Şimdi Ara

Aile Koruma Programı // Antivirüs Programı tavsiyesi.. BKZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aile koruma programı veya bunu sağlayan bir anti virüs programına ihtiyacım var. Şimdi herkes diyecektir ki, bütün programlarda bu var zaten ama

BURAYA DİKKAT

Daha önceden çok emin olmamakla birlikte sanırım KIS'de site adını aile korumaya alınca site açılmıyor gibi gözüküyordu. Yani sitenin engellendiğini bilmeyecek kullanan kişi, site açılmıyor zannedecek. Yoksa başa çıkamayız. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun arkadaşlar.

Herkese iyi forumlar

• 22 ağustosu bekle
  • Ben flash destekli oyun sitelerini kapatmayı planlıyorum, çocuk ergenliğe gelinceye kadar zaten o siteler kökten temizlenir
  • yassak v7.0 ı öneririm,girilmesini istemediğiniz siteleri giriyorsunuz programa,daha sonra o bilgisayarda o sitelere giriş olmuyor,ayrıca programa girişi kendinize göre düzenleyip parola koyabilirsiniz.iyi günler.

http://www.wupload.com/file/2049580/Yassak.v7.0.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenga26

yassak v7.0 ı öneririm,girilmesini istemediğiniz siteleri giriyorsunuz programa,daha sonra o bilgisayarda o sitelere giriş olmuyor,ayrıca programa girişi kendinize göre düzenleyip parola koyabilirsiniz.iyi günler.

http://www.wupload.com/file/2049580/Yassak.v7.0.zip

Sitelere giriş yapmaya çalışınca nasıl bir durum oluyor ?
  • site engellendi tarzı bir yazı oluyordu tarayıcıda,tam hatırlayamıyorum ama kullandım güzel bir program.
  • program virüs uyarısı veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programın orijinali deneme sürümü.ben size full version paylaştım,içerisinde crack olduğundan virüs olarak algılaması normaldir.
  • yassak işinize yaramaz ekrana kocaman yassak diye yazıyor.sadece bir kaç site engelleyecekseniz host dosyası ile oynayarak yapabilirsiniz.nasıl yapıldığı aşağıdaki linkte mevcut
    http://www.langturk.com/bilgisayarinizdan-site-engelleme-hosts-dosyasi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: whamx

yassak işinize yaramaz ekrana kocaman yassak diye yazıyor.sadece bir kaç site engelleyecekseniz host dosyası ile oynayarak yapabilirsiniz.nasıl yapıldığı aşağıdaki linkte mevcut

host dosyasını değiştirdiğiniz zaman tekrar sitelere erişim oluyor diye biliyorum.program kullanmak daha sağlıklı bence.
  • quote:

quote:

yassak işinize yaramaz ekrana kocaman yassak diye yazıyor.sadece bir kaç site engelleyecekseniz host dosyası ile oynayarak yapabilirsiniz.nasıl yapıldığı aşağıdaki linkte mevcut

host dosyasını değiştirdiğiniz zaman tekrar sitelere erişim oluyor diye biliyorum.program kullanmak daha sağlıklı bence.

Hosts dosyasını değiştirmeyin o zaman. Sizin dediğinizin 'programı kurdum kullanıyorum ama programı kaldırınca programı kullanamıyorum'dan farkı yok. Hosts dosyasında girilmesini istemediğiniz siteleri listeye ekleyip daha sonra o yazdıklarınıza dokunmadıkça sorun çıkartmaz.

Ayrıca verdiğiniz dosyada Crack dosyasının virüs olarak algılanmasının tek sebebi 'crack' olması olamaz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

quote:

Hosts dosyasını değiştirmeyin o zaman. Sizin dediğinizin 'programı kurdum kullanıyorum ama programı kaldırınca programı kullanamıyorum'dan farkı yok. Hosts dosyasında girilmesini istemediğiniz siteleri listeye ekleyip daha sonra o yazdıklarınıza dokunmadıkça sorun çıkartmaz.

Ayrıca verdiğiniz dosyada Crack dosyasının virüs olarak algılanmasının tek sebebi 'crack' olması olamaz sanırım

Sizin dediğinizin 'programı kurdum kullanıyorum ama programı kaldırınca programı kullanamıyorum'dan farkı yok. derken ne demek istediniz pek anlaşılmamış.
    program deneme sürümüydü bende teknomobil sitesinden aldığım linki attım arkadaşa,indirip kurmak kendisine kalmış sonuçta ben burda ona yardımcı olmaya çalışıyorum.Crack e gelecek olursak ; sonuçta yazılımı yasal olmayan bir şekilde çalıştırıyorsunuz ve sisteminizin cracki virüs olarak görmesi normal.sonuçta crack’ler virüs olarak tanınır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

quote:

Sizin dediğinizin 'programı kurdum kullanıyorum ama programı kaldırınca programı kullanamıyorum'dan farkı yok. derken ne demek istediniz pek anlaşılmamış.
    program deneme sürümüydü bende teknomobil sitesinden aldığım linki attım arkadaşa,indirip kurmak kendisine kalmış sonuçta ben burda ona yardımcı olmaya çalışıyorum.Crack e gelecek olursak ; sonuçta yazılımı yasal olmayan bir şekilde çalıştırıyorsunuz ve sisteminizin cracki virüs olarak görmesi normal.sonuçta crack’ler virüs olarak tanınır.

Demek istediğimi bir daha açıklayayım o zaman.
    "host dosyasını değiştirdiğiniz zaman tekrar sitelere erişim oluyor diye biliyorum" diye yazmışsınız. Normal değil mi ? Hosts dosyasıyla oynar ve girilmesini istemediğin siteleri silersen eski düzene dönersin.
    Program kurarsınız kullanırsınız sonra programı silersiniz ama programı kullanamıyorum dersiniz. Programı kaldırmışsın tabi kullanamazsın. Hosts dosyasına da siteyi silmişsin tabi siteye girebilirsin.

Crackler virüs olarak tanınır diye bir şart yok. Doğrusu; cracklerin içerisinde virüste olur olacaktı. İnternette temiz crack bulmak çölde su bulmak gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Temmuz 2011; 11:44:48 >

• Crack muhabbeti yaparsanız konuyu silerler arkadaşlar, crackler trojanların çalışma yöntemiyle çalıştığından virüs olarak algılanırlar ama benim virüs programı crack değil, programda da virüs olduğunu saptatığı için ben virüs var yazdım.

hosts dosyasına siteleri ekleyince sayfa görüntülenemiyor diyecek mi ?
  • hosts için cevap yazmadan deneme yaptım ''Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor '' yazıyor.çok zor bir işlem değil programsız olduğu için anlaşılmasıda mümkün değil.engellemek istediğiniz 1 siteyi yazarak deneme yapabilirsiniz
  • @whamx, yardımınız için çok teşekkür ederim.
  • Denedim ama olmuyor arkadaşlar host ile, facebook u da engelleyemedim bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.