Şimdi Ara

Aids , tavuk gribi, kuş ,gribi,norovirüs,mers virüsü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün geçmiyor ki yeni bir hastalık çıkmasın , Bu yeni hastalıkların çıkma sebebi :

Doğanın insan nüfusunu dengede tutma çabası mı ?

Yoksa Abd ve İsrail'in gelişmemiş ülkelerdeki nüfusu sabit tutma isteği mi ?

( Dikkat ettiyseniz böyle hastalıklardan en çok fakir ve geri kalmış ülkeler etkileniyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 15 Mayıs 2017; 12:55:54 >

• şuan tıp okuyorum ben gelişmiş bir ülke olsam bu tip hastalıklar çıkararak milletin parasını alırdım hastalık Fakir ülkelere yayılır bu hastalığın ilacını çıkarırım ama asla ilaç tam olarak tedavi etmez hastalıkta ise öldürme oranları düşük olmalı ama süründürmeli böylece sürekli diğer ülkeler bana ilaç için para ödemeliler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nomedia

şuan tıp okuyorum ben gelişmiş bir ülke olsam bu tip hastalıklar çıkararak milletin parasını alırdım hastalık Fakir ülkelere yayılır bu hastalığın ilacını çıkarırım ama asla ilaç tam olarak tedavi etmez hastalıkta ise öldürme oranları düşük olmalı ama süründürmeli böylece sürekli diğer ülkeler bana ilaç için para ödemeliler

Şu an tam da böyle yapılıyor zaten.
    Hasta olan insan , birkaç gün daha yaşamak için bütün servetini harcıyor.
    İshal Olan Astronot
    2 ay önce açıldı
    Lenf kanseri oldum herhalde
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.