Bildirim
AİD REKLAMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aaa de bakayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide Barış manço şarkısı kullanmışlar reklamda
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
başarılı bir iş olarak gördüklerini düşünmüyorum hiç bir insan bu kadar kötü bi reklama para bile yatırmaz ama
ironi yapmaya çalışıyorlar herhalde çok kötü olduğunu herkes kabul edip isminide hiç unutmamaları için böyle bişey yapmış olabilirler ama bizede yazık ve kardeşim çocukluğumuzun eğlenceli şarkısı şimdi ne hale gelmiş -
Oku bakayım aid.Barış manconun şarkısını kullandıkları için hoşuma gtti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ByPich
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
başarılı bir iş olarak gördüklerini düşünmüyorum hiç bir insan bu kadar kötü bi reklama para bile yatırmaz ama
ironi yapmaya çalışıyorlar herhalde çok kötü olduğunu herkes kabul edip isminide hiç unutmamaları için böyle bişey yapmış olabilirler ama bizede yazık ve kardeşim çocukluğumuzun eğlenceli şarkısı şimdi ne hale gelmiş
Aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kotu reklamlar her zaman daha cok akilda kalir
Pepsi'nin bir reklamında da Barış Manço'nun Halil Ibrahim Sofrası isimli şarkısını kullanıyorlardı . Ona da uyuz olmuştum . Hani şelaleden akan pepsi reklamı . Hatırlayanlar olur . Berbat bir reklamdı . Birde o şarkıyı koymalarının nedenini anlamamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
Aaa de bakayım.
iii de bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
Kotu reklamlar her zaman daha cok akilda kalir
+Sonsuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X