Şimdi Ara

Aids kaç günde belirti verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bu hastalığı kapmışsak kaptıktan kaç gün içinde belirti vermeye başlar bilen varmı içinizde?

• Malum yer 3 gün içinde kangıren olur diye duydum.
  • Bizim arkadaş da bunu sormuştu ertesi gün helv.. ya neyse kusuyorum ben
  • en az 6 ay
  • 3 ay sonra elisa testi yapmanız gerekmektedir ve ilişkiden 1 yada 2 hafta sonra geçici combo testi yaptırmanız gerek bizzat ben yaşadım bu durumu
  • yalan yanlış bilgiler vermiyelim lütfen araştırmadan 21. gün p24 testi yaptırınız ilişkiniz nasıl gerçekleşti korunmalımı yoksa korunmasızmı oral yolla bulaşmaz ağız yolu ile bulaşmaz
  • 10 sene sonra,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyris

yalan yanlış bilgiler vermiyelim lütfen araştırmadan 21. gün p24 testi yaptırınız ilişkiniz nasıl gerçekleşti korunmalımı yoksa korunmasızmı oral yolla bulaşmaz ağız yolu ile bulaşmaz

ciddi cevap vermemiştim kardeşim :D :D :D
  • 3-4 ay sonra test yaptıracaksın kardeşim umarım sıkıntı yoktur.
  • hmm ciddi sandım çünkü hala cahil bir kesim 6 ay sonra diyorda türk doktorları hatta bazıları 6 ay sonra diyor ama WHO dünya sağlık örgütü 45. gün 6. haftadan sonraki test %100 güvenilirdir diyor
  • Nerede yaptırabiliriz? öpüşme yoluyla bulaşırmı(french kiss) kız yani normal bir kızdı ama... belirti görmeye başladım kendimde vücudumda kaşıntı falan var.
  • metatron69 M kullanıcısına yanıt
    öm attım ordan cevaplayayım boşuna burayı meşgul etme
  • Şimdiden kes çöpe at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si öpüşme ile aids bulaşmaz
    2.si aids belirtileri 5 seneden önce belli olmaz
  • Ben de çektim bu derdi . 3 ay sonra eliza testi yaptırmak gerekiyor. Mutlaka test yaptırmak gerek . Çünkü hastalık 5-6 sene boyunca hiçbir belirti vermeden vücuda yerleşebiliyor. Sıkıntılı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opusme yolu ile cok dusukte olsa bulasma riski vardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana direk deneyimimi anlatmak istiyorum araştırdığım bilgileri vermek istiyorum

Vücüda ilk girdiğinde direk aids olarak değil hiv virüsü olarak girer ve bu virüsün gripe benzer belirtileri vardır ilk 6 hafta içinde ama bunu fazla takıntı yaparsan stres yaparsan bu belirtilerin hepsi stresten bile olabilir 21. gün p24 antijen testi yaptırabilirsin 1.5 ay 6 hafta 42. günden sonra ise eliza yaptırırsın %95 bu sonuç doğrudur kemoteropi veya başka bir radyosyonla tedavi görüyorsan yalancı pozitif olabilir , kesinlik kazanmasını istiyorsan 3. aydan sonra bir daha eliza yaptır ve sonra konuyu kapat ben 2 kez eliza yaptırdım 2 side negatif ama hala şüphelenmiyorum dersem yalan olur yavaş yavaş kafamdan atmaya çalışıyorum ben takıntılı biriyimdir. Onun dışında sana bulunabileceğim bir tavsiye daha var asla ama asla bu hastalığı araştırma o zaman belirti bulursun kendinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.