Şimdi Ara

Aile Arabası İlk Günkü Gibi Temiz, Sağlam ve Az Yakan Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı 2 senedir kullanmaktayım. Neden satıldığını bilmeden araç almaya karşıyım. Benimde satma sebebim ailemde babamında yaşı gereği düz vites kullanmak istememesi. Ailede tek araba olduğundan satıp yerine otomatik vites bir araç alacağız bu yüzden satmaktayız.
    Her satıcı gibi aynı cümleleri kurmak istemiyorum fakat aracımdan çok memnunum. KM olarak fazla olsa da neredeyse yarısı KM'deki gibi tertemiz ve sapasağlam. Temiz bakılmasında ve hor kullanılmamasının bunda çok büyük etken olduğunu düşünmekteyim. Birde benzinli olmasınında bu KM'ler olmasına rağmen sıkıntı yaşatmadığını biliyorum. Benzinli arabaların motor ömrü Dizel'lere nazaran neredeyse 3 katı olduğunu öğrenmiştim.
    Biz aracın 2.inci sahibiyiz. Bu aracı almadan araç bakarken bu aracın temizliğine vurulduk açıkca söylemek gerekirse. Sonrasında kontrol ettirdikten sonra araçta hiçbir problem olmadığını görünce tabiri caizse balıklama atladık. Kullandığımız 2 senede bizi hiçbir zaman yolda bırakmadı hiçbir zorluk çıkartmadı. Zaten çok hor kullanılacak bir durumda olmadı. Şehir dışına dahi 1 kere çıktık. Temiz baktık, temiz kullandık.
    Aracı aldıktan sonra ilk yaptığımız değişiklik en ince cam filmi takmak oldu. Daha şık duracağını düşündük öylede oldu.
    Kış lastiği ile almıştım, ilgilenen ve alıcı kişiye bunlarıda vereceğiz.
    Sıfır Bridgestone lastik ile değiştirdim dördünüde.
    Aldığımızda Ford'un jant kapakları vardı. Değiştirdik. Çelik ve paslanmaz jant aldık.
    Araç o kadar sorunsuzdu ki üzerinde fabrika çıkış aküsü vardı. Ne olur ne olmaz diye onu değiştirttik.
    2 ay önceki bakımda Buji değişikliği yaptırdım.

Anlayacağınız göze güzel gelecek ve bir anlamdada bazıları gereken bir kaç değişiklik yaptık.

Bazı kasalarında CD çalar olmadığını öğrendim o detayıda vermek istiyorum. CD çalar mevcut. Orjinal Ford fabrika çıkışlı.

Bizden önce iki masrafı olmuş. Birinde arka tampon değişmiş duramayıp vurmuş bir araç arkadan Ford serviste değişmiş orjinal ile evrakları ben alırken aldım mevcut bende de. Diğeri de sürtmeye dayalı ön tamponda lokal boya. Onun dışında değişen veya hasar gören bir yer yok.
    Boya olarak Ford Şahsuvaroğlu'nun saptadığı plastik dışında 3 nokta var. Sağ kapı lokal, ön sağ tampon ve sol ön tampon.

Benzin & LPG olması günümüz koşullarında inanılmaz avantajlı hale getiriyor. KM'de 20 kuruş bazen daha az yaktığı oluyor.
    Muaynesi 2013 Ekim ayında yani 2 ay önce yeni yapıldı. 2 sene boyunca muayaneye gerek yok.

KM'si yüksek olmasına karşı çok temiz ve bir bu kadar daha gidecek gibi duruyor. Kullanışınızada bağlı tabi.

Galerici arkadaşlar işlerini yaptıklarını biliyorum fakat inanın galerinin üzerine ekleyip insanlara fahiş fiyatlara vermesinden ötürü bu düzene karşı olduğumdan aramamalarını rica ediyorum.

Yaptığım masrafları fiyat olarak belirtmedim ama ortalama 1500 TL sadece onların toplamı. Belki de daha fazlası. Fiyatta bu konuda çok fazla ekleme yapmadım.

Ford Fiesta 2005 1.4 Comfort Benzin & LPG
    KM : 184.000

Pazarlık sünettir. Fakat düşülecek tutarda üç aşağı beş yukarı bellidir.

Aracı hafta içi müsaitlik doğrultusunda telefonlaşıp, hafta sonu istediğiniz zaman görebilirsiniz.

Yer : İstanbul / Kadıköy - Bostancı

Fiyat : 17.750 TL

Aile Arabası İlk Günkü Gibi Temiz, Sağlam ve Az Yakan Fiesta

Tel : 0531 409 35 74 Dorukhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhan28 -- 17 Aralık 2013; 15:29:51 >

• dorukhan28 kullanıcısına yanıt
    kısaca,
    model:
    marka:
    km:
    fiyat:
    aracın bulunduğu şehir
    ve irtibat numarası yazsan daha iyi olurmuştu.Çok afedersin ama resmen hayat hikayeni yazmışsın, arabanın markasını modelini yazmamışsın.Babanın kullanmakta zorluk çektiğini biliyoruz ama aracın modeli markası bilinmiyor.Allahtan resim koymuş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.