Şimdi Ara

Ailem büyücü hocaya gitmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Annem bugünlerde sacma sapan hareket etmeye başladı. Olay şu; son zamanlarda annem ile babamın arası iyi değil, anlasamiyorlar. Her ailede kavga olur elbet ama benimkiler artık daha fazla kavga etmeye başladı. Kavgaya sebep olan daha çok annem. Birbirlerine soğuk davraniyorlar.

Herneyse geçen gün bir akraba geldi ve o zaman babam evde değildi. Ben de yan odada istemeden kulak misafiri oluyorum annemle yengem arasındaki muhabbete. Annem, babamla olan sorunlarını, aile içi çatışmaları falan yengeme anlattı. Yengem de "size büyü yapılmış olabilir, bir hocaya gidip kendine bağlama büyüsü yaptir ki birbirinize baglanın" dedi. Kısaca bunlar bayağı büyü hakkında konuştu.

Yengem evden ayrılınca anneme çok sert cıkıştım; Hacı hocaya mı dadancan bu ne sacmalik gibisinden. Annem de "yok sadece konuştuk" diyerek konuyu kapattı.

Şimdi internetin geçmişine baktım "İzmir'de büyücü hocalar" diye aramalar vardı. Bu ciddi ciddi bir işe kalkisacak anladığım kadarıyla.

Ben dinsiz birisiyim ve büyü gibi şeylerin sacmaliktan ibaret olduğunu biliyorum zaten. ben gidecek olan paraya yanıyorum. Az çok bilirsiniz arkadaşlar, büyü yapma-büyü bozma gibi şeylerin fiyati tuzludur. Az değildir. Annem çok saf, mal gibi parasinı elin çakal hocasina kaptıracak.

Annemi nasıl vazgeçirebilirim? Lütfen tavsiye verin. Ben okuldayken falan gizli gizli gider diye korkuyorum. Hacı hoca hurafelerinin saçma olduğunu nasıl kafasına sokabilirim?

Ciddi konu arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söyle ejderha yardımı p olan bir şamana gitsin. ben gittim çok yardımı oldu.
  • Hocam sihir Bakanlığına başvurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Shang Tsung'a gitsinler gelmiş gecmiş en iyi büyücüdür diyebilirim biraz ulaşması zordur yalnız.

• Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    öncelikle büyü yalan değildir.

ateş ve barut yanyana geldiğinde patlıyor, ve sen bunu 5 duyu organınla görüp anlayıp hissedebiliyorsun. buna da gerçek diyorsun.

büyü de islam a özel bi kavram olmayıp dünya üzerinde her yerde her dinde her ırkta çeşitli şekillerle varolan bişey. belirli karışımlar başka birşeyler ortaya çıkarıyor sadece.

annen inanıyorsa ve ciddiyse, yaptıracağı-yaptırmayı düşündüğü şey belki babanla arasında ki ilişkiyi sağlamlaştırabilir, evet. ama sonsuza kadar cehennemde yanar. büyü yasaktır, yapanın da yaptıranın da cezası sonsuza kadar cehennemdir. kimse hesabını veremez. anlat bunları annene.

• Dinsiz sen Bu tarz şeyleri niye dert ediyorsun. Paraya yanma na gerek yok babana söyle mevzuyu annene para vermesin. Yalnız şunu söyleyeyim bazen bu işler ters teper yaptıranın başına musallat olur sonra çözdürmek için tüm memleketi gezersiniz ailecek. Bir gece annenin garip sesler çıkararak dolaşıp balkondan aşağı atlamaya gittiğini görürsen şaşırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

Bence Shang Tsung'a gitsinler gelmiş gecmiş en iyi büyücüdür diyebilirim biraz ulaşması zordur yalnız.
    hesap no yu atıyorum,hemen yollasın ben bozarım,şaka bir yana kuran da gayette geçiyor böyle büyü bozma olayları falan hurafeden ibaret diye,annene bu yoldan açıklayabilirsin,internette araştır birkaç tane illaki bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

hesap no yu atıyorum,hemen yollasın ben bozarım,şaka bir yana kuran da gayette geçiyor böyle büyü bozma olayları falan hurafeden ibaret diye,annene bu yoldan açıklayabilirsin,internette araştır birkaç tane illaki bulunur.

Alıntıları Göster
    eğer doğru olsa bile annenin izleyeceği süreç yanlış olur.
    şöyle diyeyim
    eğer ailene büyü yapılmışsa bunu bertaraf etmenin yolu yapılan büyüyü bozdurmaktır. yeni bir bağlama büyüsü yaptırmak değil.
    dini bilgim pek olmasada büyü yaptırmanın günah olduğunu biliyorum ama yapılan büyüyü bozdurmak günah değildir. yani olması gereken bişey
    ayrıca inançsız olabilirsin ama büyü islamiyete veya herhangi bir dine has bişey değildir. her din ve kültürün kendine göre büyü ritüelleri vardır.

• Annene siccin filmini izlet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    İyi sallıyorsun. Kuranda hurafe diye geçmez. Hz Musanın büyücülerle olan mevzusunu oku. Allah bir kavme büyü öğrenme izni vermişti. Akla gelmez büyüler öğrendiler. Ama sözlerinde durmadılar helak oldular. Büyü vardır ama yapılması kesinlikle haramdır. Çok kuvvetli büyü kitapları da vardır ama sana bana göstermezler saklanıyor. İnsanlık tarihi kadar eski bir olay bu büyü işi

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Yaw he he yıl olmuş 2016

• Büyü vardır. İslamla alakası yok bu işin.
    Yapılmış olabilir mi annene babana, sanmıyorum ya. Anneniz çalışıyor mu?

• Toplu blok

• Yıl olmuş 2016 sen halen tuvalete gidiyorsun.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Yoo gitmiyorum nerden çıkardın?

• Büyücüden hoca olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

İyi sallıyorsun. Kuranda hurafe diye geçmez. Hz Musanın büyücülerle olan mevzusunu oku. Allah bir kavme büyü öğrenme izni vermişti. Akla gelmez büyüler öğrendiler. Ama sözlerinde durmadılar helak oldular. Büyü vardır ama yapılması kesinlikle haramdır. Çok kuvvetli büyü kitapları da vardır ama sana bana göstermezler saklanıyor. İnsanlık tarihi kadar eski bir olay bu büyü işi

Demek israyil amarika bu kitaplarla güçlendi.Paylaşım için teşekkürler +r3p
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

kardeş bi bak istersen ben oraya büyü yoktur yazmışmıyım?
    ayrıca
    İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
    Büyü yapmak, küfre en yakın olan, en kötü haramdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
    (Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, imanı gittikten sonra büyü tesir eder.) [c.3, m.41]

İmam-ı Nevevi hazretleri buyuruyor ki:
    (Büyü yaparken, küfre sebep olan kelime ve iş olursa, küfürdür. Böyle bir kelime ve iş olmazsa, büyük günahtır.)

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
    (Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari]

(İpe üfleyip düğüm atan kimse, büyü yapmış olur. Büyü yapan da Allah’a şirk koşmuş olur.) [Nesai]

(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ.Hibban]

(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İ.Mace]

(Karı-kocayı birbirine düşüren Allahü teâlânın lanetine uğrar.) [El-Envar]

(Ana ile evladın, kardeşle kardeşin arasını açana lanet olsun.)[İ.Mace]

(Kâhinlik yaparak alınan para haramdır.) [Buhari]

• İsrail amerikası nı bilmem yalnız bu kitapların orijinalleri hani şu haberlerde çıkar ya 1500 yıllık incil bulundu gibi onun kadar eski kitaplardır basımı kopyası yok çok sağlam yerlerde saklıyorlar bu tarihi kitapları araştıran uzmanlar var onlar iyi biliyor fakat onlara da göstermiyorlar.

• Büyü diye bişey olsaydı bütün kızların yaninda Brad Pitt gibi erkekler olurdu. Siz devam edin inanmaya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.