Şimdi Ara

AI ile geliştirdiğim android oyunum: Mummy Swing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Son birkaç aydır Unity kullanarak Gemini ve Claude ile android oyun geliştirmeye çalışıyorum ve sonunda yayınladım. Oyunun adı Mummy Swing.

Geliştirirken aslında eskiden browserde oynadığım spider-man flash oyununu android için yapmak istedim. Tüm kontrol fizik kurallarına, zamanlamaya ve dokunmatik momentuma dayanıyor. Ekrana dokunuyorsunuz, halatınız fırlıyor ve mümkün olduğunca ileriye kadar gitmeye çalışıyorsunuz.

Özellikler

Saf Fizik Oynanışı: Kontrolleri anlaması çok basit ama ustalaşması gerçekten zor. Tek bir yanlış zamanlamada düşüyorsunuz.

10 Farklı Biyom: Hayatta kaldıkça dünya otomatik olarak değişiyor. çölden çıkıp buz diyarına, ormana ve daha fazlasına geçiş yapıyorsunuz.

Farklı Karakterler: 6 farklı skin seçeneği var bunları satın alıp destek olabilirsiniz.

Ses ve Titreşim Efektleri: Oyunun daha akıcı ve sürükleyici hissettirmesi için farklı farklı ses efektleri, müzik ve titreşim var.

Vakit ayırıp bir şans verirseniz ve mekanikler, oyunun zorluğu veya genel performansı hakkındaki eleştirilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Google Play:

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.