|
Merhaba arkadaşlar, Son birkaç aydır Unity kullanarak Gemini ve Claude ile android oyun geliştirmeye çalışıyorum ve sonunda yayınladım. Oyunun adı Mummy Swing. Geliştirirken aslında eskiden browserde oynadığım spider-man flash oyununu android için yapmak istedim. Tüm kontrol fizik kurallarına, zamanlamaya ve dokunmatik momentuma dayanıyor. Ekrana dokunuyorsunuz, halatınız fırlıyor ve mümkün olduğunca ileriye kadar gitmeye çalışıyorsunuz. ÖzelliklerSaf Fizik Oynanışı: Kontrolleri anlaması çok basit ama ustalaşması gerçekten zor. Tek bir yanlış zamanlamada düşüyorsunuz. 10 Farklı Biyom: Hayatta kaldıkça dünya otomatik olarak değişiyor. çölden çıkıp buz diyarına, ormana ve daha fazlasına geçiş yapıyorsunuz. Farklı Karakterler: 6 farklı skin seçeneği var bunları satın alıp destek olabilirsiniz. Ses ve Titreşim Efektleri: Oyunun daha akıcı ve sürükleyici hissettirmesi için farklı farklı ses efektleri, müzik ve titreşim var. ![]() ![]() Vakit ayırıp bir şans verirseniz ve mekanikler, oyunun zorluğu veya genel performansı hakkındaki eleştirilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Google Play: Mummy Swing - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.armedastudios.mummyswingZaman ayırdığınız için teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler