Şimdi Ara

AILEM ISE GIR CALIS DIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okulun baslamasina 1 ay falan kaldi. Annem habire baski yapiyor gir bi ise calis diye. Yas da 19. Koca herif oldun evde got buyutuyon diyor.

Benim de hic calisasim yok acikcasi tatil yapmak istiyorum. Ama onuruma ve gururuma dokunmaya basladi artik. Girip calissam diye dusunmeye basladim. 1 ayligina ise alirlar mi. Bime basvurmayi dusunuyorum 1 aylik ise alirlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almazlar..
  • Bim i küçümsemişsin ama ama bim öyle sallaparti almaz elemanını daha gelişememişsin belli anca cafede falan komilik yaparsın.

• 1 ay için almazlar.
  • Sigortanı yatıracak yerler 1 aylığına almaz zaten onların o işleri halletmesi uzun sürüyor. Sen en iyisi cafelere git diyeceğimde onlar da saatlik 3 tl falan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bim i küçümsemişsin ama ama bim öyle sallaparti almaz elemanını daha gelişememişsin belli anca cafede falan komilik yaparsın.

Bim kasiyeri detected
  • Ne okuyorsun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak ya
  • quote:

Bim i küçümsemişsin ama ama bim öyle sallaparti almaz elemanını daha gelişememişsin belli anca cafede falan komilik yaparsın.

Bimi kucumsemedim bim ise alir mi diye sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Ne okuyorsun hocam.

Tıp okuyorum hocam. Annem calisan arkadaslarimla kiyasliyo beni. Millet caliskan komsu cocuguyla kiyaslar bizimkiler bi ise girip calisanlarla kiyasliyor.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Geldi mr muscle

• got büyütmek iyidir iyi bir şekil aldırırsan ilerde iş yaparsın
  • Youtubedan ameliyat videosu ac laf edemezler bence

• quote:

Geldi mr muscle

bloğu hakettin. Blok
  • git babanın yanında çalış haftalık paranı alırsın bana da baskı yapıyor babam bend yanında çalışıyorum. Ama aman diyim sakın komilik yapma. Ben 2 gün yaptım 2 hafta düzgün yürüyemedim.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

• Lan demek dünyayı yönetsek yaranamayacagiz aileye. Evde g..unu buyut derim. Çalışma.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

Ne okuyorsun hocam.

Tıp okuyorum hocam. Annem calisan arkadaslarimla kiyasliyo beni. Millet caliskan komsu cocuguyla kiyaslar bizimkiler bi ise girip calisanlarla kiyasliyor.

Hayatım boyunca 3 gün çalıştım ve tövbe ettim, bir de aile "okul ayrı çalışmak ayrı" demiyor mu
    milletin annesi çocuğu kıytırık bir bölüm kazansın diye uğraşıp duruyor, bizimkiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

Ne okuyorsun hocam.

Hayatım boyunca 3 gün çalıştım ve tövbe ettim, bir de aile "okul ayrı çalışmak ayrı" demiyor mu
    milletin annesi çocuğu kıytırık bir bölüm kazansın diye uğraşıp duruyor, bizimkiler

Aynen oyle hocam. Birilerinin emri altinda calisacak sekilde yetistirilsek hadi neyse. Bu yasa kadar el bebek gul bebek buyut simdi git milletin agiz kokusunu cek diyorlar.

Bu yasima kadar hep okumak kutsaldi. Simdi evde oturmamiz batiyor.

• İşe gir çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.