Şimdi Ara

AİLEM İSTANBUL'DA OKUMAMA İZİN VERMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada yaşıyorum...ailem istanbula göndermek istemiyor...büyük, pahalı, olaylı şehir diye orda yapamazmışım...aslında ben de istemiyordum ama boğaziçi olunca insan mecbur kalıyor...var mı önerileriniz nasıl ikna edebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi bölüm hocam?
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    uluslararası ticaret...gelme şansı çok değil ama yine de yazdım başa...sıralamam 28k...yine de yaygara çıkardılar...başka gidecek bölüm yok doğru düzgün...hukuk istemiyorum...odtü gelmiyor...napcam bilmiyorum...

• Mezuna bırakmayı düşündünüz mü hocam?

2. senem zaten...mutlaka yazıcam bu yıl...hacettepe uluslararası ilişkiler var bi aklıma yatan...odtü sosyoloji var ama sosyoloji kafamda soru işareti...bir de kırıkkale hukuk...ben yapacağım işin global olmasını istiyorum...hukuk okursam bu çok zor olur...sizin bir tavsiyeniz var mıdır?

• Sosyoloji okursanız sanırım akademik kariyer yapmak daha mantıklı olur. İşletme-iktisat okuyup da iyi yerlere gelebilirsiniz yine, uluslararası ilişkiler de elbet yine iyidir. Artık gerisi size bağlı hocam üniversitede en iyi öğrenciler arasında olup kendinizi iyi yetiştirmelisiniz.

• istanbulda yaşayan ve ankarayı çok iyi bilen biri olarak söylüyorum ankarada hayat daha pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dediğiniz gibi iş kendinde bitiyor...teşekkür ederim...

• Eğer maddi durumunuz kötüyse biraz anlayış göster dostum. Ha gitme imkanın varsa ve boğaziçi gibi bir okul geliyorsa rehberlik hocası ile vs görüştür bir şekilde ikna et
  • Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    ya orta halli bir aileyiz...allaha şükür kendimize yetiyoruz...çok sıkıntıya sokacağını zannetmiyorum...zaten kredi alıcam...en son raddeye gelirse iş hocamla konuşturrum dediğiniz gibi...

• Marsu. kullanıcısına yanıt
    Kendileri yaşamadan inanmıyorlar malesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.