Şimdi Ara

Aile arabası önerisi 100bin TL bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aile arabası derken spor araba olmasın o anlamda yazdım. 100bin TL nin üstüne çok çıkamayız sıfır ve 2bin motor aşağısında olması şartıyla hangi araçları önerirsiniz? Çok bir seçenek göremedik biz. Önerireniniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzulerek soyluyorum secenek Passat manuel. VW'ye mecbur kalmaktan nefret ediyorum.

• Mondeo tabiki

• VW Passat =)
  • Audi a3 sedan dizel otm. Baya dolu olarak 97 000 fiyat almistim. Sunroof ve isik paketi hiz sabitleyici vs dahil. Ekonomik konforlu dizel audi farki.

• Yeni Mondeo göze çok hoş geliyor ama teknik olarak passat ve mondeo nasıl çünkü ikisininde en üstünü alamıyoruz. Dizel benzin gibi handikaplarda var. Para yetse direk s60 aldırma taraftarıyım ancak bütçe çıkmıyor o kadar. A3 öneren arkadaşlarım olmuştu ona ne diyorsunuz arkadaşlar? Çok geniş olmasına gerek yok zaten.

• Moco Coco* M kullanıcısına yanıt
    Nissan ve pejonun suvlarına da bakabilirsiniz,A3 sedan da 100 bine almanlardan alabileceğiniz ender aile araçlarından.Mercedes B180 de düşünülebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık Kaç km yapıosunuz bilmiyorum ama Kia Sportage yada Kuzeni İX35 önerebilirim 16 GDİ olanı birde sıvı sistem tüp takılırsa benzin deposunu kaldırın atın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.