Şimdi Ara

Ailem 6 milyar geliri var 200 TL telefon almaktan acizler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu güne kadar annemlerden hiç bişey istemedim herşeyi kendi harşlıklarımı biriktirip aldım olduğu halde bana küçüklüğümde paraları olduğu halde yokmuş gibi yetişdirler hazıra konmıyım diye ne ihtiyacım olduysa kendi harçlıklarımla aldım annemlerden hiç birşey istemedim bir telefon gördüm telefoncuda bakın yine kendim vericem parasınnı diyorum kendi telefonumu satıp onun parasıyla alıcm sizden 5 kuruş istemiyorum diyorum hiç izin vermiyorlar kendi paramla bisiket alıyım diyorum izin vermiyorlar nedir ailemden çektiğim ya

Hatta giderler bana zaradan pahalı kıyafet alırlar annemlere kızarım ucuza varken pahalısını aşmaya ne gerek diye bir türlü bu dediğim telefonu almaya ikna edemedim parasını bile kendim vericem diyorum gidip izinsiz alsam eve getirdiğimde babam o telefonu kırıcak kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit3458 -- 26 Eylül 2012; 17:41:31 >

• Sen bana 300 lira ver ben sana o telefonu alayım hediye olarak vereyim. ailenede hediye aldım dersin
  • Bize soylemen mantıksız ailenle bir otur konuş sana soyledıklerını yaz o zaman yorum yapalım yada yardımcı olmaya calısalım
  • hala parana ailen karışıyorsa 6. sınıfa falan gidiyorsun heralde? ayrıca bu telefon çılgınlığını anlamış değilim.ortalama bir telefon bile artık harika özelliklerdeyken neden herkes bu kadar telefon peşinde koşuyor acaba? görende telefonda mail atıyor sanacak,sırf halfbrick ve angrybirds için telefon alan arkadaşlarım var
  • 200 tl'lik hangi telefonu beğendin cidden merak ediyorum. Bu kadar isteklisin.
    Sorun telefon değil de davranışlarıysa anlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 26 Eylül 2012; 17:44:27 >
  • 4.000 tl telefonum neo v.

6.000 tl ye s2 olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

4.000 tl telefonum neo v.

6.000 tl ye s2 olması lazım.

Sen ne diyon değişik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen 200 liraya ne beğendin
  • O zaman gidip sor, neden alacağım şeylere izin vermiyorsunuz diye.
  • ergen stayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

O zaman gidip sor, neden alacağım şeylere izin vermiyorsunuz diye.

çin malı iphone 5 buldum ama herşeyi aynı çin malı diye geçemeyin arkadşa aldı okulda merdivenlerden düşürdü kırılmadı sağlam telefon ve bozulmuyor iphone 5 daha türkiyede yok çin malı çıkmıs ve bütün özellikleri aynı babam diğer çin malı iphone ile bunu bir tutuyor
  • Yaş kaçtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit3458

quote:

çin malı iphone 5 buldum ama herşeyi aynı çin malı diye geçemeyin arkadşa aldı okulda merdivenlerden düşürdü kırılmadı sağlam telefon ve bozulmuyor iphone 5 daha türkiyede yok çin malı çıkmıs ve bütün özellikleri aynı babam diğer çin malı iphone ile bunu bir tutuyor

200 tl ye 2.el iphone 3g alırım.bulamazsam ilk çıkan iphone u alırım.yinede çin almam.o paraya bir sürü nokia bulursun.
  • Keşke bu başlığı yazmasaydın olanı var olmayanı var misal ben.

• Yine mi sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit3458

quote:

Aldırmamakta haklılar o zaman o telefon 2 ay zor dayanır çok ciddiyim adam gibi telefon al.
  • 6 milyar derken şu eski parayla 6 katrilyon olan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 26 Eylül 2012; 23:50:06 >
  • ailene sorma direk git al ne diyecekler?
  • 10-14 yaş arasındasın, yok karışmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken aklima su geldi hani show radyo vardir ya orda 4.replik var ayni snn durum o 6 bin ve 200 tl ilginc lAn bizim eve toplam 1500 lira giriyo ama bnde galaxy ace var senin s3 olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.