Şimdi Ara

Aile ile yaşamak mı yoksa yalnız yaşamak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, size bu konu hakkında danışmak, fikir almak istedim. Benim yaşım 24. Şu an ailemle yaşıyorum. Bu ay babamında desteğiyle borca girerek şu an oturduğum evin bir üst sokağından ev aldım. İlk 1 sene kiraya verelim biraz borcu hafifleteyim diyorum. Ancak 1 sene sonra eve kendim yerleşip kendi düzenimi kurmak istiyorum. Şurda 6 sene sonra 30 yaşıma geleceğim. Evlilik gibi bir düşüncem yok şimdilik ama kısmetim çıkarsa neden olmasın. Biraz bekar hayatı yaşamak istiyorum. Ailem sıkıcı, tutucu ailelerden değil beni sıkmazlar. Ama yalnız yaşamadığım için arkadaşlarımı, birlikte olduğum bayanları evime davet edemiyorum. Bu gibi durumları aşmak için artık kendi düzenimi kurmak istiyorum. Sizce yalnız yaşamak, bekar hayatı yaşamak nasıldır ? Tavsiye eder misiniz ? Yoksa ailenle yaşa yediğin önünde yemediğin arkanda olsun mu dersiniz ?

• Ben bilmem eşim bilir

Buarada bişey okumadım zhaa xd üşeniyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaşın olmuş 24. Evde aldıysan ne duruyorsun yav çık bekar hayatına yaşa paşalar gibi.

• Tek yasamak gibisi yok

• sakın ailenle yaşama

- eve karı kız atamazsın
    - arkadaşların ile alkollü grup seks partileri düzenleyemezsin

yemek ve giysilerinin yıkanmasını bahane edip ailenle yaşarsan hayattan gıdım zevk alamazsın, yukarıda saydıklarımdan hiçbir erkek vazgeçemez

sen ayrı eve çık, yemeğini fuckbuddy'n yapar ( benim fuckbuddy'm benim yemeklerime daima yapar mesela ) giysilerini de çamaşır yıkamaya verirsin ne olacak, dert mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 4 Temmuz 2015; 21:33:38 >
  • Geç bile kalmışsın düşünme yalnız yaşa.
  • Borcu kira ile kapa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

en keyiflisi kerhanede yaşamak

Hayatkadını.exe detected
  • Herkes yalnız yaşayamaz. Evin içinde ses arıyor insan televizyonu açıyor ses çıksın diye. Sessizlikten korkulur mu hiç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır, ütü, temizlik, yemek elimden gelir o konuda becerikliyim. Sessizlikten korkacağımı sanmıyorum. En iyisi şu borç biraz hafiflesin rahatıma bakayım biraz
  • Hocam imkanım olsa ayrı evde yaşardim kesinlikle ama bazı durumlardan ötürü ailemle yaşamak zorunda kalıyorum

Bence şansınız var iyi değerlendirin

• yalnız olunmaz yalnız doğulur genç adam
  • 4 yıldır aileden ayri yasadim son 2 yildir da yalniz basima yaşadım. Aile ile yaşamaya baslayinca zorlanmaya baslarsin. Çünkü artik kendi kurallarin vardir evin içinde. Ailenin kurallari ile celisiyorsa catismalar başlar. Falan filam rahatligindan bahsetmiyorum zaten. Eğer elinde imkan varsa direk ayri yasamaya başla. Yalniz yaşayamayan bir insan çok eksik kalır hayata karşı.

• Aynen hocam bende öyle düşünüyorum. Artık kendi düzenimi, kendi hayatımı kurmalıyım. Yoksa bu yaşları ilerde çok ararım.
  • Alışkanlık yoksa bir süre zorlayabilir ama er geç yaşayacaksın çık derim Güzeldir ayrı yaşamak

• Yalnız yaşamak bu hayatta verdiğim en iyi karardı.
  • Yalnız yaşa. Anan baban da rahat eder. Hem istediğin zaman ananı babanı görmeye gidebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.