur

• Ben de kazanamayıp bir sene hazırlandım sonuç : 200 binden 40 bin sayısal
  • Ben para istemediğim gibi daha önce biriktirdiğim üç bin lira parayı saydım pederin eline, sonuç ben parasız kaldım oda finaller bitmeden başladı niye çalışmıyorsun sen diye. Tepem attı 3 aydır evdeyim stajı bile yaktım gitmedim, istediklerimi yaptım(bağlama çalmayı öğrenmek, yarım kalan programlama ve diğer projelerim, biriken ve okumam gereken kitaplar, ingilizce, yarım kalan vg(bu sefer oturttum vücudu güzel oldu) ve daha bir sürü şey) hepsini hakkını vererek yaptım. Şimdi çok kızıyorum kendime önceki yazlar niye yüzsüzlük edip, çalışmıyorum deyip bunları yapmadın diye.

Şunu anladım ki insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük aile veya çevreyi umursamak, inşallah sende doğru olanı yaparsın. Benimkiler hala laf sokup duruyor, gülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotec -- 23 Ağustos 2014; 15:35:06 >
  • aynı durum dert etmeye gerek yok gelip geçici şeyler
  • iyisin iyi
  • bende mezunum aile ve çevredekiler çok üstüme geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.