Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sadece resim var ardında eklenmiş link yok yarın öbür gün açılır
  • beyler benim sistem şu;

intel pentium 4 2.00 ghz bellek

nvidia geforce fx 5500 256 mb ekran kartı

1gb ram

bu oyun bende çalışırmı? eğer öyleyse indirceğim
  • Thank you for signing up for the Aika closed beta test!

If you are selected, you will be notified by e-mail.
    Please visit our News and Forums for regular updates!

• tebrikler seçilirseniz biz size haber edecez demişler
  • Ben de oyunda olacağım seçilirsek...
  • CBT kayıdı yaptırdık umarım çıkar
  • bende yaptırdm ins seçilirz çok gzel ve deiik bi oyuna benzio
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99hellboy

Oyun Granado Espada temelli yada benzeri bu yüzden ses ve grafiklerin süper olacağına şüphe yok ayrıca diğer oyunda 3 char ı birden yönetmekten sıkılanlar için tek char a düşmesi de çok iyi olmuş fakat Granado da olan bir özellik bundada var oyunda yaşınız ilerledikçe yani leveliniz yükseldikçe belli kademelerde eski charınızı bırakıp yeni sınıf caharlardan birini seçip kasmaya başlamanız gerekiyor ben bu özelliği sevmiyorum ama sevenlerde çıkabilr tabii genel olarak Granado yu az çok oynayanlar bunu da rahat rahat oynarlar ...

bu özellik gerçekten varsa çok kötü olr ya

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

beyler benim sistem şu;

intel pentium 4 2.00 ghz bellek

nvidia geforce fx 5500 256 mb ekran kartı

1gb ram

bu oyun bende çalışırmı? eğer öyleyse indirceğim

Soruma cevap alamadım...

Ayrıca bu granado espadadaki level atlayınca yeni char aç sistemi o kadar kötü değil.Çok çeşitli sınıflar var.hepsini denemek isteyenlere güzel olur ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

Oyun Granado Espada temelli yada benzeri bu yüzden ses ve grafiklerin süper olacağına şüphe yok ayrıca diğer oyunda 3 char ı birden yönetmekten sıkılanlar için tek char a düşmesi de çok iyi olmuş fakat Granado da olan bir özellik bundada var oyunda yaşınız ilerledikçe yani leveliniz yükseldikçe belli kademelerde eski charınızı bırakıp yeni sınıf caharlardan birini seçip kasmaya başlamanız gerekiyor ben bu özelliği sevmiyorum ama sevenlerde çıkabilr tabii genel olarak Granado yu az çok oynayanlar bunu da rahat rahat oynarlar ...

O yorum gözümden kaçmış. Öyle birşey söz konusu değil. Allah aşkına bir Granado Espada (Sword of the New World) videosu izleyin bide şu oyunun videosunu. En ufak bir sistem benzerliği varmı görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

tebrikler seçilirseniz biz size haber edecez demişler

Biliyorum canım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

O yorum gözümden kaçmış. Öyle birşey söz konusu değil. Allah aşkına bir Granado Espada (Sword of the New World) videosu izleyin bide şu oyunun videosunu. En ufak bir sistem benzerliği varmı görün.

2 ay kadar oynadım ben de Sword of the new world, çok benzerlik olacağını sanmıyorum. Dağlar kadar fark var hatta.

Ayrıca leveliniz arttıkça karakter değiştirmek zorunda değilsiniz SOTNW'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 28 Ocak 2010; 10:40:27 >

• Bunda SOTNW deki gidi yeni karakter kasma(bu kelimeden nefret ediyorum:P ) tarzı bi olay yok. Bu oyunda Pran adı verilen bir daughter sistemi var. Daha detaylı bilgi için http://www.mmofury.com/Beta/aika-online-daughter-system.html
  • 3 şubattaki closed beta testinde alethius ırkından olacağım.Aynı ırktan olursak birlikte denemiş oluruz.
  • Bende hala sign up yazısına tıklanmıyor
  • Key arayan varsa tıklasın.
  • PVP sistemi bayaa sağlam gibi gözüküyo ve oyun bana knight online ı anımsattı nedense Üyeliğimi aldım indirip denicem fakat eminim bu oyunda sarmicak
  • Yahu nasıl bir siteyse Redeem key e tıklıyorum açılmıyor Sign up tıklıyorum açılmıyor

Edit : Gpotato ya giriş yapmamız gerekiyormuş ilk olarak.
    Edit2: Client downloaderi açınca internet bağlantısı bulamıyormuş hata verdi. Ne garip bir oyun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Ocak 2010; 5:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yahu nasıl bir siteyse Redeem key e tıklıyorum açılmıyor Sign up tıklıyorum açılmıyor

Edit : Gpotato ya giriş yapmamız gerekiyormuş ilk olarak.
    Edit2: Client downloaderi açınca internet bağlantısı bulamıyormuş hata verdi. Ne garip bir oyun ya

DNS ayarlarını kaldır download a baslamadan once bisiler yukluyo o sırada dns ayarını yeniden yap indiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Key arayan varsa tıklasın.

Saol.

Üyelik aktif, oyun indiriliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.