Şimdi Ara

AİLEM BENİ ÇOK SIKIYOR ARKADAŞLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam motorumla geziyordum 100cc fakir bişiy arkadaşlarımı gördüm bisiklet sürüyorlarmış durdum yanlarında iki çift laf edelim dedim karşı sokaktanda sevdiğim kız ve 2 adet arkadaşı geliyordu.benim arkadaşlarım bak,ayarlayacağım sana bunu dedi ben dedim sakın yapma diye ama yapacaklardı bir anda babam nerden geldiyse arabayla geldi dedi oğlum nerdesin saat 10 oldu hadi eve dedi!! o sırada sevdiğim kız bi kahkaha attı hızlı hızlı yürüyüp gitti onlar.sonra bende bi moral bozukluğu oldu gözlerim yaşardı ben böyle rezil olmamışımdır sonra çalıştırıp motoru hiçbişey demeden bastım eve geldim eve gelince babam oğlum onlar seni sıkıştırdımı doğru söyle laf mı attılar ne yaptılar sana diye söylenmeye başladı sonra hayır ben durdum dedim oğlum sen hiç durmazdın onlar kesin laf atmıştır falan filan diyor hala arkadaşlar yaşım oldu 17 ama bana ailem bebek gibi davranıyor elalemin çocukları sabahlara kadar dışarıda ben neden arkadaşlarımla ayak üstü 2 dk kounuşamıyorum neden ailem beni hep sıkıyor bu durumdan bıktım şuan gözlerim yaşlı dokunsanız ağlarım o derece ne yapabilirim bu aileme

cidden arkadaşlar şuan gözlerim yaşlı benim ailem hala çocuk muamelesi yapıyor ben gezip tozmak gençliğimi yaşamak istiyorum

• Kardeşim hayatının bir döneminden sonra ailenin senin üstündeki otoritesini yıkman gerekiyor. Bu böyledir ve olmalıdırda. Ben çok kişi biliyorum evlendikten sonra dahi babasından annesinden izin alıp akşam bi yerlere çıkanlar.

Burda iş sana düşüyor. Bende bu yollardan geçtim. Özellikle babam aşırı kontrolcüydü, ona sormadan marketten bişey bile alsam terslerdi falan. Sonra dedim noluyoz anasını satayım.

Dedim 17 yaşındayım millet karı kızla çıkar dolaşır eğlenir biz evde pes oynarız.

Tepkimi koydum aileme. Bu tepki süreci biraz sıkıntılıdır. Annenden trip babandan da klasik laflar dinlemen gerekir.

Böyle yapman seni daha yırtık hale getirir ve hayatta özgüvenin olması maça 5-0 önde başlaman gerek. Allah nasip etsin üniversitede göreceksin iki eleman da aynı yaşta ama, biri oturaklı ne konuştuğunu biliyor kendinden emin biri de çocuk gibi hoca ile konuşamaz ezilir büzülür kızarır. İşte sen kendini artık hayatta bir birey olarak görmezsen, sürekli birilerinden talimat alarak yaşarsan üniversitede hocayla konuşamazsın, evlenirsin hanımın karşısında ezilirsin.

Neyse dostum uzun oldu artık yapcak bişey yok. Bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Kardeşim hayatının bir döneminden sonra ailenin senin üstündeki otoritesini yıkman gerekiyor. Bu böyledir ve olmalıdırda. Ben çok kişi biliyorum evlendikten sonra dahi babasından annesinden izin alıp akşam bi yerlere çıkanlar.

Burda iş sana düşüyor. Bende bu yollardan geçtim. Özellikle babam aşırı kontrolcüydü, ona sormadan marketten bişey bile alsam terslerdi falan. Sonra dedim noluyoz anasını satayım.

Dedim 17 yaşındayım millet karı kızla çıkar dolaşır eğlenir biz evde pes oynarız.

Tepkimi koydum aileme. Bu tepki süreci biraz sıkıntılıdır. Annenden trip babandan da klasik laflar dinlemen gerekir.

Böyle yapman seni daha yırtık hale getirir ve hayatta özgüvenin olması maça 5-0 önde başlaman gerek. Allah nasip etsin üniversitede göreceksin iki eleman da aynı yaşta ama, biri oturaklı ne konuştuğunu biliyor kendinden emin biri de çocuk gibi hoca ile konuşamaz ezilir büzülür kızarır. İşte sen kendini artık hayatta bir birey olarak görmezsen, sürekli birilerinden talimat alarak yaşarsan üniversitede hocayla konuşamazsın, evlenirsin hanımın karşısında ezilirsin.

Neyse dostum uzun oldu artık yapcak bişey yok. Bol şans

dostum çok teşekür ederim eline sağlık

• bu bir şey mi arkadaş, ailem çocukluğumdan beri öyle bi yetiştirdi ki sosyo fobik oldum. senin sorununa gelince , kardeşim ailenle iletişim kurarak aşabilirsin. babana saygısızlık yapmadan güzelce anlatırsın olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 6 Ağustos 2015; 23:54:29 >
  • Çam ağacı kullanıcısına yanıt
    Abin olarak tavsiye verdim sadece, üniversitede rahat edersin. Kazanan sen olursun.

• fake

• U.C.Y kullanıcısına yanıt
    Kardes yazik ki ciddiye alip bu kadar yazmissin.Facebookta bi sayfada gordum aynisini bu arkadas yazmadan önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.