Bildirim
ailem araba almama karşı çıkıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Karşıdan gelen kamyon sorumluluklu ve güvenilir değil... ;) -
Bence ailenizi dinleyin,endişeleniyorlar demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama dünyada tek isteğim arabamın olması,başkalarının arabalarını kullanmaktan bıktım -
Yaş kaç ve ailenlemi yaşıyosun ? -
21'i devirmek üzereyim.Şu yaşıma kadar öğrendiğim bir şey varsa o da;kendi isteklerini başkalarının isteklerine ve düşüncelerine ezdirmeyeceksin.
İstiyorsanız alın,güle güle de kullanın. -
aile rızası önemli. -
al gitsin bişey olmaz haber bile verme bigün bul incele al çek kapının önüne sonra camdan göster aldım bakın diye hadi gezelim oğlum demezlerse burdayım -
quote:
Orijinalden alıntı: ofabiya
Demekki ailen yeterince olgun olduğunu düşünmüyor. Yaşı belli bir rakamın üzerindeki bile hala o olgunluğa erememiş. Trafikte görüyoruz birçoğunu. Şakaya gelecek iş değil, kendine veya çevrene zarar verebilirsin. 7-8 Bin tl'yi harçlıklarla biriktirdiysen ailen hatalı demektir. Yok çalışarak biriktirdiysen bilemiyorum. Ailenin rızasını al, alamadıysan bu sevdanı ertele biraz. Arkadaş ortamında bir + sağlasın diye araba almak istiyorsan bu durumda senin olgun olmadığın fikrini doğrulayabilir.
ilk kez süreceğim demiyorum 3 yıldır trafikteyim artık bıktım kendi arabamın olmasını istiyorum,alkol içmedim sigara içmedim paramı koydum bir köşeye kötü mü yani ?aslında araba almamı istemiyorlar değilde benim istediğim arabayı istemiyorlar
-
boşver al gitsin. gözünde büyütmeye değmez. bir akrabamın oğlu var şuan 40'ı devirmeye yakın. 20 yıldır ehliyeti var fakat arabasını annesinin baskıları yüzünden daha yeni aldı. ve hala rahat rahat kullandırtmıyor annesi. sadece haftasonu arada sırada mahalle aralarında kısa mesafelerde sürüyor arabasını. böyle olmak istiyorsan sen bilirsin tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: exantric
Karşıdan gelen kamyon sorumluluklu ve güvenilir değil... ;)
o zaman evden çıkma -
İlk aracımı 26 yaşında aldığımda ailem hala mırın kırın ediyordu. Yaşım 30 ve hala daha uzun yolculuklarda saat başı telefonla ararlar.
Sözün özü aileler hiçbir zaman araç kullanmanızı istemezler.
Burada tercih yapmak size düşüyor. Ya ailenizi alıp karşınıza konuşarak ikna edin ya da bu fikirden vazgeçin. Benim tavsiyem kesinlikle bir araba için ailenizi kırmayın. Onları ikna etmeye çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen katııyorum bazı aileler (mesela benm ailem gibi) çok aşırı telaş ediyolar
hiç abartmıyorum ilk araba kullanırken (19-20 yaşlarında) öndeki araçla arada 2m mesafe olsa bile nerdeyse çarpcakmış gibi telaş yapıyolardı :S -
hocam bu olayı ailene kabul ettirtmeye çalış ne biliyim iyi araba kullanabildiğini göster onlara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X